m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 12/9/22 #31 فلورا. گفت من عاشق ز عشقت بیقرارم تو چون لیلی و من مجنونم ای گل! کلیک کنید تا باز شود... لاله کاران دگر لاله مکارید باغبانان دو دست از گل بدارید اگر عهد گلان این بو که دیدم بیخ گل بر کنید و خار بکارید امضا : m.sina
فلورا. گفت من عاشق ز عشقت بیقرارم تو چون لیلی و من مجنونم ای گل! کلیک کنید تا باز شود... لاله کاران دگر لاله مکارید باغبانان دو دست از گل بدارید اگر عهد گلان این بو که دیدم بیخ گل بر کنید و خار بکارید
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 14/9/22 #32 m.sina گفت لاله کاران دگر لاله مکارید باغبانان دو دست از گل بدارید اگر عهد گلان این بو که دیدم بیخ گل بر کنید و خار بکارید کلیک کنید تا باز شود... دو چشمم درد چشمانت بچیناد مبو روجی که چشمم ته مبیناد شنیدم رفتی و یاری گرفتی اگر گوشم شنید چشمم مبیناد! امضا : فلورا.
m.sina گفت لاله کاران دگر لاله مکارید باغبانان دو دست از گل بدارید اگر عهد گلان این بو که دیدم بیخ گل بر کنید و خار بکارید کلیک کنید تا باز شود... دو چشمم درد چشمانت بچیناد مبو روجی که چشمم ته مبیناد شنیدم رفتی و یاری گرفتی اگر گوشم شنید چشمم مبیناد!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 19/9/22 #33 فلورا. گفت دو چشمم درد چشمانت بچیناد مبو روجی که چشمم ته مبیناد شنیدم رفتی و یاری گرفتی اگر گوشم شنید چشمم مبیناد! کلیک کنید تا باز شود... دلی دیرم دمی بیغم نمیبو غمی دیرم که هرگز کم نمیبو خطی دیرم مو از خوبان عالم که یار بیوفا همدم نمیبو امضا : m.sina
فلورا. گفت دو چشمم درد چشمانت بچیناد مبو روجی که چشمم ته مبیناد شنیدم رفتی و یاری گرفتی اگر گوشم شنید چشمم مبیناد! کلیک کنید تا باز شود... دلی دیرم دمی بیغم نمیبو غمی دیرم که هرگز کم نمیبو خطی دیرم مو از خوبان عالم که یار بیوفا همدم نمیبو
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 20/9/22 #34 m.sina گفت دلی دیرم دمی بیغم نمیبو غمی دیرم که هرگز کم نمیبو خطی دیرم مو از خوبان عالم که یار بیوفا همدم نمیبو کلیک کنید تا باز شود... وای ازین دل که نی هرگز بکامم وای ازین دل که آزارد مدامم وای ازین دل که چون مرغان وحشی نچیده دانه اندازد بدامم! امضا : فلورا.
m.sina گفت دلی دیرم دمی بیغم نمیبو غمی دیرم که هرگز کم نمیبو خطی دیرم مو از خوبان عالم که یار بیوفا همدم نمیبو کلیک کنید تا باز شود... وای ازین دل که نی هرگز بکامم وای ازین دل که آزارد مدامم وای ازین دل که چون مرغان وحشی نچیده دانه اندازد بدامم!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 20/9/22 #35 فلورا. گفت وای ازین دل که نی هرگز بکامم وای ازین دل که آزارد مدامم وای ازین دل که چون مرغان وحشی نچیده دانه اندازد بدامم! کلیک کنید تا باز شود... مو احوالم خرابه گر تو جویی جگر بندم کبابه گر تو جویی ته که رفتی و یار نو گرفتی قیامت هم حسابه گر تو جویی امضا : m.sina
فلورا. گفت وای ازین دل که نی هرگز بکامم وای ازین دل که آزارد مدامم وای ازین دل که چون مرغان وحشی نچیده دانه اندازد بدامم! کلیک کنید تا باز شود... مو احوالم خرابه گر تو جویی جگر بندم کبابه گر تو جویی ته که رفتی و یار نو گرفتی قیامت هم حسابه گر تو جویی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 23/9/22 #36 m.sina گفت مو احوالم خرابه گر تو جویی جگر بندم کبابه گر تو جویی ته که رفتی و یار نو گرفتی قیامت هم حسابه گر تو جویی کلیک کنید تا باز شود... یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد! امضا : فلورا.
m.sina گفت مو احوالم خرابه گر تو جویی جگر بندم کبابه گر تو جویی ته که رفتی و یار نو گرفتی قیامت هم حسابه گر تو جویی کلیک کنید تا باز شود... یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/10/22 #37 فلورا. گفت یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد! کلیک کنید تا باز شود... دلم میل گل باغ ته دیره درون سینه ام داغ ته دیره بشم الاله زاران لاله چینم بوینم الاله هم داغ ته دیره امضا : m.sina
فلورا. گفت یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد! کلیک کنید تا باز شود... دلم میل گل باغ ته دیره درون سینه ام داغ ته دیره بشم الاله زاران لاله چینم بوینم الاله هم داغ ته دیره
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 28/10/22 #38 m.sina گفت دلم میل گل باغ ته دیره درون سینه ام داغ ته دیره بشم الاله زاران لاله چینم بوینم الاله هم داغ ته دیره کلیک کنید تا باز شود... همی گشت و همی گفت ای دریغا که باید کشتن و هشتن در این دشت:/ امضا : فلورا.
m.sina گفت دلم میل گل باغ ته دیره درون سینه ام داغ ته دیره بشم الاله زاران لاله چینم بوینم الاله هم داغ ته دیره کلیک کنید تا باز شود... همی گشت و همی گفت ای دریغا که باید کشتن و هشتن در این دشت:/
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/11/22 #39 فلورا. گفت همی گشت و همی گفت ای دریغا که باید کشتن و هشتن در این دشت:/ کلیک کنید تا باز شود... تویی ان شکرین لب ساسمین بر منم ان اتشین دل دیدگان تر از ان ترسم که در اغوشم ایی گذارد اتشت بر اب شکر امضا : m.sina
فلورا. گفت همی گشت و همی گفت ای دریغا که باید کشتن و هشتن در این دشت:/ کلیک کنید تا باز شود... تویی ان شکرین لب ساسمین بر منم ان اتشین دل دیدگان تر از ان ترسم که در اغوشم ایی گذارد اتشت بر اب شکر
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 14/6/23 #40 m.sina گفت تویی ان شکرین لب ساسمین بر منم ان اتشین دل دیدگان تر از ان ترسم که در اغوشم ایی گذارد اتشت بر اب شکر کلیک کنید تا باز شود... رخ تو آفتاب و مو چو حربا و یا پژمان گل نیلوفرستم به مُلک عشق روح بینشانم به شهر دل یکی صورت پرستم امضا : فلورا.
m.sina گفت تویی ان شکرین لب ساسمین بر منم ان اتشین دل دیدگان تر از ان ترسم که در اغوشم ایی گذارد اتشت بر اب شکر کلیک کنید تا باز شود... رخ تو آفتاب و مو چو حربا و یا پژمان گل نیلوفرستم به مُلک عشق روح بینشانم به شهر دل یکی صورت پرستم