D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 نویسنده موضوع #1 اشعار آغاز شده با حرف خ اینجا قرار میگیرند.خوب دانم که مرا برده زِ یاد من هم از دل بِکَنم بنیادش... آخرین ویرایش توسط مدیر 8/8/23
اشعار آغاز شده با حرف خ اینجا قرار میگیرند.خوب دانم که مرا برده زِ یاد من هم از دل بِکَنم بنیادش...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #2 Ayan گفت اشعار آغاز شده با حرف خ اینجا قرار میگیرند.خوب دانم که مرا برده زِ یاد من هم از دل بِکَنم بنیادش... کلیک کنید تا باز شود... خوش میروی در جان من خوش میكنی درمان من ای دين و ای ايمان من ای بحر گوهر دار من امضا : m.sina
Ayan گفت اشعار آغاز شده با حرف خ اینجا قرار میگیرند.خوب دانم که مرا برده زِ یاد من هم از دل بِکَنم بنیادش... کلیک کنید تا باز شود... خوش میروی در جان من خوش میكنی درمان من ای دين و ای ايمان من ای بحر گوهر دار من
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 10/8/23 #3 خبر دارم که در فردای فرداها بهار ِ بهترینی هست. دری را میگشایی: پشت آن، درهای دیگر هم خبر دارم گشوده میشود آن آخرین در هم. امضا : Tara Motlagh
خبر دارم که در فردای فرداها بهار ِ بهترینی هست. دری را میگشایی: پشت آن، درهای دیگر هم خبر دارم گشوده میشود آن آخرین در هم.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #4 Tara Motlagh گفت خبر دارم که در فردای فرداها بهار ِ بهترینی هست. دری را میگشایی: پشت آن، درهای دیگر هم خبر دارم گشوده میشود آن آخرین در هم. کلیک کنید تا باز شود... خوبرویان جفاپیشه وفا نیز کنند به کسان درد فرستند و دوا نیز کنند پادشاهان ملاحت چو به نخجیر روند صید را پای ببندند و رها نیز کنند امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت خبر دارم که در فردای فرداها بهار ِ بهترینی هست. دری را میگشایی: پشت آن، درهای دیگر هم خبر دارم گشوده میشود آن آخرین در هم. کلیک کنید تا باز شود... خوبرویان جفاپیشه وفا نیز کنند به کسان درد فرستند و دوا نیز کنند پادشاهان ملاحت چو به نخجیر روند صید را پای ببندند و رها نیز کنند
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 10/8/23 #5 خندههای عیش ما جز خودفراموشی نبود این هم از مستی که فرمودی بگو شادی کجاست امضا : Tara Motlagh
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #6 Tara Motlagh گفت خندههای عیش ما جز خودفراموشی نبود این هم از مستی که فرمودی بگو شادی کجاست کلیک کنید تا باز شود... خبرت هست که از خویش خبر نیست مرا گذری کن که ز غم راهگذر نیست مرا گر سرم در سر سودات رود نیست عجب سر سودای تو دارم ،غم سر نیست مرا امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت خندههای عیش ما جز خودفراموشی نبود این هم از مستی که فرمودی بگو شادی کجاست کلیک کنید تا باز شود... خبرت هست که از خویش خبر نیست مرا گذری کن که ز غم راهگذر نیست مرا گر سرم در سر سودات رود نیست عجب سر سودای تو دارم ،غم سر نیست مرا
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 10/8/23 #7 خوشم من با تب عشقت، طبیب آمد جوابش کن حبیبم، چشم بیمار تو بس باشد طبیب من امضا : Tara Motlagh
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #8 Tara Motlagh گفت خوشم من با تب عشقت، طبیب آمد جوابش کن حبیبم، چشم بیمار تو بس باشد طبیب من کلیک کنید تا باز شود... خرم آن عاشق که بیند آشکار بامدادان طلعت نیکوی یار فرخ آن بیدل که یابد هر سحر از گل گلزار عالم بوی یار امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت خوشم من با تب عشقت، طبیب آمد جوابش کن حبیبم، چشم بیمار تو بس باشد طبیب من کلیک کنید تا باز شود... خرم آن عاشق که بیند آشکار بامدادان طلعت نیکوی یار فرخ آن بیدل که یابد هر سحر از گل گلزار عالم بوی یار
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 10/8/23 #9 خرقه پوشی من از غایت دینداری نیست پردهای بر سر صد عیب نهان میپوشم امضا : Tara Motlagh
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 15/8/23 نویسنده موضوع #10 خواب نمیبرد مرا، یار نمیخَرد مرا مرگ نمیدَرد مرا، آه چه بیبها شدم...