فال شب یلدا

میزگرد | میزگرد شبانه با موضوع "نقش خرافه‌های قدیمی در زندگی"|

• نویسنده موضوع GHAZAL NAROUEI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 338
  • بازدیدها 4,824
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,544
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • مدیر
راستی کسی می‌دونم من چرا شدم کاربر سایت الان تازه وارد بود قبل از این تاپیک دوستان راهنمایی کنن

امضا : Hope

reyhanabedini

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
130
پسندها
786
امتیازها
3,803
مدال‌ها
6
خوشحال شدم از هم صحبتی با شما دوستان عزیز با اجازه من از خدمتون مرخص میشم

امضا : reyhanabedini

Hadiseh Shahbazi

نویسنده افتخاری
سطح
29

ارسالی‌ها
1,507
پسندها
27,875
امتیازها
48,073
مدال‌ها
21
چه عجیب آقا اون هم انسانها چرا می‌ترسید شما ها واقعا ماها ترس نداریم این کی بود حالا ترسیده
نکته جالب اینجاست که برای ما دخترها، اتفاقا ترسناک‌ترین موجود باید همین پسرها باشن. این موجودات نه تنها ظاهرا ترسناک هستن، بلکه در واقع جزء ترسناک‌ترین‌ها هستن. به نظرم یه تاپیک مخصوص باید در رابطه با این موضوع داشته باشیم. رفاقت ما دخترها با پسرها هرگز جایز نیست، مگر اینکه مخاطب رو به رو، به معنای واقعی کلمه انسان باشه و انسانیت سرش بشه!​

ghatre ghatre
Arad75111 Arad75111

آخرین ویرایش
امضا : Hadiseh Shahbazi

_M_love

نو ورود
سطح
5

ارسالی‌ها
29
پسندها
433
امتیازها
2,603
مدال‌ها
4
موافقم اما خیلیا‌ام هستن که حتی نمیتونن با پسرای فامیل یا آشنا ارتباط برقرار کنن حتی اگه بخوان. خیلیا فکر میکنن که پسر یه موجود ترسناکِ عجیب غریبه که دنیاش از دنیای ما جداست. دختره از خیابون رد میشه یه پسر میبینه که از کنارش رد میشه میخواد سکته بزنه!
راستش دیگه اونجوریم نیس
ما به پسرا حسودی میکنیم چون راحت میرن بیرون و...
اما ترسناک نیستند
الان تو عاشق یکی بشی از نظرت ترسناک عجیب غریبه مسلما نه چون تو عاشقشی فکر میکنی زیبا ترین فرد زندگیت پ نباید اینطور فکر کرد

امضا : _M_love

AROHI

شاعر انجمن
سطح
29

ارسالی‌ها
1,944
پسندها
23,197
امتیازها
44,573
مدال‌ها
24
مثلا یه سریام میگن مؤمن آدم خوب فقط اونیه که چادر بذاره درسته خوبه ولی این به معنی این نیست که هرکی چادر میذاره خوبه و هرکی نمیذاره بده

امضا : AROHI
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ~Matina~

AROHI

شاعر انجمن
سطح
29

ارسالی‌ها
1,944
پسندها
23,197
امتیازها
44,573
مدال‌ها
24
عزیزای دلم ایشالله غزل جون یه تاپیک هم برای بحث ازدواج و علایق ما نسبت به پسرا و علایق اونها نسبت به ما حتمنهم تدارک می‌بینن زین سبب در حوزه‌ی خرافه گفتمان کنین اینجانب مغفرت می‌طلبد که این بحث وسیع رو باز کرد
#گوش_به_زنگ_باشید
در این مورد برای مثال بعضی پسرا میخوان ازدواج کنن، دختر مورد علاقشون هم هیچ عیبی نداره، خانواده خوششون نمیاد الکی رو دختر مردم عیب میذارن میگن ما مخالفیم خب درسته خانواده خیلی خیلی قابل احترامن اما عروس یا داماد آیندشونو اونا نباید بپسندن و انتخاب کنن دختر یا پسر خودش باید علاقه داشته باشه، انگار اینا میخوان زندگی کنن با اون، البته در مورد کسایی که واقعا شخصیتشون ایراد خاصی نداره و آدم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : AROHI

شکوفه هلو

رو به پیشرفت
سطح
4

ارسالی‌ها
50
پسندها
382
امتیازها
2,033
مدال‌ها
4
الان این همه جادوگر تو کشور خودمون هست و یه عالم ادم میره پیششون به خدا اگه دست من بود میدادم تمامشون دستگیر کنن اصلا بریم از اول اون دور دور از اون اول اول که تازه خرافات پیداشون شده بود من یه چند ماهی میشه دارم تحقیق میکنم درباره این موضوع حدودا خرافات تو قرون وسطی اوج گرفته و بیشترین حد خرافات تو قرن ۱۴ بوده ایرانیا تو زمان زر تشتا خرافاتی بودن اما بیشتر این خرافات از اروپا و اسکاندیناوی به اینجا انتقال پیدا کرده گربه سیاه بد میاره یه خرافاته که منشاش اروپا یا انگلیس یا عدد ۱۳ نحصه از چین اومده

امضا : شکوفه هلو

شکوفه هلو

رو به پیشرفت
سطح
4

ارسالی‌ها
50
پسندها
382
امتیازها
2,033
مدال‌ها
4
کلا خرافاتو اروپاییا اوردن

شکوفه هلو

رو به پیشرفت
سطح
4

ارسالی‌ها
50
پسندها
382
امتیازها
2,033
مدال‌ها
4
ولی خرافات از اول تو کشور خودمونم بود ولی نه به این اندازه و در این حد

آبی پَرَست؛

هنرمند انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,475
پسندها
34,136
امتیازها
64,873
مدال‌ها
43
امضا : آبی پَرَست؛
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.