واااااای مرسیییی خیلییییییی دنبالش بودممممغریبه آشنا
خود خودشههههههه
واااااای مرسیییی خیلییییییی دنبالش بودممممغریبه آشنا
یک رمان پلیسی-عاشقانه خوندم چندین ماه پیش نه اسم خود رمان و نه اسم شخصیت ها رو یادمه.
داستان از دوران دبیرستان دختره بود که به دلیل ورشکستگی پدرشون مجبور میشن برن با دوست قدیمی باباش که یک پسر بزرگ (پسره رو Xمیگیریم)داره زندگی کنن این Xاز خارج اومده بوده .یک بار دختره میخواسته با دوستاش برو استخر که زن دوست باباش میبینتش و کلید استخر خونشون و میده میگه از این به بعد تو این استخر برو این دختره هم خوشحال میشه و هر هفته میرفته استخر تا از یک روزی یه روز ابی تو استخر میبینه و برش میداره از اون به بعد هر بار رز ابی تو اب بوده اینم اینارو برمیداشته و خشک میکرده تا Xبرمیگرده خارج و اینم اول ناراحت میشه و بعد دیگه داستان میره از جایی که دختره...
پلیس بازی یا خرابکاریسلام
من یک رمانی رو قبلا خوندم و الان دنبالشم.
داستان دختریه که پلیسه و یک ماموریت جدید براشون پیش میاد.ی گروه رقاص بودن که تو خیابون با نقاب میرقصیدن.خواهر دختره مربی رقص بود و نامزد داشت و اسم نامزدش امیر حسام بود.نامزد خواهرش ی برادر دوقلو داشت.اسمشم امیر سام بود.امیر سام پلیس بود و با هم ی ماموریت مشترک میرن و تو اون ماموریت با هم میرقصنو اینا.اخرشم که ازدواج می کنن
به نجابت مهتابسلام من اسم رمانی رو می خوام که در اون یک پسر با دختری دوست شده بود که اون دختر با دیدن یه آدم پولدارتر به دوست پسرش اذیت می کنه و اون آدم جدید که در واقع تو یه تصادف به دختره زده بوده وقتی می فهمه این دختر دوست پسر داشته اون رو می بره جایی که با آزارش تنبیهش کنه ازون ور دوست پسر این دخره برای انتقام ازش با خواهرش که فکر کنم یه بچه برادش رو که فوت شده بود نگه می داشت دوست میشه اما عاشقش میشه و ... خیلی خیلی زیباست خواهش می کنم اگر می شناسید بگید
متشکرمممبه نجابت مهتاب