متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

M.Hi

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #1,651
سلام، دنبال یک رمان میگردم که یک دختری به عنوان خدمتکار وارد عمارت یک روستا میشه، فکر میکنم مادربزرگش از قبل اونجا کار میکرده و اونو میاره پیش خودش، دو تا دختر هم سن و سالش هم اونجا کار میکنن که این سه تا دوستای صمیمی ای میشن، ارباب عمارت یه پسریه که از دختره میخواد نقش معشوقش رو بازی کنه ولی یادم نیست برای چی این درخواست رو داشت ازش، دختر خاله ی پسره هم دوستش داشت و نامزد هم معرفی میشدن ولی پسره نمیخواستش، پسره و دختر خدمتکار عاشق هم میشن، دختره دزدیده میشه، پسره تا شهر برای پیدا کردنش میره و یادمه همون روزایی که داشت دنبال دختره می‌گشت موهاش رو از ته میزنه، اسم رمان رو اگه میدونید لطفا بگید، ممنونم

_.Asal

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #1,652
یه رمانی که قبلا تو روبیکا نصفشو خوندم اسمش عشق تکپر بود و اسم شخصیت هاش ساحل و آرمان بود که آرمان به خاطر قتلی که بخاطر نجات جون خواهرش نگار انجام میده میره زندان...هرچی تو گوگل میگردم پیداش نمیکنم کسی اسم اصلی رمانشو میدونه؟
منم دنبالشم لینکشو دارید؟

Mhg.Mahdis

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
3
امتیازها
0
  • #1,653
سلام من دنبال یه رمانیم که ماجرای یه دختری بود که با رئیس شرکتی که توشه تماس میگیره چون رئیس اون بخش که توش بوده دزدی میکرده فک کنم تو بخش مالی کار میکرد و به رئیسش میگه که اون اینطورمی بوده و خودش میاد جای اون مرده و خیلی مشکلات روحی داره تو اینه نمیتونه خودشو نگاه کنه ‌خیلی بی حسه به همه چی

f.mokhtari

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
3
امتیازها
0
  • #1,655
سلام ، دوستان رمانی که اسمشو یادم نمیاد مضمونش اینطوره که:
دختر قصه دوتا دختر دوقلو داره (که یکی از این دوقلو ها مشکل داره) و طرد شده از خانواده اش وشوهرشم فوت کرده.
توخونه دوستش وقتی نمازش تموم میشه بادوتا دخترش داشته حرف میزده که دوستش یواشکی ازش فیلم میگیره تا نشون برادرشوهرش بده وبرای امر ازدواج جلوبیان(پسرداستان مشکل داشته ومیخواسته باصیغه کردن دخترداستان مشکلشو حل کنه.)
ممنون میشم اگه اسم داستان رومیدونید راهنماییم کنید.

samin_sr

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,656
سلام خوب هستین دوستان من خیلی وقته دنبال یه رمان میگردم یه رمان ترسناکی بود که یه پسری بود که تبدیل به یه جنی شده بود و فک کنم دو سه تا رفیق داشت بعد با سه تا دختر آشنا شدن و رفتن تو ویلای دخترا خیلی اتفاقات برای این پسر میفته و این پسره قدرت هایی داشت و یه مرد دیگه ای بود که مأموریت داشت باید فک کنم قدرت های این پسر و فعال میکرد آخرش هم انگار که عاشق یه دختره شده بود و گفته بود باید از دنیای خطرناک که اسمش یادم نمیاد برای من طلا بود نمی‌دونم اسمش چی بود و بیاری اون پسره هم آورد آخر هم که جشن گرفته بودن انگار بهش سم دادن و باعث شد کلا حرکتی نکنه و همه ی اینا نقشه بود که این پسره رو بکشن چون خطرناک بود و حتی رفیقاش و اون دختری که دوسش داشت هم بهش نامردی کردن ممنون میشم بگید اسم رمان چیه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر

Samin_220022

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,657

Samin_220022

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,658
حسد
لطفا هرکی اسمشو میدونه بهم بگه

رمان درباره دختری که خارج از کشور درس خونده و فکنم دندانپزشکه ..برمیگرده ایران پیش خانوادش و دنبال یه مطب میگرده که کارشو شروع کنه و یه مطب تو یه ساختمان پزشکان پیدا میکنه و اونجارو اجاره میکنه روزی که میره اونجا رو با دوستاش تمیز کنه سه تا پسر میبینه که یکیشون خیلی خوشگل و خوش هیکل و مغروره بعدا میفهمه رفیق شیش برادرشه و برادرش یجورایی مربی پسره محسوب میشه پسره هم روانشناسه(فکنم)و تو همون ساختمان مطب داره و بدنسازه و تو این مسابقاتی که ژست و اینا میگیرن و عضله هاشونو نشون میدن و اینا(یه همچین چیزی)روز تولد داداش دختره دختره بهش یه انگشتر میده که روش نوشته یا علی و پسره با پوزخند نگاش میکنه و یه موتور...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

M0000

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
5
امتیازها
3
  • #1,659
دنبال رمانی میگردم که پسر از خانواده ای پولدار هست، اما پدرش مجبورش میکنه مدتی پایین شهر زندگی کنه و توی لباس فروشی کار کنه تا مرد بشه. همزمان توی شرکت پدرش هم کار میکنه. پسر مستاجر زیرزمین خونه ای در پایین شهر میشه. به مرور عاشق دختر صاحبخونه اش میشه...
مرد بدلی

M0000

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
5
امتیازها
3
  • #1,660
سلام من دنبال رمانی میگردم
که یه مرد میخواد قاچاقی از مرز رد بشه ولی به مشکل میخوره و مجبوری میشه مدتی رو خونه زنی به اسم مرضیه یا راضیه بمونه و زنه هم سرپرست چندتا بچه‌اس