برای من بخون برای من بمون رو چک کنیدیه رمان بود که دخترِ عاشق یه خواننده میشه و از شعراش استفاده میکنه برا نوشتن یه رمان همون خواننده هم برای اینکه ازش تشکر که میگه بیاد پیشش دخترِ هم میره خواننده از دخترِ میخواد یه مدتی باهاش باشه تا نامزدی که قبلا داشته رو برگردونه
دیگه یادم نمیاد اگه اسمشو میدونید بگید ممنون
رمان همدممیشه رمانی معرفی کنید که یکی یه بچه رو تنهایی داره بزرگ میکنه ولی بچه خودش نیست؟
طلوع از مغرب و اسمانم هرگز نارنجی نخواهد شد رو خوندم
رمان دوست مجازیسلام شبتون بخیر داستان رمان این بود که دوتا دوست بودن و از یه پسری خوشون میومد،اون پسر رفت خارج بعد ایمیلشو داد به یکی از دخترا که فکر کنم اسمش ونوس(؟) بود بعد اون یکی دختره به جای ونوس(؟) چند سال با پسره در ارتباط بود و پسره نمیدونست در اصل با چه شخصی صحبت میکنه تا اینکه پسره میاد ایران و میفهمه قضیه رو، بعد دختره رو تحقیر میکنه... البته در نهایت به هم میرسن
فکر کنم طلوع از مغربو میگینسلام دنبال یه رمان میگردم که مادره دختر بچه به یه پسر زنگ میزنه فکر کنم دوستش یا نابرادریش بود می خواد که اون پسر از بچه مراقبت کنه خودش مریض بود فکر کنم دختره هم موهای قرمزی داشت که پسره بهش میگفت توله شیر بعد از چند سال که دختره بزرگ میشه عاشق همون مردی میشه که بزرگش کرده و باهم ازدواج میکنن اگه کسی اسمش میدونه بگه
دلواپس توامسلام دوستان
رمانی ک دنبالشم درباره ی دختریه ک خونه ش اتیش میگیره مجبور میشه بره با خواهرش ک تازه با یه پسر پولدار اردواج کرده زندگی کنه شوهر خواهرش دوتا داداش دوقلو داره جفت داداشا عاشق دختره میشن یکی از داداشا هم مشکل قلبی داره
ممنون میشممم اسمشو بگید :praying::(