- تاریخ ثبتنام
- 14/11/21
- ارسالیها
- 11
- پسندها
- 37
- امتیازها
- 33
ببخشی جلد دوم داره؟فک میکنم زاده خون بود که جلد دوم هم داره
ببخشی جلد دوم داره؟فک میکنم زاده خون بود که جلد دوم هم داره
سلام به همه من چند وقت پیش یک رمان خوندم که توش دختره پرورشگاهی بوده و اونجا پسره بود که خیلی هواشو داشت بعدش که بزرگ میشن میره شناسنامه میگیره و میشه داداشش..... نمیدونم ی پسره دیگه بود تو پروشگاه که دختررو دوست داشت اینا همگی باهم(دوتا پسره و دختره) از پرورشگاه میان بیرون و باهم زندگی میکنن اون دوتا هم نامزد میکنن و همشون تو رشته روانشناسی دارن درس میخونن دختره خیلی حسودی میکنه پسره هم زیاد به این حسودیاش محل نمیده..... تا اینکه دعواشون میشه و از هم جدا میشن چندسال میگذره و داستان از همون چندسال بعد شروع میشه... دختره صیغه ی پسره شده و از پسره جدا میشه داداشش از دستش خیلی ناراحت میشه و بهش میگه من برای اینکه خرجیو تورو در بیارم با...
آهافک کنم استاد خلافکار باشه
کسی اسم این...سلام
من دنبال یک رمان میگشتم اسم دختره یادم نیست ولی خیلی خوشگل بود و شکل مونیکا بلوچی بود و یک برادر داشته که سرطان خون گرفته و مرده. مادرشم از غم برادرش مرده و این دختره میره خارج از کشور دنبال تابلو خانوادگی که برای پدرش خیلی ارزشمنده (دختره خیلی پولداره) اونجا عاشق اون کسی میشه که تابلو دستشه اون پسره هم همینطور پسرم خیلی خوشگل بوده خلاصه اونو به بهانه اینکه چند نقاشی برام بکش این تابلو بهت میدم نگهش میداره در اخر ازدواج میکنن و فامیل دختره نمیدونم کیش بود اموال دختره رو میخواسته میاد شوهر دختره رو میدزده و معتادش میکنه خلاصه پیداش میکنن و ترکش میدن پایانش خوبی داشت اگه کسی اسمشو میدونه بگه لطفا خیلی ذهنم درگیره ممنون
رمان کی گفته من شیطونمکسی این رمان نخونده خیلی وقته دارم دنبالش میگردم اونقدر که تقریبا نصف رمان هایی که خوندم و سه چهار بار دیدم ولی اینو پیدا نکردم
رمان وسوسهسلام، دنبال اسمه ی رمانم
اولاش درست یادم نیست
نمیدونم عروسی بود چی بود، بعد این محله عه کلا از محله های قدیمی بود از نوع تفکر(مثلا مدرسه رفتن رو بزور اجازه داده بودن بهشون) دختره شخصیت اصلی رو با ی پسر میبینه دوست دختره و بزرگ ترا میفهمن.
بعد فکر کنم مجبورشون میکنن باهم ازدواج کنن، پسره از دختره خوشش نمیاد اولاش اما میبرمش خونه ش ولی کم کم داستان خوب میشه یکی شون دکتر (دختره) میشد فکر کنم.
پسره هم ی دوست داشت ک زن داشت.
آخرای فیلم هم دختر شخصیت اصلی وقتی تو محل کارش بود میبینه دوستش ک قبل این اتفاقا بود، اون روز دیده بودنشون و وقتی ب یکی گفته بود کل ماجراها شروع شده بود.
توی ی برنامه ی رمان خوندم