• تذکر:

نویسندگان عزیز از نوشتن رمان‌هایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.

مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی می‌شود عبارت‌است از:

1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (هم‌جنس‌گرایی، ....)

2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمان‌ها و زیر سوال بردن چارچوب‌های جامعه اسلامی

3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.

و...

قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.

2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.

3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:

کلیک کنید

4. با مطالعه رمان‌های نویسندگان انجمن به آن‌ها امید نوشتن خواهید داد.

کلیک کنید

در حال تایپ جادوگر شب جلد اول مجموعه بانو | ریحانه عسکری کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ملورین آسل
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 11
  • بازدیدها بازدیدها 319
  • برچسب‌ها برچسب‌ها
    فانتزی-تخیلی
  • کاربران تگ شده هیچ

ملورین آسل

نو ورود
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
19/5/24
ارسالی‌ها
48
پسندها
206
امتیازها
1,003
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
وقتی چند قدم جلو رفتم، سرم رو آرام بالا آوردم تا اون موجودات سنگی رو بهتر ببینم. با کمی دقت فهمیدم که لباس‌ها و سلاح‌هاشون شباهت زیادی به شوالیه‌ها داره. یکی‌شون سرش رو پایین آورد و مستقیم به ما خیره شد؛ صدای ساییده شدن سنگ‌ها آن‌قدر بلند بود که ناخودآگاه سرم رو پایین بردم و چشم‌هام رو بستم.
خدمتکار نشانی رو از زیر پیش‌بندش بیرون آورد و مقابل موجود سنگی گرفت. چند لحظه فقط نگاهش کرد و بعد دوباره صدای سنگ و گرد‌و‌غبار بلند شد. قبل از اینکه حتی بفهمم چه اتفاقی افتاده، خودم رو پشت خدمتکار پنهان کردم؛ انگار ته دلم حس می‌کردم چیزی داره بهمون نزدیک‌تر میشه. بعد از چند ثانیه، با تردید چشم‌هام رو باز کردم.
اما به‌جای اون موجود سنگی، یه شوالیه‌ی واقعی جلوی ما ایستاده بود. موها و چشم‌های سیاه، قد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

ملورین آسل

نو ورود
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
19/5/24
ارسالی‌ها
48
پسندها
206
امتیازها
1,003
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
همین‌طور که از راهرو رد می‌شدیم، نگاهی به بقیه‌ی خدمتکارها انداختم. هرکدوم مشغول کار خودشون بودند و حتی نیم‌نگاهی هم به ما نمی‌انداختند. لباس‌هاشون، برخلاف خدمتکاری که همراه من بود، نوارهای نقره‌ای داشت؛ روی پیش‌بند و لباس خدمتکار قصر بانو نوارهای طلایی بود.
غرق تماشای اطراف بودم که ناگهان قدم‌های خدمتکار ایستاد.
- اتاق‌تون اینجاست، ارباب جوان.
چند قدم جلو رفت، در رو باز کرد و من با هم کمی تردید دنبالش وارد شدم. اتاق، نسبتاً مجلل و شبیه اتاق اشراف‌زاده‌ها بود؛ با این تفاوت که همه‌چیز متناسب با یک کودک طراحی شده بود. هنوز مشغول نگاه کردن بودم که خدمتکار گلوش رو صاف کرد. سریع به خودم اومدم و بهش نگاه کردم.
او هم با لحنی آرام ادامه داد:
- امروز سرخدمتکار قصر فرعی حضور ندارند. وقتی برگردن،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 2)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا