ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 22/12/23 #51 عشق یعنی سر به دار اویختن عشق یعنی اشک حسرت ریختن امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/3/24 #52 ملکه جهنمی❄ گفت عشق یعنی سر به دار اویختن عشق یعنی اشک حسرت ریختن کلیک کنید تا باز شود... عیبش مکنید هوشمندان گر سوخته خرمنی بزارد نالیدن عاشقان دلسوز ناپخته مَجاز میشمارد امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت عشق یعنی سر به دار اویختن عشق یعنی اشک حسرت ریختن کلیک کنید تا باز شود... عیبش مکنید هوشمندان گر سوخته خرمنی بزارد نالیدن عاشقان دلسوز ناپخته مَجاز میشمارد
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 15/3/24 #53 m.sina گفت عیبش مکنید هوشمندان گر سوخته خرمنی بزارد نالیدن عاشقان دلسوز ناپخته مَجاز میشمارد کلیک کنید تا باز شود... عشقم تو و بیمم تو عطرم تو نسیمم تو از باغ اقاقی ها عطری بمن آر امشب امضا : ♡°DINA°
m.sina گفت عیبش مکنید هوشمندان گر سوخته خرمنی بزارد نالیدن عاشقان دلسوز ناپخته مَجاز میشمارد کلیک کنید تا باز شود... عشقم تو و بیمم تو عطرم تو نسیمم تو از باغ اقاقی ها عطری بمن آر امشب
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 26/3/24 #54 ♡°DINA° گفت عشقم تو و بیمم تو عطرم تو نسیمم تو از باغ اقاقی ها عطری بمن آر امشب کلیک کنید تا باز شود... عشق چون کهنه شود محو نگردد به فراق نخل از جا نرود ریشه چو در گل برود امضا : m.sina
♡°DINA° گفت عشقم تو و بیمم تو عطرم تو نسیمم تو از باغ اقاقی ها عطری بمن آر امشب کلیک کنید تا باز شود... عشق چون کهنه شود محو نگردد به فراق نخل از جا نرود ریشه چو در گل برود
.Mobina. مدیر بازنشسته سطح 21 ارسالیها 4,022 پسندها 10,014 امتیازها 44,673 مدالها 21 26/3/24 #55 عمر آدمی میگذرد و میرود آنچه میماند عشقست و بس امضا : .Mobina.
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 28/3/24 #56 عمر ما را مهلت امروز و فردای تو نیست من که یک امروز مهمان توام فردا چرا کلیک کنید تا باز شود... امضا : فلورا.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 11/4/24 #57 عشق خونگرم از محبّت کرده ایجاد مرا آهوان از چشم نگذارند صیّادِ مرا گر چه من چون غنچه دارم مهر خاموشی به لب نکهت گل می کند تفسیر فریاد مرا امضا : m.sina
عشق خونگرم از محبّت کرده ایجاد مرا آهوان از چشم نگذارند صیّادِ مرا گر چه من چون غنچه دارم مهر خاموشی به لب نکهت گل می کند تفسیر فریاد مرا
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/5/24 #58 m.sina گفت عشق خونگرم از محبّت کرده ایجاد مرا آهوان از چشم نگذارند صیّادِ مرا گر چه من چون غنچه دارم مهر خاموشی به لب نکهت گل می کند تفسیر فریاد مرا کلیک کنید تا باز شود... عجبا هیچ نیرزید که بی سیم و زرم هنرم کاش گره بند زر و سیمم بود که به بازار تو کاری نگشود از هنرم سیزده را همه عالم به در امروز از شهر امضا : فلورا.
m.sina گفت عشق خونگرم از محبّت کرده ایجاد مرا آهوان از چشم نگذارند صیّادِ مرا گر چه من چون غنچه دارم مهر خاموشی به لب نکهت گل می کند تفسیر فریاد مرا کلیک کنید تا باز شود... عجبا هیچ نیرزید که بی سیم و زرم هنرم کاش گره بند زر و سیمم بود که به بازار تو کاری نگشود از هنرم سیزده را همه عالم به در امروز از شهر
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/5/24 #59 فلورا. گفت عجبا هیچ نیرزید که بی سیم و زرم هنرم کاش گره بند زر و سیمم بود که به بازار تو کاری نگشود از هنرم سیزده را همه عالم به در امروز از شهر کلیک کنید تا باز شود... عاقل آنست که دیوانهٔ عشق است چو ما سخن عاقل دیوانه به دیوانه برید دل مردان خدا هر که برد خوش باشد گو بیائید و برید آن دل و مردانه برید امضا : m.sina
فلورا. گفت عجبا هیچ نیرزید که بی سیم و زرم هنرم کاش گره بند زر و سیمم بود که به بازار تو کاری نگشود از هنرم سیزده را همه عالم به در امروز از شهر کلیک کنید تا باز شود... عاقل آنست که دیوانهٔ عشق است چو ما سخن عاقل دیوانه به دیوانه برید دل مردان خدا هر که برد خوش باشد گو بیائید و برید آن دل و مردانه برید