D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 20/8/23 نویسنده موضوع #1 اشعار آغاز شده با حرف «ح» اینجا قرار میگیرند. حال دل پرسیدی و گفتم که خوبم بارها خوبم اما خوب ویرانم نفهمیدی مرا
اشعار آغاز شده با حرف «ح» اینجا قرار میگیرند. حال دل پرسیدی و گفتم که خوبم بارها خوبم اما خوب ویرانم نفهمیدی مرا
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 20/8/23 نویسنده موضوع #2 حاشا که به عالم از تو خوشتر یاریست یا خوبتر از دیدن رویات کاریست اندر دو جهان دلبر و یارم تو بسی هم پرتؤ توست، هر کجا دلداریست...
حاشا که به عالم از تو خوشتر یاریست یا خوبتر از دیدن رویات کاریست اندر دو جهان دلبر و یارم تو بسی هم پرتؤ توست، هر کجا دلداریست...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 21/8/23 #3 Ayan گفت حاشا که به عالم از تو خوشتر یاریست یا خوبتر از دیدن رویات کاریست اندر دو جهان دلبر و یارم تو بسی هم پرتؤ توست، هر کجا دلداریست... کلیک کنید تا باز شود... حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی ام حرف بزن حرف بزن سالهاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام امضا : m.sina
Ayan گفت حاشا که به عالم از تو خوشتر یاریست یا خوبتر از دیدن رویات کاریست اندر دو جهان دلبر و یارم تو بسی هم پرتؤ توست، هر کجا دلداریست... کلیک کنید تا باز شود... حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی ام حرف بزن حرف بزن سالهاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 22/8/23 #4 m.sina گفت حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی ام حرف بزن حرف بزن سالهاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام کلیک کنید تا باز شود... حذر از عشق؟ ندانم سفر از پیش تو هرگز نتوانم روز اول که دل من به تمنای تو پر زد چون کبوتر لب بام تو نشستم تو به من سنگ زدی من نه رمیدم نه گسستم امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی ام حرف بزن حرف بزن سالهاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام کلیک کنید تا باز شود... حذر از عشق؟ ندانم سفر از پیش تو هرگز نتوانم روز اول که دل من به تمنای تو پر زد چون کبوتر لب بام تو نشستم تو به من سنگ زدی من نه رمیدم نه گسستم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 22/8/23 #5 Tara Motlagh گفت حذر از عشق؟ ندانم سفر از پیش تو هرگز نتوانم روز اول که دل من به تمنای تو پر زد چون کبوتر لب بام تو نشستم تو به من سنگ زدی من نه رمیدم نه گسستم کلیک کنید تا باز شود... حلقه بر در کوفتن ما را ندارد حاصلی ما در منزل به روی خود ز بیرون بسته ایم پرده دام است خاک نرم این وحشت سرا بیشتر ما بر حذر از مردم آهسته ایم امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت حذر از عشق؟ ندانم سفر از پیش تو هرگز نتوانم روز اول که دل من به تمنای تو پر زد چون کبوتر لب بام تو نشستم تو به من سنگ زدی من نه رمیدم نه گسستم کلیک کنید تا باز شود... حلقه بر در کوفتن ما را ندارد حاصلی ما در منزل به روی خود ز بیرون بسته ایم پرده دام است خاک نرم این وحشت سرا بیشتر ما بر حذر از مردم آهسته ایم
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 23/8/23 #6 m.sina گفت حلقه بر در کوفتن ما را ندارد حاصلی ما در منزل به روی خود ز بیرون بسته ایم پرده دام است خاک نرم این وحشت سرا بیشتر ما بر حذر از مردم آهسته ایم کلیک کنید تا باز شود... حرف منت نیست اما صد برابر پس گرفت گردش دنیا اگر چیزی به ما افزوده بود امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت حلقه بر در کوفتن ما را ندارد حاصلی ما در منزل به روی خود ز بیرون بسته ایم پرده دام است خاک نرم این وحشت سرا بیشتر ما بر حذر از مردم آهسته ایم کلیک کنید تا باز شود... حرف منت نیست اما صد برابر پس گرفت گردش دنیا اگر چیزی به ما افزوده بود
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 24/8/23 #7 Tara Motlagh گفت حرف منت نیست اما صد برابر پس گرفت گردش دنیا اگر چیزی به ما افزوده بود کلیک کنید تا باز شود... حلقه بر در کوفتن ما را ندارد حاصلی ما در منزل به روی خود ز بیرون بسته ایم پرده دام است خاک نرم این وحشت سرا بیشتر ما بر حذر از مردم آهسته ایم امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت حرف منت نیست اما صد برابر پس گرفت گردش دنیا اگر چیزی به ما افزوده بود کلیک کنید تا باز شود... حلقه بر در کوفتن ما را ندارد حاصلی ما در منزل به روی خود ز بیرون بسته ایم پرده دام است خاک نرم این وحشت سرا بیشتر ما بر حذر از مردم آهسته ایم
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 24/8/23 #8 m.sina گفت حلقه بر در کوفتن ما را ندارد حاصلی ما در منزل به روی خود ز بیرون بسته ایم پرده دام است خاک نرم این وحشت سرا بیشتر ما بر حذر از مردم آهسته ایم کلیک کنید تا باز شود... حالیا مصلحت وقت در آن میبینم که کشم رخت به میخانه و خوش بنشینم امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت حلقه بر در کوفتن ما را ندارد حاصلی ما در منزل به روی خود ز بیرون بسته ایم پرده دام است خاک نرم این وحشت سرا بیشتر ما بر حذر از مردم آهسته ایم کلیک کنید تا باز شود... حالیا مصلحت وقت در آن میبینم که کشم رخت به میخانه و خوش بنشینم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 25/8/23 #9 Tara Motlagh گفت حالیا مصلحت وقت در آن میبینم که کشم رخت به میخانه و خوش بنشینم کلیک کنید تا باز شود... حالیا عکس دل ماست در آیینه جام تا چه رنگ آورد این چرخ کبود ای ساقی دیدی آن یار که بستیم صد امید در او چون به خون دل ما دست گشود ای ساقی امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت حالیا مصلحت وقت در آن میبینم که کشم رخت به میخانه و خوش بنشینم کلیک کنید تا باز شود... حالیا عکس دل ماست در آیینه جام تا چه رنگ آورد این چرخ کبود ای ساقی دیدی آن یار که بستیم صد امید در او چون به خون دل ما دست گشود ای ساقی
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 26/8/23 #10 m.sina گفت حالیا عکس دل ماست در آیینه جام تا چه رنگ آورد این چرخ کبود ای ساقی دیدی آن یار که بستیم صد امید در او چون به خون دل ما دست گشود ای ساقی کلیک کنید تا باز شود... حجاب چهره جان میشود غبار تنم خوشا دمی که از آن چهره پرده برفکنم چنین قفس نه سزای چو من خوش الحانیست روم به گلشن رضوان، که مرغ آن چمنم امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت حالیا عکس دل ماست در آیینه جام تا چه رنگ آورد این چرخ کبود ای ساقی دیدی آن یار که بستیم صد امید در او چون به خون دل ما دست گشود ای ساقی کلیک کنید تا باز شود... حجاب چهره جان میشود غبار تنم خوشا دمی که از آن چهره پرده برفکنم چنین قفس نه سزای چو من خوش الحانیست روم به گلشن رضوان، که مرغ آن چمنم