m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/6/24 #71 Delaram*☆♡ گفت پا به هرجا که نهی برگ گلیست همهجا شاهد رعنائی هست کلیک کنید تا باز شود... پابند هو س نیستم ای عشق هوایی این عشق زمینی است که آغاز صعود است قدر تنی از پیرهنی فاصله داریم وای از تو چه سخت است همین قدر جدایی امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت پا به هرجا که نهی برگ گلیست همهجا شاهد رعنائی هست کلیک کنید تا باز شود... پابند هو س نیستم ای عشق هوایی این عشق زمینی است که آغاز صعود است قدر تنی از پیرهنی فاصله داریم وای از تو چه سخت است همین قدر جدایی
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 6/6/24 #72 پروانه را شکایتی از جور شمع نیست عمری است در هوای تو میسوزم و خوشم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 19/6/24 #73 Delaram*☆♡ گفت پروانه را شکایتی از جور شمع نیست عمری است در هوای تو میسوزم و خوشم کلیک کنید تا باز شود... پا کشیدن مشکل است از خاک دامنگیر عشق هر که را چون سرو اینجا پای در گل ماندماند ناقص است آن کس که از فیض جنون کامل نشد در چنین فصل بهاری هر که عاقل ماندماند امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت پروانه را شکایتی از جور شمع نیست عمری است در هوای تو میسوزم و خوشم کلیک کنید تا باز شود... پا کشیدن مشکل است از خاک دامنگیر عشق هر که را چون سرو اینجا پای در گل ماندماند ناقص است آن کس که از فیض جنون کامل نشد در چنین فصل بهاری هر که عاقل ماندماند
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 19/6/24 #74 m.sina گفت پا کشیدن مشکل است از خاک دامنگیر عشق هر که را چون سرو اینجا پای در گل ماندماند ناقص است آن کس که از فیض جنون کامل نشد در چنین فصل بهاری هر که عاقل ماندماند کلیک کنید تا باز شود... پنج روزی که درین مرحله مهلت داری خوش بیاسای زمانی که زمان این همه نیست...
m.sina گفت پا کشیدن مشکل است از خاک دامنگیر عشق هر که را چون سرو اینجا پای در گل ماندماند ناقص است آن کس که از فیض جنون کامل نشد در چنین فصل بهاری هر که عاقل ماندماند کلیک کنید تا باز شود... پنج روزی که درین مرحله مهلت داری خوش بیاسای زمانی که زمان این همه نیست...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 20/6/24 #75 Delaram*☆♡ گفت پنج روزی که درین مرحله مهلت داری خوش بیاسای زمانی که زمان این همه نیست... کلیک کنید تا باز شود... پرده بگشای که من سوختهٔ روی توام حسرت اندوختهٔ طلعت نیکوی توام من نه آنم که ز دامان تو بردارم دست تیغ بردار که منت کش بازوی توام امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت پنج روزی که درین مرحله مهلت داری خوش بیاسای زمانی که زمان این همه نیست... کلیک کنید تا باز شود... پرده بگشای که من سوختهٔ روی توام حسرت اندوختهٔ طلعت نیکوی توام من نه آنم که ز دامان تو بردارم دست تیغ بردار که منت کش بازوی توام
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,940 امتیازها 12,213 مدالها 9 21/6/24 #76 m.sina گفت پرده بگشای که من سوختهٔ روی توام حسرت اندوختهٔ طلعت نیکوی توام من نه آنم که ز دامان تو بردارم دست تیغ بردار که منت کش بازوی توام کلیک کنید تا باز شود... پنج روزی که درین مرحله مهلت داری خوش بیاسای زمانی که زمان اینهمه نیست امضا : مارینا آروین
m.sina گفت پرده بگشای که من سوختهٔ روی توام حسرت اندوختهٔ طلعت نیکوی توام من نه آنم که ز دامان تو بردارم دست تیغ بردار که منت کش بازوی توام کلیک کنید تا باز شود... پنج روزی که درین مرحله مهلت داری خوش بیاسای زمانی که زمان اینهمه نیست
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 21/6/24 #77 مارینا آروین گفت پنج روزی که درین مرحله مهلت داری خوش بیاسای زمانی که زمان اینهمه نیست کلیک کنید تا باز شود... پابند هو س نیستم ای عشق هوایی این عشق زمینی است که آغاز صعود است
مارینا آروین گفت پنج روزی که درین مرحله مهلت داری خوش بیاسای زمانی که زمان اینهمه نیست کلیک کنید تا باز شود... پابند هو س نیستم ای عشق هوایی این عشق زمینی است که آغاز صعود است
لیلا؛ پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 13 ارسالیها 1,427 پسندها 4,038 امتیازها 20,173 مدالها 15 سن 22 21/6/24 مدیر #78 پس به آخر این نکو کردند کاندر صد قران این یکی صاحب قران را شاه و سرور ساختند امضا : لیلا؛
لیلا؛ پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 13 ارسالیها 1,427 پسندها 4,038 امتیازها 20,173 مدالها 15 سن 22 21/6/24 مدیر #79 پایگاه تازیانش ساختند ایوان روم بلکه خوک پایگاهش جان قیصر ساختند امضا : لیلا؛
لیلا؛ پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 13 ارسالیها 1,427 پسندها 4,038 امتیازها 20,173 مدالها 15 سن 22 21/6/24 مدیر #80 پیش ما یاقوت یاقوتست و گوهر گوهر است دأب ما اینست یعنی قدر گوهر نشکنیم امضا : لیلا؛