نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

تسنیم

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
44
پسندها
65
امتیازها
103
  • #1,691
یکی از قشنگ ترین رمانایی که خوندی چی بوده؟
بانوی قصه
بغض محیا
زخم پاییز
زندگی خصوصی
از بام تا آسمان
زیتون
یغمای بهار

Aho

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
6
امتیازها
0
  • #1,692

Kia1995

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
43
پسندها
59
امتیازها
103
مدال‌ها
1
  • #1,693
رمان پیچک سرم

رمان فرستاده.سفر به دیار عشق.عروسک جون .این مرد امشب میمیرد.پیچک سرمازده.زروان.بانوی سرخ.دالان بهشت.ماه پیشونی.کومه.حریری به رنگ ابان.مرواریدهای احساس.اخرین برف زمستان.شهد گس.مرد قد بلند اینا همه خوبند ولی من عاشق رمان فرستادم
رمان فرستاده نویسندش کیه

ELHAMrr

مدیر بازنشسته
سطح
21

ارسالی‌ها
3,230
پسندها
10,918
امتیازها
39,473
مدال‌ها
22
  • #1,694
سلام دنبال رمانی میگردم که موضوع:اسم پسره فکر کنم آرشام بود اسم دختره یادم نیست آرشام میاد خواستگاری دختره و دختره قبول میکنه دختر رالی خیلی دوست داشته و پسر همسایشون به اسم آیهان یه پیست رالی می شناخته و دختره رو میبره اونجا از قضا آرشام هم همونجا میرفته رالی .هم دیگه رو اونجا میبینن بعد از مدتی باهم دو تایی تو پیست مسابقه میزارن دختره برای اینکه برنده بشه ماشین ارشام رو دست کاری میکنه و ارشام وسط پیست تصادف میکنه و به طور موقت چشماش رو از دست میده دختره میخواد چشماش رو بده پسره خانواده ی دختره نمیزارن و...... کسی اسمش رو میدونه؟
ممنون میشم بگید
به منم بگو فهمیدی

امضا : ELHAMrr
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Kalŏn

Kalŏn

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
41

ارسالی‌ها
9,963
پسندها
41,859
امتیازها
96,873
مدال‌ها
43
  • مدیر
  • #1,695
سلام خسته نباشی رمان درمورد یه دختر و پسره که اسم پسره فکر کنم آرشام باشه دختره رو نمیدونم آرشام میاد خواستگاری دختره و دختره قبول میکنه دختره عاشق رالیه و پسر همسایشون آیهان که تازه باهاش آشنا شده جایی برای رالی سراغ داره اما آرشام هم همون جا میره رالی و دختره خبر نداره بعد هم دیگر و اونجا میبینن یک روز دختره با آرشام مسابقه رالی تو پیست میزاره و دختره برای اینکه برنده بشه ماشین آرشام رو دست کاری میکنه بعد پسره تصادف میکنه و چشماش رو به طور موقت از دست میده دختره می خواد چشمای خودشو بده پسره که فکر کنم مادر و پدر دختره نمیزارن مادر و پدر دختر از قبل از هم طلاق گرفته بودن همین که چشمای پسره خوب میشه دختره خبر نداشته می خواسته خودکشی کنه
لطفا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Kalŏn

Kalŏn

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
41

ارسالی‌ها
9,963
پسندها
41,859
امتیازها
96,873
مدال‌ها
43
  • مدیر
  • #1,696
امضا : Kalŏn
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] ELHAMrr

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #1,697
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Kia1995

fatemh

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
11
پسندها
3
امتیازها
3
  • #1,698
سلام من دنبال یه رمان میگردم اسم دختره بهار پسره هم نمیدونم شاهکاریا شاهد بود پسره بازیگر بود به دختره ۷ سال پیش ت*جاوز کرده بود تو مستی خودش نمیدونسته اسمشو بگید!!
کسی نمیدونه اسمشو ؟؟☹بعد از پسره هم باردار میشه یه دختر و همسایه میشن بعد ۷ سال

ریما..

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
1
امتیازها
3
  • #1,699
سلام دوستان
داستان درباره دوتا خواهره که میرن دزدی بعد گیر میفتن خونه ماله دوتا برادره که فکر کنم یکیش کور بوده بعد یکی از دخترا رزمی کار بوده و پسره میگه به شرطی به پلیس تحویلتون نمیدم که شرطمو قبول کنید شرطش این بوده که اون یکی خواهره به اون داداشه تو کارای کامپیوتری کمک کنه دختر اصلی داستان هم بیاد تو ارتش به بچه های ارتش رزمی یاد بده معلمشون شه بعد میرن اردو برای تمرین وو یه اتفاقاتی میفته که یادم نیست ولی رمان جالب بود اگه اسمشو میدونید لطفا بهم بگید
اسم رمان دزدی به شرط عاشقی هستش فکر کنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

Shakiba97

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
6
پسندها
7
امتیازها
3
  • #1,700
سلام دوستان
پسرداستان مادرش استاددانشگاهه.مادرش میگه اگر میخوای ارث بهت برسه ازدواج کن.این هم بادختری ازدواج میکنه اما دختره خیلی خفت میکشه تو زندگیشون.پسره وضع مالیش توپه.خلاصه دوست پسره بهش نارو میزنه و پولای پسره رو بالا میکشه.دختره هم قبلش از زندگیش رفته.یادمه یک جاییش بود بعد از چندسال دختره پسره رو میبینه تو پراید خیلی تعجب میکنه.خلاصه اینادوباره باهم ازدواج میکنن پسره هم مال و منالشو پس میگیره ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی دنبالشم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.