متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

najme8818

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
  • #1,952
سلام
یه رمان خوندم خیلی قشنگ بود.
اسم دختره آرام بود مامان باباش مرده بودن یروز که داشته میرفته خونه دوست صمیمیش چندتا قل چماق میان میدزدنش میبرنش تو یه عمارت خیلی بزرگ متعلق به شخصی بنام طوفان!
طوفان کلی آرام رو اذیت میکنه ولی سامیار دوست طوفان مواظبشه یروز سامان به آرام میگه کع دوست دارم ولی آرام پسش میزنه یه هفته سامیار غیب میشه و بعد از یه هفته خبر میاد که مرده وقتی میره سر قبر سامیار عمشو که درواقع عمه ناطنیش بودع ولی دوسش داشته میبینه و میفهمه سامیار پسر عمشه و طبق یه سری اتفاقات دیگه متوجه میشه طوفان هم پسر عموشه!
مرگ سامیار هم صحنه سازی بوده.
خلاصه میگذره و اینا (طوفان و آرام) عاشق هم میشن ولی طوفان بخاطر تحدید پدرش مجبور میشه بره...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

mahsa.khzbn

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
5
امتیازها
0
  • #1,953
سلام دوستان من یه رمانی خوندم قدیم اسمش رو فراموش کردم در مورد یه دختری بود که بعد از سالها از خارج از کشور به ایران میاد پیش خانواده ی پدریش و بعد به یکی از پسرا علاقه مند میشه دو تا برادر بودن که یکیشون خیلی بانمک بود ممنون میشم اسمش رو بگید

سارینا۲۰

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,954
یه رمان هست ک یه دختر و پسر به اسم متین و نیکا عاشق هم میشن و با هم ازدواج میکنن و یه پسر گیرشون میاد اما یه روز ک متین و پسرش میرن خرید یهو خونشون اتیش میگیره و نیکا تو اتاق بوده و صورتش میسوزه و متین فکر میکنه نیکا مرده درحالی ک دوست نیکا اونا نجات داده و نیکا زندس و بعد از پنج سال نیکا برمیگرده تا به عنوان یه پرستار پیش بچش باشه و بزرگش کنه و تو همین حین میفهمه ک متین هنوز نیکا را فراموش نکرده و دوستش داره و.... اسمش چیه میدونین؟

کیانی

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #1,955
سلام من یه رمان رو نصفه خونده بودم سرگرد و بانو بود اسمش ولی هرچی میگردم نیست ، دختره تو کاباره کار میکرد یه روز پلیس میاد میگیرتشون و سرگرده که اینو میگیره ازش قول میگیره من شلاق بهت نمیزنم ولی باید .... دختره اخر صیغش میشه و میرن پیش مادر پسره. اسم دختره نگار بود که معروف بود به بانو ، پسره امیرحسین
سلام منم این رمان میخام لطفا اسمشو بگید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

azarb

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
7
پسندها
14
امتیازها
33
  • #1,956
سلام من ی رمان خواندن که اسم دختره ترمه بود اسم خواهرش ترلان مادرشون با ی مرد پولدار که فک کنم دوست خانوادگیشون بودن ازدواج می‌کنه که دوتا پسر داره اسم یکیش شهریاراسم اون یکی یا م نیست ی بار شهریار میخواد به ترمه دست درازی کنه ولی

آخرین ویرایش توسط مدیر

Taraneh*

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
10
پسندها
16
امتیازها
33
  • #1,957
سلام من ی رمان خواندن که اسم دختره ترمه بود اسم خواهرش ترلان مادرشون با ی مرد پولدار که فک کنم دوست خانوادگیشون بودن ازدواج می‌کنه که دوتا پسر داره اسم یکیش شهریاراسم اون یکی یا م نیست ی بار شهریار میخواد به ترمه دست درازی کنه ولی
خلاصتون شبیه رمان " ما دیوانه زاده می‌شویم" هست.

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : Taraneh*

Hedie.k

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
22
پسندها
59
امتیازها
90
  • #1,958
سلام من قبلاً یه رمان خوندم یادم نمیاد اسشو دختره از خارج میاد ایران ویک وکیل معروفه بعد پسرعمویش با ماشین به یکی میزنه و اون فرد میمیره بخاطر اینکه پسرعمویش اعدام نشه خدمتکار خانواده مقتول میشه دختره داستان
با نگاهت آرامم کن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

zohasadat

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,959
راجب یه زنی بود که با همسرش به اختلاف میخوره و جدا میشن و یه دختری داره دقیق یادم نمیاد به اسم شیما یا شیدا و همسرش دخترش رو ازش میگیره بعد از مدت ها با یه آقایی که دوتا بچه داره ازدواج می‌کنه و مهاجرت میکنن و خودش هم بچه دار میشه و هنوزم در تلاشه که دختر خودش رو پیدا کنه و در آخر پیدا می‌کنه

melin f

نویسنده ادبیات
سطح
13

ارسالی‌ها
482
پسندها
3,063
امتیازها
17,083
مدال‌ها
15
  • #1,960
راجب یه زنی بود که با همسرش به اختلاف میخوره و جدا میشن و یه دختری داره دقیق یادم نمیاد به اسم شیما یا شیدا و همسرش دخترش رو ازش میگیره بعد از مدت ها با یه آقایی که دوتا بچه داره ازدواج می‌کنه و مهاجرت میکنن و خودش هم بچه دار میشه و هنوزم در تلاشه که دختر خودش رو پیدا کنه و در آخر پیدا می‌کنه
فکر کنم یک تبسم برای قلبم رو میگی

امضا : melin f