فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 28/3/24 #71 نه از گل می گشاید دل، نه از گلزار عاشق را که باغ دلگشایی نیست غیر از یار عاشق را به بوی گل ز خواب بی خودی بیدار شد بلبل زهی خجلت که معشوقش کند بیدار عاشق را کلیک کنید تا باز شود... امضا : فلورا.
نه از گل می گشاید دل، نه از گلزار عاشق را که باغ دلگشایی نیست غیر از یار عاشق را به بوی گل ز خواب بی خودی بیدار شد بلبل زهی خجلت که معشوقش کند بیدار عاشق را کلیک کنید تا باز شود...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 11/4/24 #72 ناز چشمان تو هر لحظه غزل میسازد یک نگاه تو عجب جنگ و جدل میسازد ناز چشمان تورا شعر کنم در دل شب تا که مهتاب ننازد به جمالش هر شب امضا : m.sina
ناز چشمان تو هر لحظه غزل میسازد یک نگاه تو عجب جنگ و جدل میسازد ناز چشمان تورا شعر کنم در دل شب تا که مهتاب ننازد به جمالش هر شب
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 12/4/24 #73 نه هر که چهره برافروخت دلبری داند نه هرکه آینه سازد سکندری داند
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/5/24 #74 Delaram*☆♡ گفت نه هر که چهره برافروخت دلبری داند نه هرکه آینه سازد سکندری داند کلیک کنید تا باز شود... نمیدانم که نی چون من چرا بسیار مینالد دمادم میزند یارش ز دست یار مینالد نشسته بر ره بادست و بادش میزند هر دم از آن رو زرد و بیمارست و چون بیمار مینالد امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت نه هر که چهره برافروخت دلبری داند نه هرکه آینه سازد سکندری داند کلیک کنید تا باز شود... نمیدانم که نی چون من چرا بسیار مینالد دمادم میزند یارش ز دست یار مینالد نشسته بر ره بادست و بادش میزند هر دم از آن رو زرد و بیمارست و چون بیمار مینالد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/5/24 #75 m.sina گفت نمیدانم که نی چون من چرا بسیار مینالد دمادم میزند یارش ز دست یار مینالد نشسته بر ره بادست و بادش میزند هر دم از آن رو زرد و بیمارست و چون بیمار مینالد کلیک کنید تا باز شود... نم نم می بارد و تو را به یاد می آورد که نم نم باریدی و ویران کردی خانه کهنه را امضا : فلورا.
m.sina گفت نمیدانم که نی چون من چرا بسیار مینالد دمادم میزند یارش ز دست یار مینالد نشسته بر ره بادست و بادش میزند هر دم از آن رو زرد و بیمارست و چون بیمار مینالد کلیک کنید تا باز شود... نم نم می بارد و تو را به یاد می آورد که نم نم باریدی و ویران کردی خانه کهنه را
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/5/24 #76 فلورا. گفت نم نم می بارد و تو را به یاد می آورد که نم نم باریدی و ویران کردی خانه کهنه را کلیک کنید تا باز شود... ناز چشمان تو هر لحظه غزل میسازد یک نگاه تو عجب جنگ و جدل میسازد ناز چشمان تورا شعر کنم در دل شب تا که مهتاب ننازد به جمالش هر شب امضا : m.sina
فلورا. گفت نم نم می بارد و تو را به یاد می آورد که نم نم باریدی و ویران کردی خانه کهنه را کلیک کنید تا باز شود... ناز چشمان تو هر لحظه غزل میسازد یک نگاه تو عجب جنگ و جدل میسازد ناز چشمان تورا شعر کنم در دل شب تا که مهتاب ننازد به جمالش هر شب
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 14/5/24 #77 m.sina گفت ناز چشمان تو هر لحظه غزل میسازد یک نگاه تو عجب جنگ و جدل میسازد ناز چشمان تورا شعر کنم در دل شب تا که مهتاب ننازد به جمالش هر شب کلیک کنید تا باز شود... نه غزل نوشته بودم نه ترانهای سرودم که به حرمت سکوتم، تو به دیدنم بیائی نه سراغ من گرفتی، نه سخن به نامه گفتی به همان بهانهای که نشنیدهای ندایی
m.sina گفت ناز چشمان تو هر لحظه غزل میسازد یک نگاه تو عجب جنگ و جدل میسازد ناز چشمان تورا شعر کنم در دل شب تا که مهتاب ننازد به جمالش هر شب کلیک کنید تا باز شود... نه غزل نوشته بودم نه ترانهای سرودم که به حرمت سکوتم، تو به دیدنم بیائی نه سراغ من گرفتی، نه سخن به نامه گفتی به همان بهانهای که نشنیدهای ندایی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/6/24 #78 Delaram*☆♡ گفت نه غزل نوشته بودم نه ترانهای سرودم که به حرمت سکوتم، تو به دیدنم بیائی نه سراغ من گرفتی، نه سخن به نامه گفتی به همان بهانهای که نشنیدهای ندایی کلیک کنید تا باز شود... نه دل آزرده، نه دلتنگ، نه دلسوختهام یعنی از عمر گران هیچ نیندوختهام پاسخ سادهی من سخت تر از پرسش توست عشق درسیست که من نیز نیاموختهام امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت نه غزل نوشته بودم نه ترانهای سرودم که به حرمت سکوتم، تو به دیدنم بیائی نه سراغ من گرفتی، نه سخن به نامه گفتی به همان بهانهای که نشنیدهای ندایی کلیک کنید تا باز شود... نه دل آزرده، نه دلتنگ، نه دلسوختهام یعنی از عمر گران هیچ نیندوختهام پاسخ سادهی من سخت تر از پرسش توست عشق درسیست که من نیز نیاموختهام
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 6/6/24 #79 نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفت پردهی خلوت این غمکده بالا زد و رفت
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 19/6/24 #80 Delaram*☆♡ گفت نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفت پردهی خلوت این غمکده بالا زد و رفت کلیک کنید تا باز شود... نتوان عشق فرزانه به افسانه فریفت من به هیچ آیه و افسون دل ازو برنکنم نه چراغی ست دل من که به بادی میرد دم به دم تازه شود آتش عشق گهنم امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفت پردهی خلوت این غمکده بالا زد و رفت کلیک کنید تا باز شود... نتوان عشق فرزانه به افسانه فریفت من به هیچ آیه و افسون دل ازو برنکنم نه چراغی ست دل من که به بادی میرد دم به دم تازه شود آتش عشق گهنم