ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,121 امتیازها 48,373 مدالها 34 24/9/23 #211 FakhTeh گفت موج اگر کشتی برآرد تا به اوج آفتاب یا به قعر اندربرد ما بر کران آسودهایم کلیک کنید تا باز شود... ما و مجنون همسفر بودیم در دشت جنون اوبه مقصد ها رسید وما هنوز آواره ایم
FakhTeh گفت موج اگر کشتی برآرد تا به اوج آفتاب یا به قعر اندربرد ما بر کران آسودهایم کلیک کنید تا باز شود... ما و مجنون همسفر بودیم در دشت جنون اوبه مقصد ها رسید وما هنوز آواره ایم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,710 امتیازها 28,973 مدالها 17 25/10/23 #212 من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت امضا : فلورا.
crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,961 امتیازها 21,973 مدالها 12 سن 19 27/10/23 #213 فلورا. گفت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت کلیک کنید تا باز شود... تو میپرسیدی و با چشم خون انکار میکردم در آن دنیا اگر قدری مجال همنشینی بود به پای مرگ میافتادم و اصرار میکردم امضا : crazy.angel
فلورا. گفت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت کلیک کنید تا باز شود... تو میپرسیدی و با چشم خون انکار میکردم در آن دنیا اگر قدری مجال همنشینی بود به پای مرگ میافتادم و اصرار میکردم
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,121 امتیازها 48,373 مدالها 34 27/10/23 #214 crazy.angel گفت تو میپرسیدی و با چشم خون انکار میکردم در آن دنیا اگر قدری مجال همنشینی بود به پای مرگ میافتادم و اصرار میکردم کلیک کنید تا باز شود... مرا ببخش ولادت باشد درمن جامانده خیالت چونان ماه ، هرشب میهمان شب چشمان من است
crazy.angel گفت تو میپرسیدی و با چشم خون انکار میکردم در آن دنیا اگر قدری مجال همنشینی بود به پای مرگ میافتادم و اصرار میکردم کلیک کنید تا باز شود... مرا ببخش ولادت باشد درمن جامانده خیالت چونان ماه ، هرشب میهمان شب چشمان من است
crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,961 امتیازها 21,973 مدالها 12 سن 19 27/10/23 #215 Delaram*☆♡ گفت مرا ببخش ولادت باشد درمن جامانده خیالت چونان ماه ، هرشب میهمان شب چشمان من است کلیک کنید تا باز شود... تو تنها دلیلم برای زنده بودنی .. حال که نیستی چگونه زنده بمانم؟ امضا : crazy.angel
Delaram*☆♡ گفت مرا ببخش ولادت باشد درمن جامانده خیالت چونان ماه ، هرشب میهمان شب چشمان من است کلیک کنید تا باز شود... تو تنها دلیلم برای زنده بودنی .. حال که نیستی چگونه زنده بمانم؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,121 امتیازها 48,373 مدالها 34 27/10/23 #216 crazy.angel گفت تو تنها دلیلم برای زنده بودنی .. حال که نیستی چگونه زنده بمانم؟ کلیک کنید تا باز شود... مرا میهمان صبحی می نمایی که باهر ثانیه اش با عشق عجین است
crazy.angel گفت تو تنها دلیلم برای زنده بودنی .. حال که نیستی چگونه زنده بمانم؟ کلیک کنید تا باز شود... مرا میهمان صبحی می نمایی که باهر ثانیه اش با عشق عجین است
crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,961 امتیازها 21,973 مدالها 12 سن 19 27/10/23 #217 Delaram*☆♡ گفت مرا میهمان صبحی می نمایی که باهر ثانیه اش با عشق عجین است کلیک کنید تا باز شود... تا کی تو میخواهی بمانی عاشقش تا به کی خواهی که باشی باز سر بار دلش عاشقی دیگر بس است ای دل بیا تا دور شیم از دلی که تو نبودی هیچ گاهی مرهمش امضا : crazy.angel
Delaram*☆♡ گفت مرا میهمان صبحی می نمایی که باهر ثانیه اش با عشق عجین است کلیک کنید تا باز شود... تا کی تو میخواهی بمانی عاشقش تا به کی خواهی که باشی باز سر بار دلش عاشقی دیگر بس است ای دل بیا تا دور شیم از دلی که تو نبودی هیچ گاهی مرهمش
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,121 امتیازها 48,373 مدالها 34 27/10/23 #218 crazy.angel گفت تا کی تو میخواهی بمانی عاشقش تا به کی خواهی که باشی باز سر بار دلش عاشقی دیگر بس است ای دل بیا تا دور شیم از دلی که تو نبودی هیچ گاهی مرهمش کلیک کنید تا باز شود... شدی دور ازمن ، چرا؟ بیا پشت پنجره چشم هایم چادر بزن وبا نور نگاهت چراغ کم سوی چشمانم را روشن نما
crazy.angel گفت تا کی تو میخواهی بمانی عاشقش تا به کی خواهی که باشی باز سر بار دلش عاشقی دیگر بس است ای دل بیا تا دور شیم از دلی که تو نبودی هیچ گاهی مرهمش کلیک کنید تا باز شود... شدی دور ازمن ، چرا؟ بیا پشت پنجره چشم هایم چادر بزن وبا نور نگاهت چراغ کم سوی چشمانم را روشن نما
crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,961 امتیازها 21,973 مدالها 12 سن 19 27/10/23 #219 Delaram*☆♡ گفت شدی دور ازمن ، چرا؟ بیا پشت پنجره چشم هایم چادر بزن وبا نور نگاهت چراغ کم سوی چشمانم را روشن نما کلیک کنید تا باز شود... از عشق همین نکته کفایت ما را وجدان و شرف به عهد نفروخته ایم امضا : crazy.angel
Delaram*☆♡ گفت شدی دور ازمن ، چرا؟ بیا پشت پنجره چشم هایم چادر بزن وبا نور نگاهت چراغ کم سوی چشمانم را روشن نما کلیک کنید تا باز شود... از عشق همین نکته کفایت ما را وجدان و شرف به عهد نفروخته ایم
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,121 امتیازها 48,373 مدالها 34 27/10/23 #220 crazy.angel گفت از عشق همین نکته کفایت ما را وجدان و شرف به عهد نفروخته ایم کلیک کنید تا باز شود... مدام تورا به یاد من می آورد دلتنگی... یعنی تو نیستی ومن غرق شده ام در دریای خاطراتی که درنبودت مدام تورا به یاد من می آورند
crazy.angel گفت از عشق همین نکته کفایت ما را وجدان و شرف به عهد نفروخته ایم کلیک کنید تا باز شود... مدام تورا به یاد من می آورد دلتنگی... یعنی تو نیستی ومن غرق شده ام در دریای خاطراتی که درنبودت مدام تورا به یاد من می آورند