فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 28/3/24 #61 پیش ما رسم شکستن نبود عهد وفا را الله الله تو فراموش مکن صحبت ما را کلیک کنید تا باز شود... امضا : فلورا.
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 11/4/24 #62 پختیم به کار خویش سودا من ودل شرمندا شدیم از تمنا من ودل
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 11/4/24 #63 Delaram*☆♡ گفت پختیم به کار خویش سودا من ودل شرمندا شدیم از تمنا من ودل کلیک کنید تا باز شود... پیش رویت روز م**س.ت و پیش زلفت شب خراب ای که کفرت همچنان و ای که ایمان همچنین در کنار زهره نه تو چنگ عشرت همچنان پای کوبان اندرآ ای ماه تابان همچنین لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت پختیم به کار خویش سودا من ودل شرمندا شدیم از تمنا من ودل کلیک کنید تا باز شود... پیش رویت روز م**س.ت و پیش زلفت شب خراب ای که کفرت همچنان و ای که ایمان همچنین در کنار زهره نه تو چنگ عشرت همچنان پای کوبان اندرآ ای ماه تابان همچنین لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 12/4/24 #64 پایان قصه ها همه تلخ است بعد از این گم می کنند خانه ی خود را کلاغ ها
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/5/24 #65 Delaram*☆♡ گفت پایان قصه ها همه تلخ است بعد از این گم می کنند خانه ی خود را کلاغ ها کلیک کنید تا باز شود... پیوند غمت گسستنی نیست صید تو ز قید رستنی نیست پیمانه شکسته ایم و خم نیز این توبه دگر شکستنی نیست امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت پایان قصه ها همه تلخ است بعد از این گم می کنند خانه ی خود را کلاغ ها کلیک کنید تا باز شود... پیوند غمت گسستنی نیست صید تو ز قید رستنی نیست پیمانه شکسته ایم و خم نیز این توبه دگر شکستنی نیست
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,940 امتیازها 12,213 مدالها 9 2/5/24 #66 m.sina گفت پیوند غمت گسستنی نیست صید تو ز قید رستنی نیست پیمانه شکسته ایم و خم نیز این توبه دگر شکستنی نیست کلیک کنید تا باز شود... پیکان تو مشکل که به دل یار توان کرد دیگر چه علاج دل بیمار توان کرد امضا : مارینا آروین
m.sina گفت پیوند غمت گسستنی نیست صید تو ز قید رستنی نیست پیمانه شکسته ایم و خم نیز این توبه دگر شکستنی نیست کلیک کنید تا باز شود... پیکان تو مشکل که به دل یار توان کرد دیگر چه علاج دل بیمار توان کرد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/5/24 #67 مارینا آروین گفت پیکان تو مشکل که به دل یار توان کرد دیگر چه علاج دل بیمار توان کرد کلیک کنید تا باز شود... پای اگر فرسودم و جان کاستم آنچنان رفتم که خود می خواستم هر چه گفتم جملگی از عشق خواست جز حديث عشق گفتن دل نخواست امضا : m.sina
مارینا آروین گفت پیکان تو مشکل که به دل یار توان کرد دیگر چه علاج دل بیمار توان کرد کلیک کنید تا باز شود... پای اگر فرسودم و جان کاستم آنچنان رفتم که خود می خواستم هر چه گفتم جملگی از عشق خواست جز حديث عشق گفتن دل نخواست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/5/24 #68 m.sina گفت پای اگر فرسودم و جان کاستم آنچنان رفتم که خود می خواستم هر چه گفتم جملگی از عشق خواست جز حديث عشق گفتن دل نخواست کلیک کنید تا باز شود... پریشان چو خواهی دل عاشقان برافشان دو زلف دل آویز را بشرع تو خون دل ما رواست اشارت کن آن چشم خونریز را امضا : فلورا.
m.sina گفت پای اگر فرسودم و جان کاستم آنچنان رفتم که خود می خواستم هر چه گفتم جملگی از عشق خواست جز حديث عشق گفتن دل نخواست کلیک کنید تا باز شود... پریشان چو خواهی دل عاشقان برافشان دو زلف دل آویز را بشرع تو خون دل ما رواست اشارت کن آن چشم خونریز را
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/5/24 #69 فلورا. گفت پریشان چو خواهی دل عاشقان برافشان دو زلف دل آویز را بشرع تو خون دل ما رواست اشارت کن آن چشم خونریز را کلیک کنید تا باز شود... فلورا. گفت پای من در سر کوی تو به گِل رفت فرو گر دلت سنگ نباشد گِل گیرا داری! کشتی خواب به دریاچه اشکم گم شد تو به چشم که نشینی دل دریا داری کلیک کنید تا باز شود... امضا : m.sina
فلورا. گفت پریشان چو خواهی دل عاشقان برافشان دو زلف دل آویز را بشرع تو خون دل ما رواست اشارت کن آن چشم خونریز را کلیک کنید تا باز شود... فلورا. گفت پای من در سر کوی تو به گِل رفت فرو گر دلت سنگ نباشد گِل گیرا داری! کشتی خواب به دریاچه اشکم گم شد تو به چشم که نشینی دل دریا داری کلیک کنید تا باز شود...
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 26/5/24 #70 پا به هرجا که نهی برگ گلیست همهجا شاهد رعنائی هست