نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.
  • تذکر:

نویسندگان عزیز از نوشتن رمان‌هایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.

مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی می‌شود عبارت‌است از:

1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (هم‌جنس‌گرایی، ....)

2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمان‌ها و زیر سوال بردن چارچوب‌های جامعه اسلامی

3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.

و...

قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.

2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.

3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:

کلیک کنید

4. با مطالعه رمان‌های نویسندگان انجمن به آن‌ها امید نوشتن خواهید داد.

کلیک کنید

در حال تایپ رمان همسایه حیاط مشترک | پریا . ظ کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع pariya_z
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 34
  • بازدیدها 833
  • کاربران تگ شده هیچ

pariya_z

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
34
پسندها
68
امتیازها
90
  • نویسنده موضوع
یه لحظه از جدیتش ترسیدم، بدون این‌که نگاهم کنه شروع کرد به بیرون آوردن وسایل تو نایلون که گفتم:
- باشه... باشه الان خودم عوضش می‌کنم.
سریع بلند شدم و وایسادم که اونم دست نگه داشت. بلند شد و روبروم وایساد. نگاهش عاری از هیچ حسی بود!
با یه لحن جدی و سرد گفت:
- تا یه‌ربع دیگه برمی‌گردم چک می‌کنم.
بغض بدی گلومو گرفته بود، بدون این‌که نگاهش کنم سرمو تکون دادم و اونم از اتاق بیرون رفت. چونه‌م شروع به لرزیدن کرد و اشک‌هام دونه‌دونه رو گونه‌هام می‌ریختن، با فکر این‌که تا ابد اینجا اسیر شدم و دیگه هیچ‌وقت نمی‌تونم برگردم، آروم و جوری که فقط خودم می‌شنیدم گریه می‌کردم. می‌دونستم تا یه ربع دیگه حتماً برمی‌گرده. سریع بازومو پانسمان کردم و تو اون حین هم باز نمی‌تونستم جلوی اشکامو بگیرم. رو تخت نشسته...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش

pariya_z

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
34
پسندها
68
امتیازها
90
  • نویسنده موضوع
رفتم تو اتاق و مرتبش کردم. اطراف اتاق رو نگاه کردم، داشتم بهش عادت می‌کردم ولی خب خوب یا بد داستان من اینجا تموم شد. قرص و وسائل پانسمان رو برداشتم و پائین رفتم. کاوه کنار ماشین منتظر بود منم سوار شدم و حرکت کردیم. با این‌که بعضی‌وقت‌ها فکرهایی به سرم می‌اومد که واقعاً منو می‌بره تهران؟ نکنه بهم دروغ گفته باشه! اما وقتی نگاهش می‌کردم تموم افکار منفیم می‌رفت و دلم آروم می‌شد.
ساعت حدودای دو بعدازظهر بود که رسیدیم تهران. یه‌چیزی عجیب بود چون قبل از این‌که من بگم به کدوم سمت بره خودش از همون‌جا می‌رفت انگار که بلد باشه! بالاخره رسیدیم سر خیابون و وایساد. با این‌که خیلی وقت‌ها با حرف‌هاش دلمو می‌شکوند ولی خب یاد محبت‌هایی که بهم کرده بود هم باعث می‌شد بعداً دلتنگش بشم قطعاً! پیاده شدم و از...

آخرین ویرایش توسط مدیر

pariya_z

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
34
پسندها
68
امتیازها
90
  • نویسنده موضوع
- راستش مادر، من این موها رو تو آسیاب سفید نکردم، از وجنات و مدل حرف زدنش مشخص بود آدم حسابیه! از دست اون بی‌قواره تو رو نجاتت داده بود و پیش خونوادش بودی. همین که تو رو نجات داده بود خودش یه سند بود برا باشرف بودنش! به خدا توکل کردم و واسه همین ماجراتو گفتم:
- چ...چ...چی؟
- نه، نه! کامل نگفتم، فقط گفتم بعد ازمرگ پدر و مادرت می‌خواستن طبق رسم و رسوم بدنت به پسر عموت که فرار کردی و از طریق نوه من اومدی اینجا، خیلی وقته با من زندگی می‌کنی و باقی ماجرا. دیگه از خونه‌تون و سند و ارث و میراث و این چیزها حرفی نزدم، انسان راحت گول شیطانو می‌خوره واسه همین ترسیدم بگم مال و منالی داری.
نفس عمیقی کشیدم ،پس این همه مدت کاوه از همه‌چی خبر داشت. حداقلش می‌دونست که من دزد نیستم ولی بازم اون همه بهم...

آخرین ویرایش

pariya_z

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
34
پسندها
68
امتیازها
90
  • نویسنده موضوع
- امروز اومدم کوله رو جابه‌جا کنم و برا فردا آماده باشه، از دستم افتاد و زیپش پاره شد و همش ریخت بیرون. کنجکاو شدم و نگاهشون کردم ولی آوین هیچ‌کدومش سند نیست.
- پس چیه؟
- مدارک تحصیلی، مدارک آموزشی، لوح تقدیر و چیزای بی‌ربط!
کلافه دستمو به صورتم کشیدم.
- تو مطمئنی کسی از خونتون چیزی نبرده؟
- نه به‌خدا من هر روز جاشو چک کردم. همون کوله‌ایه که تحویلم دادی. پولا، طلاها همه سرجاشه! ببینم خودت اون مدارک رو دیدی؟ مطمئنی سند توشون بوده؟
وقتی فکر کردم من اصلاً مدارک رو نگاه کرده بودم! فقط هرچی اونجا بود رو تو کوله ریخته بودم.
- نه منم چک نکردم.
- باشه من امروز نمی‌تونم ولی فردا وقتی آوردمش باهم نگاه می‌کنیم.
- باشه.
آشوب بدی به دلم افتاده بود. نکنه کسی رفته داخل خونه سارا و ورشون داشته؟ سریع...

آخرین ویرایش

pariya_z

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
34
پسندها
68
امتیازها
90
  • نویسنده موضوع
پریدخت خانوم نمی‌خواستم اون‌موقع نگرانتون کنم. منتظر شدم خودشم بیاد بهتون بگم. سهند بهش رضایت داده و چند روزی میشه که بهروز با وثیقه اومده بیرون. بهتره یه مدت دیگه خونه ما بمونه هرچند بهش بد می‌گذره!
پری خانوم آروم زد رو دستش و گفت:
- خدا مرگم بده. چه‌جوری این جونورو آزادش کردن؟
پوزخند زدم و گفتم:
- دارید دروغ می‌گید!
برگشت سمتم و با جدیت تمام نگاهم کرد.
- لزومی نمی‌بینم دروغ بگم.
پری خانوم: آوین! بسه!
سکوت کردم. گیرم که راست هم گفته باشه، بهروز دیگه منو می‌خواد چیکار؟ مدارک دستشه... حتماً با سند خونه ما هم اومده بیرون!
نفس بلندی مثل آه از دهنم بیرون اومد و بی‌اهمیت به کاوه از کنارش رد شدم و آروم گفتم:
- اومده باشه بیرون هم سراغ من نمیاد. به کارش نمیام دیگه.
کاوه: ببخشید میشه یه لیوان آب...

آخرین ویرایش توسط مدیر