Anoosh. کاربر فعال سطح 9 تاریخ ثبتنام 14/10/25 ارسالیها 762 پسندها 1,193 امتیازها 7,973 مدالها 10 26/11/25 #61 عَنْقا، شِکارِ کَس نَشَوَد، دام بازچین! کآنجا، همیشه، باد به دَسْت است، دام را دَر بَزْمِ دُوْر، یکدو قَدَح دَرْکَش و بُرو! یَعْنی طَمَع مَدار وِصالِ مُدام را حافظ
عَنْقا، شِکارِ کَس نَشَوَد، دام بازچین! کآنجا، همیشه، باد به دَسْت است، دام را دَر بَزْمِ دُوْر، یکدو قَدَح دَرْکَش و بُرو! یَعْنی طَمَع مَدار وِصالِ مُدام را حافظ
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 تاریخ ثبتنام 27/12/21 ارسالیها 1,992 پسندها 6,377 امتیازها 28,973 مدالها 16 29/11/25 #62 عهد کردم دگر از قول و غزل دم نزنم زیر قول دلم آیا بزنم یا نزنم؟ گفته بودم که به دریا نزنم دل اما کو دلی تا که به دریا بزنم یا نزنم؟ - قیصر امین پور امضا : بَهآرنارنج
عهد کردم دگر از قول و غزل دم نزنم زیر قول دلم آیا بزنم یا نزنم؟ گفته بودم که به دریا نزنم دل اما کو دلی تا که به دریا بزنم یا نزنم؟ - قیصر امین پور
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 تاریخ ثبتنام 1/9/23 ارسالیها 2,784 پسندها 22,495 امتیازها 48,373 مدالها 35 دوشنبه ساعت 22:44 #63 میوزد از چمن نسیمِ بهشت هان، بنوشید دَم به دَم مِیِ ناب کلیک کنید تا باز شود... مطلب طاعت و پیمان و صلاح از منِ م**س.ت که به پیمانه کشی شهره شدم روز الست کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
میوزد از چمن نسیمِ بهشت هان، بنوشید دَم به دَم مِیِ ناب کلیک کنید تا باز شود... مطلب طاعت و پیمان و صلاح از منِ م**س.ت که به پیمانه کشی شهره شدم روز الست کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.