D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 نویسنده موضوع #1 اشعار آغاز شده با حرف ه اینجا قرار میگیرند.هرچند دیدمت به تو مشتاقتر شدم این دردِ جانفزا به دوا کم نمیشود. آخرین ویرایش توسط مدیر 8/8/23
اشعار آغاز شده با حرف ه اینجا قرار میگیرند.هرچند دیدمت به تو مشتاقتر شدم این دردِ جانفزا به دوا کم نمیشود.
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 نویسنده موضوع #2 Ayan گفت هرچند دیدمت به تو مشتاقتر شدم این دردِ جانفزا به دوا کم نمیشود. کلیک کنید تا باز شود... هزاربار مرا گفتهای بپرس از عشق هزاربار تو را گفتهام سؤالی نیست
Ayan گفت هرچند دیدمت به تو مشتاقتر شدم این دردِ جانفزا به دوا کم نمیشود. کلیک کنید تا باز شود... هزاربار مرا گفتهای بپرس از عشق هزاربار تو را گفتهام سؤالی نیست
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 8/8/23 #3 هر که به صبح ازل، جای می ازین میکشید در عرصاتش کشند، روز قیامت به دوش امضا : FakhTeh
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #4 FakhTeh گفت هر که به صبح ازل، جای می ازین میکشید در عرصاتش کشند، روز قیامت به دوش کلیک کنید تا باز شود... هر شب از کویت مرا سر م**س.ت و شیدا میکشند چون سر زلفت بدوشم بی سرو پا میکشند میکشم هر شب به جام چشمها، دریای خون شادی آنانکه بر یاد تو دریا میکشند لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
FakhTeh گفت هر که به صبح ازل، جای می ازین میکشید در عرصاتش کشند، روز قیامت به دوش کلیک کنید تا باز شود... هر شب از کویت مرا سر م**س.ت و شیدا میکشند چون سر زلفت بدوشم بی سرو پا میکشند میکشم هر شب به جام چشمها، دریای خون شادی آنانکه بر یاد تو دریا میکشند لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 10/8/23 #5 هنر و علم و سیاست همه خوبند ولی ای به قربان همانی که رفاقت بلد است امضا : Tara Motlagh
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 10/8/23 #6 هم صورت و هم آینه والله که ویست این آینه زنگی نپذیرد هرگز امضا : FakhTeh
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/8/23 #7 FakhTeh گفت هم صورت و هم آینه والله که ویست این آینه زنگی نپذیرد هرگز کلیک کنید تا باز شود... هر آن حدیث که از عشق میکند، روایت خلاصه سخن است آن و مابقی است حکایت جهان عشق ندانم چه عالمی است، کانجا نه مهر راست زوال و نه شوق راست نهایت امضا : m.sina
FakhTeh گفت هم صورت و هم آینه والله که ویست این آینه زنگی نپذیرد هرگز کلیک کنید تا باز شود... هر آن حدیث که از عشق میکند، روایت خلاصه سخن است آن و مابقی است حکایت جهان عشق ندانم چه عالمی است، کانجا نه مهر راست زوال و نه شوق راست نهایت
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 15/8/23 #8 m.sina گفت هر آن حدیث که از عشق میکند، روایت خلاصه سخن است آن و مابقی است حکایت جهان عشق ندانم چه عالمی است، کانجا نه مهر راست زوال و نه شوق راست نهایت کلیک کنید تا باز شود... هوا سرد است اما من به شور و شوق دلگرمم چه فرقی میکند فصل بهاران یا زمستان است؟ تو را هر شب درون خواب میبینم امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت هر آن حدیث که از عشق میکند، روایت خلاصه سخن است آن و مابقی است حکایت جهان عشق ندانم چه عالمی است، کانجا نه مهر راست زوال و نه شوق راست نهایت کلیک کنید تا باز شود... هوا سرد است اما من به شور و شوق دلگرمم چه فرقی میکند فصل بهاران یا زمستان است؟ تو را هر شب درون خواب میبینم
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 20/8/23 نویسنده موضوع #9 Tara Motlagh گفت هوا سرد است اما من به شور و شوق دلگرمم چه فرقی میکند فصل بهاران یا زمستان است؟ تو را هر شب درون خواب میبینم کلیک کنید تا باز شود... هر چه کنم نمیشود تا بروی تو از دلم از تو فرار میکنم، باز تویی مقابلم...
Tara Motlagh گفت هوا سرد است اما من به شور و شوق دلگرمم چه فرقی میکند فصل بهاران یا زمستان است؟ تو را هر شب درون خواب میبینم کلیک کنید تا باز شود... هر چه کنم نمیشود تا بروی تو از دلم از تو فرار میکنم، باز تویی مقابلم...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 21/8/23 #10 Ayan گفت هر چه کنم نمیشود تا بروی تو از دلم از تو فرار میکنم، باز تویی مقابلم... کلیک کنید تا باز شود... همه با یار خوش و من به غم یار خوشم سخت کاری است ولی من به همین کار خوشم بلبلی همچو مرا باغ جنون باید باز که در آن آب و هوا با گل و با خار خوشم امضا : m.sina
Ayan گفت هر چه کنم نمیشود تا بروی تو از دلم از تو فرار میکنم، باز تویی مقابلم... کلیک کنید تا باز شود... همه با یار خوش و من به غم یار خوشم سخت کاری است ولی من به همین کار خوشم بلبلی همچو مرا باغ جنون باید باز که در آن آب و هوا با گل و با خار خوشم