Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 20/12/21 نویسنده موضوع #1 اگر دل دلبر و دلبر کدام است وگر دلبر دل و دلرا چه نام است دل و دلبر بهم آمیته وینم ندونم دل که و دلبر کدام است امضا : Samira-M
اگر دل دلبر و دلبر کدام است وگر دلبر دل و دلرا چه نام است دل و دلبر بهم آمیته وینم ندونم دل که و دلبر کدام است
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 25/12/21 #2 Samira-M گفت مشاهده فایلپیوست 488127 اگر دل دلبر و دلبر کدام است وگر دلبر دل و دلرا چه نام است دل و دلبر بهم آمیته وینم ندونم دل که و دلبر کدام است کلیک کنید تا باز شود... ته که دور از منی دل در برم نی هوایی غیر وصلت در سرم نی بجانت دلبرا کز هر دو عالم تمنای دگر جز دلبرم نی امضا : m.sina
Samira-M گفت مشاهده فایلپیوست 488127 اگر دل دلبر و دلبر کدام است وگر دلبر دل و دلرا چه نام است دل و دلبر بهم آمیته وینم ندونم دل که و دلبر کدام است کلیک کنید تا باز شود... ته که دور از منی دل در برم نی هوایی غیر وصلت در سرم نی بجانت دلبرا کز هر دو عالم تمنای دگر جز دلبرم نی
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 27/12/21 #3 m.sina گفت ته که دور از منی دل در برم نی هوایی غیر وصلت در سرم نی بجانت دلبرا کز هر دو عالم تمنای دگر جز دلبرم نی کلیک کنید تا باز شود... یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت ته که دور از منی دل در برم نی هوایی غیر وصلت در سرم نی بجانت دلبرا کز هر دو عالم تمنای دگر جز دلبرم نی کلیک کنید تا باز شود... یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/1/22 #4 :)NAHAL گفت یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد کلیک کنید تا باز شود... دلا از دست تنهایی به جانم ز آه و نالهٔ خود در فغانم شبان تار از درد جدایی کند فریاد مغز استخوانم امضا : m.sina
:)NAHAL گفت یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد کلیک کنید تا باز شود... دلا از دست تنهایی به جانم ز آه و نالهٔ خود در فغانم شبان تار از درد جدایی کند فریاد مغز استخوانم
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 3/1/22 #5 m.sina گفت دلا از دست تنهایی به جانم ز آه و نالهٔ خود در فغانم شبان تار از درد جدایی کند فریاد مغز استخوانم کلیک کنید تا باز شود... مچم دیــواری ئِه دردَه مـکی شـم هــــناسه ئی دل سرده مـکی شـم امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت دلا از دست تنهایی به جانم ز آه و نالهٔ خود در فغانم شبان تار از درد جدایی کند فریاد مغز استخوانم کلیک کنید تا باز شود... مچم دیــواری ئِه دردَه مـکی شـم هــــناسه ئی دل سرده مـکی شـم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/1/22 #6 :)NAHAL گفت مچم دیــواری ئِه دردَه مـکی شـم هــــناسه ئی دل سرده مـکی شـم کلیک کنید تا باز شود... محبت آتشی در جانم افروخت که تا دامان محشر بایدم سوخت عجب پیراهنی بهرم بریدی که خیاط اجل میبایدش دوخت امضا : m.sina
:)NAHAL گفت مچم دیــواری ئِه دردَه مـکی شـم هــــناسه ئی دل سرده مـکی شـم کلیک کنید تا باز شود... محبت آتشی در جانم افروخت که تا دامان محشر بایدم سوخت عجب پیراهنی بهرم بریدی که خیاط اجل میبایدش دوخت
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 8/1/22 #7 m.sina گفت محبت آتشی در جانم افروخت که تا دامان محشر بایدم سوخت عجب پیراهنی بهرم بریدی که خیاط اجل میبایدش دوخت کلیک کنید تا باز شود... تو ئِه دنیا فــری یه رنج و دردت کی اِت بازی نی یا وَه تخته نردت تو هوم بازی کشین و حقه بازین بِـِری مورین بری تِر هانه گردت امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت محبت آتشی در جانم افروخت که تا دامان محشر بایدم سوخت عجب پیراهنی بهرم بریدی که خیاط اجل میبایدش دوخت کلیک کنید تا باز شود... تو ئِه دنیا فــری یه رنج و دردت کی اِت بازی نی یا وَه تخته نردت تو هوم بازی کشین و حقه بازین بِـِری مورین بری تِر هانه گردت
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 21/1/22 #8 :)NAHAL گفت تو ئِه دنیا فــری یه رنج و دردت کی اِت بازی نی یا وَه تخته نردت تو هوم بازی کشین و حقه بازین بِـِری مورین بری تِر هانه گردت کلیک کنید تا باز شود... ته که دور از منی دل در برم نی هوایی غیر وصلت در سرم نی بجانت دلبرا کز هر دو عالم تمنای دگر جز دلبرم نی امضا : m.sina
:)NAHAL گفت تو ئِه دنیا فــری یه رنج و دردت کی اِت بازی نی یا وَه تخته نردت تو هوم بازی کشین و حقه بازین بِـِری مورین بری تِر هانه گردت کلیک کنید تا باز شود... ته که دور از منی دل در برم نی هوایی غیر وصلت در سرم نی بجانت دلبرا کز هر دو عالم تمنای دگر جز دلبرم نی
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 22/1/22 #9 m.sina گفت ته که دور از منی دل در برم نی هوایی غیر وصلت در سرم نی بجانت دلبرا کز هر دو عالم تمنای دگر جز دلبرم نی کلیک کنید تا باز شود... یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت ته که دور از منی دل در برم نی هوایی غیر وصلت در سرم نی بجانت دلبرا کز هر دو عالم تمنای دگر جز دلبرم نی کلیک کنید تا باز شود... یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 30/1/22 #10 :)NAHAL گفت یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد کلیک کنید تا باز شود... دلم میل گل باغ ته دیره درون سینهام داغ ته دیره بشم آلاله زاران لاله چینم بوینم آلاله هم داغ ته دیره امضا : m.sina
:)NAHAL گفت یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد کلیک کنید تا باز شود... دلم میل گل باغ ته دیره درون سینهام داغ ته دیره بشم آلاله زاران لاله چینم بوینم آلاله هم داغ ته دیره