D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 31/8/23 نویسنده موضوع #41 هرکس به طریقی دل ما میشکند بیگانه جدا، دوست جدا میشکند بیگانه اگر میشکند، حرفی نیست من در عجبم دوست چرا میشکند
هرکس به طریقی دل ما میشکند بیگانه جدا، دوست جدا میشکند بیگانه اگر میشکند، حرفی نیست من در عجبم دوست چرا میشکند
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 31/8/23 نویسنده موضوع #42 هوای کوی تو از سر نمیرود آری غریب را دل سرگشته با وطن باشد...
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 31/8/23 نویسنده موضوع #43 هر شبی گویم که فردا ترک این سودا کنم باز چون فردا شود امروز را فردا کنم...
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 31/8/23 نویسنده موضوع #44 هرکس به تماشایی رفتند به صحرایی مارا که تو منظوری خاطر نرود جایی...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/23 #45 Ayanᵛᵗ گفت هر که نامخت از گذشت روز گار هیچ ناموزد زهیچ آموزگار کلیک کنید تا باز شود... هر چه جز گوهر عشق است درین بحر کف است هر حیاتی که نه در عشق سرآید تلف است نعل وارون نکند راست روان را گمراه چه زیان دارد اگر پشت کمان بر هدف است امضا : m.sina
Ayanᵛᵗ گفت هر که نامخت از گذشت روز گار هیچ ناموزد زهیچ آموزگار کلیک کنید تا باز شود... هر چه جز گوهر عشق است درین بحر کف است هر حیاتی که نه در عشق سرآید تلف است نعل وارون نکند راست روان را گمراه چه زیان دارد اگر پشت کمان بر هدف است
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 1/9/23 #46 m.sina گفت هر چه جز گوهر عشق است درین بحر کف است هر حیاتی که نه در عشق سرآید تلف است نعل وارون نکند راست روان را گمراه چه زیان دارد اگر پشت کمان بر هدف است کلیک کنید تا باز شود... هر شیشه که بشکند ندارد قیمت جز شیشه دل که قیمتش افزاید امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت هر چه جز گوهر عشق است درین بحر کف است هر حیاتی که نه در عشق سرآید تلف است نعل وارون نکند راست روان را گمراه چه زیان دارد اگر پشت کمان بر هدف است کلیک کنید تا باز شود... هر شیشه که بشکند ندارد قیمت جز شیشه دل که قیمتش افزاید
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/23 #47 ملکه جهنمی❄ گفت هر شیشه که بشکند ندارد قیمت جز شیشه دل که قیمتش افزاید کلیک کنید تا باز شود... هر روز یکی شور بر این جمع زنی بنیاد هزار عاقبت را بکنی تا دور ابد این دوران قائم بود بر جا فقیران کرم چون تو غنی امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت هر شیشه که بشکند ندارد قیمت جز شیشه دل که قیمتش افزاید کلیک کنید تا باز شود... هر روز یکی شور بر این جمع زنی بنیاد هزار عاقبت را بکنی تا دور ابد این دوران قائم بود بر جا فقیران کرم چون تو غنی
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 2/9/23 #48 m.sina گفت هر روز یکی شور بر این جمع زنی بنیاد هزار عاقبت را بکنی تا دور ابد این دوران قائم بود بر جا فقیران کرم چون تو غنی کلیک کنید تا باز شود... هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت هر روز یکی شور بر این جمع زنی بنیاد هزار عاقبت را بکنی تا دور ابد این دوران قائم بود بر جا فقیران کرم چون تو غنی کلیک کنید تا باز شود... هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/23 #49 ملکه جهنمی❄ گفت هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی کلیک کنید تا باز شود... هر کسی را هوسی در سر و کاری در پیش من بیکار گرفتار هوای دل خویش هرگز اندیشه نکردم که تو با من باشی چون به دست آمدی ای لقمه از حوصله بیش امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی کلیک کنید تا باز شود... هر کسی را هوسی در سر و کاری در پیش من بیکار گرفتار هوای دل خویش هرگز اندیشه نکردم که تو با من باشی چون به دست آمدی ای لقمه از حوصله بیش
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 9/9/23 #50 m.sina گفت هر کسی را هوسی در سر و کاری در پیش من بیکار گرفتار هوای دل خویش هرگز اندیشه نکردم که تو با من باشی چون به دست آمدی ای لقمه از حوصله بیش کلیک کنید تا باز شود... هر گلی نو که در جهان هرد ما به عشقش هزار دستانیم امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت هر کسی را هوسی در سر و کاری در پیش من بیکار گرفتار هوای دل خویش هرگز اندیشه نکردم که تو با من باشی چون به دست آمدی ای لقمه از حوصله بیش کلیک کنید تا باز شود... هر گلی نو که در جهان هرد ما به عشقش هزار دستانیم