- تاریخ ثبتنام
- 11/5/21
- ارسالیها
- 1,103
- پسندها
- 5,754
- امتیازها
- 23,673
- مدالها
- 15
سلام، شبتون بخیر
اسماعیلی هستم و دو ساله تو انجمن هستم و خوشحالم از این بابت چون انجمن باعث شد نوشته های تو پستوی ۲۰ ساله ام رو که هیچکسی ازش خبر نداشت تو این فضای دوست داشتنی رونمایی کنم .
یک رمان کامل شده رو سایت دارم به نام ب مثل بی وفا که دوماه پیش قرارداد چاپ امضا کرده و یک رمان در حال بازبینی و رمان دیگرم در حال تایپ...
ژانر تمامی رمان های من عاشقانه، درام و اکثرا تراژدی هست که خوشحال میشم اگر علاقمند بودید همراهی ام کنید .
رمان بغض کال در حال تایپ:
مطلوب - رمان بغضِ کال | م. اسماعیلی کاربر انجمن یک رمان
رمان عطر بارون بوی سیب در حال بازبینی:
و رمان ب مثل بی وفا...
اسماعیلی هستم و دو ساله تو انجمن هستم و خوشحالم از این بابت چون انجمن باعث شد نوشته های تو پستوی ۲۰ ساله ام رو که هیچکسی ازش خبر نداشت تو این فضای دوست داشتنی رونمایی کنم .
یک رمان کامل شده رو سایت دارم به نام ب مثل بی وفا که دوماه پیش قرارداد چاپ امضا کرده و یک رمان در حال بازبینی و رمان دیگرم در حال تایپ...
ژانر تمامی رمان های من عاشقانه، درام و اکثرا تراژدی هست که خوشحال میشم اگر علاقمند بودید همراهی ام کنید .
رمان بغض کال در حال تایپ:
مطلوب - رمان بغضِ کال | م. اسماعیلی کاربر انجمن یک رمان
رمان عطر بارون بوی سیب در حال بازبینی:
در حال تایپ - رمان عطر بارون، بوی سیب | م. اسماعیلی کاربر انجمن یک رمان
کد:4666 ناظر: @Sanam_S نام رمان: عطر بارون، بوی سیب نام نویسنده: م. اسماعیلی ژانر: #عاشقانه #درام خلاصه: طلا از پس عشقی گرم و پر شور بخاطر روبرو شدن با مشکلی بزرگ حال به اوج تلخی و سردی رسیده و تنها راه رهایی را جدایی می داند. شاهرخ به هر دری می زند برای حفظ این عشق اما تلاش هایش سرانجامی...
forum.1roman.ir
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش