نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.
  • تذکر:

نویسندگان عزیز از نوشتن رمان‌هایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.

مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی می‌شود عبارت‌است از:

1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (هم‌جنس‌گرایی، ....)

2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمان‌ها و زیر سوال بردن چارچوب‌های جامعه اسلامی

3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.

و...

قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.

2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.

3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:

کلیک کنید

4. با مطالعه رمان‌های نویسندگان انجمن به آن‌ها امید نوشتن خواهید داد.

کلیک کنید

در حال تایپ رمان همسایه حیاط مشترک | پریا . ظ کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع pariya_z
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 81
  • بازدیدها 2,331
  • کاربران تگ شده هیچ

pariya_z

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
81
پسندها
218
امتیازها
1,078
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
دستش رو محکم گذاشت رو دهنم و چاقو رو آورد بالاتر؛ زبونم قفل شد. سرمو بلند کردم که کاوه رو پشت سرش دیدم، کاوه هم با انگشت اشاره کرد ساکت باشم نگاهمو انداختم رو صورت بهروز و همین که چاقو رو نزدیک صورتم کرد از پشت کشیده شد و کاوه با مشت تو دهنش زد و با هم درگیر شدن. کاوه تلاش می‌کرد چاقو رو از دست بهروز بگیره که تو همین حین هم کف دستش زخمی شد ولی با عصبانیت بیشتری سمتش رفت و چند تا مشت محکم به صورتش کوبید که چاقو از دست بهروز پرت شد. کاوه اومد چاقو رو برداره که بهروز از پشت بهش حمله کرد و به زمینش انداخت؛ شروع کرد به فشار دادن گلوی کاوه. دوئیدم سمتشون و تلاش کردم بهروز رو ازش جدا کنم که هولم داد و محکم خوردم به دیوار. وحشت‌زده بلند شدم، نمی‌‌دونستم چیکار کنم؟ یه‌لحظه نگاهم به گلدون تزئینی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش

pariya_z

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
81
پسندها
218
امتیازها
1,078
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
- فکر نکنم از صبح چیزی خورده باشی! فشارت افتاده چیزی نیست.
از خجالت نمی‌تونستم نگاهش کنم. کمکم کرد لبه جدول بشینم.
- الان برمی‌گردم.
سرمو بلند کردم که دیدم داره میره اون‌سمت خیابون. بعد از پنج دقیقه با یه بطری آب و یه نایلون دیگه تو دستش برگشت. کنارم نشست و بطری آب رو گرفت سمتم که چشمم به خون خشک شده رو دستش افتاد. چرا یادم رفته بود اون موقع بهروز زخمیش کرد. شالمو از پایین کشیدم و نصف کردم و تا وسط‌هاش پاره کردم. بلند شدم و روبروش نشستم. دستش رو گرفتم که پس‌کشید و گفت:
- نمی‌خواد، زخمش عمیق نیست.
بدون این‌که نگاهش کنم دوباره دستش رو گرفتم و این‌بار مقاومت نکرد. وقتی کف دستش رو دیدم قلبم مچاله و چشم‌هام پر از اشک شد. آروم اون نصف شال که پاره کرده بودمو دور دستش پیچیدم و بستم. اشک‌هام شدت...

آخرین ویرایش

pariya_z

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
81
پسندها
218
امتیازها
1,078
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
- مامان... بهروز ... من نمی‌خواستم... .
هق‌هق گریه‌م بدون این‌که بخوام بلند شد و کاوه هم درحالی‌که سرشو بالا گرفت پوفی نفسشو بیرون داد.
- بهروز؟ الان با اونی؟ اینجا اومده بود مادر؟ کجائی الان دخترم؟
پس بهروز قبل از اینکه پری‌خانوم به خونه برگرده از اونجا رفته. سعی کردم آروم باشم دلیلی نداشت بی‌خود با گفتن حقیقت ماجرا نگرانش کنم. بینیمو بالا کشیدم و آروم گفتم:
- نه، فقط ازش می‌ترسیدم واسه همین با آقا کاوه برگشتم.
- باهاش رفتی؟ با کاوه ای الان مادر؟ گوشی رو بده دستش.
مردد کاوه رو نگاه کردم که برگشت سمتم و آروم گوشی رو به سمتش گرفتم که ازم گرفت.
- سلام. جانم!
- نه‌بابا چه‌حرفیه!
- آره من اومدم نبودید گفتم نصف شب تو راه نباشیم حرکت کردیم. ببخشید خلاصه!
- چشم!
- چشم حتماً.
- از طرف من...

آخرین ویرایش

pariya_z

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
81
پسندها
218
امتیازها
1,078
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
نمی‌دونم چرا نمی‌خواستم حرف بزنم، اصلاً نمی‌شد که چیزی بگم. کاوه از ته‌ و بیخ‌وبن ماجرا خبر نداره و بهتره که نداشته باشه!
- من... سرم... خیلی درد می‌کنه.
سرمو به شیشه ماشین تکیه دادم و چشم‌هامو بستم. نمی‌دونم چقدر گذشته بود، وقتی چشم‌هامو باز کردم هوا تاریک شده بود و هنوز تو جاده بودیم. معلوم نبود چند ساعته خوابیدم! سعی کردم درست بشینم.
- چه‌قدر مونده برسیم؟
- یکی دو ساعتی مونده. این یکی دو ساعتم بخواب دیگه!
نگاهش کردم که دیدم با لبخند درحالی‌که نگاهِ خسته‌ش به روبروئه رانندگی می‌کنه.
یه‌کم بیرون رو نگاه کردم و بعد از چند دقیقه دوباره برگشتم سمتش.
- راستی چه‌جوری مطمئن بودید که پری‌خانوم حالش خوبه؟
- تو خواب اینو یادت اومد بپرسی ؟
یه‌لحظه خنده‌م گرفت و چیزی نگفتم.
کاوه: اصلاً تو مگه...

آخرین ویرایش

pariya_z

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
81
پسندها
218
امتیازها
1,078
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
کاوه سرشو کشید داخل.
- این باران روانیم کرده از بس می‌گه دخترخاله‌ت اومده؟ کی میاد؟ منتظر بودم بخیه بازوت رو بکشی بهت بگم، فردا بیاد اینجا؟
لبخند زدم
- بله! بهش بگید.
- واسه کی؟
- شما ناهارو معمولاً خونه نیستید. بگید واسه ناهار بیاد.
- باشه. چیزی لازم نداری برم بگیرم؟
یه‌کم فکر کردم.
- نه، امروز داخل یخچال رو نگاه کردم تقریباً همه‌چی بود.
- خب باشه.
صبح هم‌زمان با رفتن کاوه بیدار شدم و خورشت رو بار گذاشتم و سالاد رو درست کردم. برگشتم تو اتاق و یه دوش سریع گرفتم. تونیک سفیدی که کاوه قبل از برگشتنمون به تهران گرفته بود رو با شلوارجینم پوشیدم و موهامو محکم دم اسبی بالای سرم بستم که صدای آیفون بلند شد و اون‌لحظه یادم اومد که نکنه در قفل باشه! سریع اومدم پائین و در کمال تعجب دیدم در باز شد...

آخرین ویرایش

pariya_z

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
81
پسندها
218
امتیازها
1,078
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
خندید و منم باهاش خندیدم. باران خیلی دختر بی‌شیله‌پیله‌ای بود. راجع به آشنائی خودش و سهیل و بلاهایی که سر سهیل آورده بود تا بالاخره جواب مثبت بده رو گفت و من کلی باهاش خندیدم. مادامی که واسه سر زدن به برنج به آشپزخونه برگشتم، باران هم اومد و لیوان‌ها رو شست.
- آوین تو چه‌جوری لهجه نداری؟
نمی‌دونستم چی بگم؟ بعد از کلی فکر کردن گفتم:
- ما اصالتاً اهل اینجا نیستیم، به یه‌سری دلایل تقریباً یک‌ساله اومدیم.
- یه‌جورایی حدس می‌زدم آخه ثریا خانوم تهرانیه بازم گفتم شاید پدرت اینجائی باشه.
با سردرگمی گفتم:
- ثریا خانوم!؟
چندثانیه سکوت برقرار شد و اونم با تعجب منو نگاه کرد.
- آره دیگه! مامان کاوه.
یه لحظه انگار سوتی فجیعی دادم و سریع زیر خنده زدم.
-آهان! خاله ثریا رو می‌گی ببخش حواسم نبود!
انگار...

آخرین ویرایش

pariya_z

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
81
پسندها
218
امتیازها
1,078
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
- نه... چیزه... به کاوه نگی! تو دانشگاه باهم بودن انگار ولی همه‌چی یه‌دفعه عوض شد. دیگه رابطه‌شون درست نشد.
احساس عجیبی داشتم! هم این‌که کنجکاو بودم در موردش هم این‌که انگار دلم نمی‌خواست چیز بیشتری بدونم. باران هم غذاشو تموم کرده بود و شروع کرد به جمع کردن سفره که منم بلند شدم و به کمک هم ظرفا رو هم شستیم. یه‌کم میوه آوردم و بعدش چائی ریختم و نشستیم. بلند شدم تا تلویزیون رو روشن کنم که گفت:
- ببین من می‌گم باهم بودن ولی سهیل می‌گه این‌جوری نیست. اما پسرا نمی‌فهمن این‌چیزا رو ما دخترا بهتر می‌فهمیم. از این دختره اصلاً خوشم نمیاد.
- از لیلا؟ چرا؟
درحالی‌که داشت سیب تو دستش رو گاز می‌زد گفت:
- نمی‌دونم. یه‌مدل ایکبیری‌طوره! ببین کاوه لیست بلندبالائی از دخترای با قلب شکسته تو زباله‌دونی...

آخرین ویرایش

pariya_z

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
81
پسندها
218
امتیازها
1,078
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
هوا نسبتاً خنک بود. نفس عمیقی کشیدم و آروم‌آروم شروع به قدم زدن تو حیاط کردم. باغچه رو که نگاه کردم خاکش خشک بود. شلنگ آب گوشه حیاط افتاده بود، ورش داشتم و تو باغچه گذاشتم تا قشنگ سیراب بشه. هوس آب‌بازی به سرم زد. پاچه شلوار جینمو بالا زدم و آب رو روی پاهام گرفتم. خیلی حال می‌داد. آنقدر موهامو محکم بسته بودم سرم درد می‌کرد، کش موهامو باز کردم و شیلنگ رو، رو به بالا گرفتم بعدش با فشار بازش کردم و دستمو گذاشتم رو دهنه شیلنگ. آب با فشار رو به بالا پخش می‌شد و لباس و موهامو خیس می‌کرد و خلاصه داشتم حسابی کیف می‌کردم که یهو در حیاط باز شد و من با شلنگ تو دستم خشکم زد. اصلاً فکرشو نمی‌کردم آنقدر زود برگرده! کاوه اومد تو و همین که کلیدو از روی در برداشت منو دید. یه‌لحظه انگار به لکنت افتاده...

آخرین ویرایش

pariya_z

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
81
پسندها
218
امتیازها
1,078
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
گوشیش زنگ خورد و منم برگشتم داخل اتاقم. لباسامو عوض کردم و خودمو رو تخت انداختم و درحالی‌که نگاهم رو سقف مونده بود خوابم برد. داشتم خواب می‌دیدم که تو دانشگاه هستم و با سارا اونجا هم در حال کرم ریختن هستیم. چشامو باز کردم، ساعت هشت شب بود. بعد از مدت‌ها داشتم یه خواب خوب می‌دیدم. کف اتاق نشستم و تو یک‌لحظه کوله رو از زیر تخت درآوردم و اونجا خالیش کردم. دوباره به کتابا نگاه کردم، حرف‌های مامانم و سارا و باران تو مغزم دور گرفته بودن. یه جور حس مثل شرط بردو‌باخت درونم به وجود اومد. من معلوم نیست تا کی اینجا باشم اما آینده من چی می‌شه؟ اینجا یا تهران یا خونه خودم فرقی نداره. هیچ‌جوره نمی‌شد خودمو بدون تحصیلات دانشگاهی تصور کنم. من در هرصورت باید برم دانشگاه! دنیا به اخر نرسیده من موفق می‌شم...

آخرین ویرایش

pariya_z

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
81
پسندها
218
امتیازها
1,078
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
کارم که تموم شد برگشتم تو هال و بهش سلام کردم و کنار باران نشستم، کاوه روبرومون نشسته بود. یه نگاهی به کتاب‌ها و پول‌ انداخت و بعدش با تعجب گفت:
- قضیه چیه؟
- یه سری کتاب می‌خواست آوین. براش گرفتم اون‌وقت نگاش کن برداشته قیمتا رو جمع زده پول نقد آورده. زشت نیست تو رو خدا؟
کاوه درحالی‌که خیلی تعجب کرده بود ابروهاشو بالا انداخت و با یه لحنی که انگار می‌خواست بگه تو رو چه به کتاب خوندن، گفت:
- کتاب؟
- خب تو خیلی بیشتر از این‌حرف‌ها واسم زحمت کشیدی باران. این هیچی‌شو جبران نمی‌کنه که. تو رو خدا ورش دار بیشتر خجالتم نده.
- عمراً اگه ببرمش. راستی تا یادم نرفته... .
دستشو داخل کیفش برد و چند تا دفتر درآورد.
- اینا رو از بردیا گرفتم می‌گفت نکته‌های خوبی واسه درس زبان توش هست. راستی اگه تو زبان...

آخرین ویرایش