• تذکر:

نویسندگان عزیز از نوشتن رمان‌هایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.

مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی می‌شود عبارت‌است از:

1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (هم‌جنس‌گرایی، ....)

2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمان‌ها و زیر سوال بردن چارچوب‌های جامعه اسلامی

3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.

و...

قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.

2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.

3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:

کلیک کنید

4. با مطالعه رمان‌های نویسندگان انجمن به آن‌ها امید نوشتن خواهید داد.

کلیک کنید

در حال تایپ رمان افق‌های مستور جلد اول: غم تنهایی | ریحانه علیزاده کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع zxcvbnmlp
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 35
  • بازدیدها 505
  • کاربران تگ شده هیچ

zxcvbnmlp

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
19/3/25
ارسالی‌ها
60
پسندها
176
امتیازها
523
مدال‌ها
2
سطح
1

• نویسنده موضوع
_تو این مدت که من نیستم و تا موقعی که جمع کنین و برگردین افغانستان ازت میخوام شیش دنگ حواست پی فرزانه و این پسره امیر باشه نمی خوام اینا هیچ جوره باهم در تماس باشن میدونی که چی میگم

رحمت_بله آقا فهمیدم راستی تکلیف امیر چی میشه می خوای من تا میتونم بزنمش

_نه لازم نیست گور بابای جد آبادش بعدا حسابش رو میرسم من رفتم

سریع از ماشین پیاده شدم و به سمت کوچه خلوتی پیچ خوردم تا شاید منو گم کنن ولی نه از پشت صدای موتور شون شنیده می‌شد منم یواش یواش سرعتم رو زیاد کردم و شروع کردم به دویدن که یهو جلوی پام پیچ خوردن و پیاده شدن انگار بهشون میخورد جوجه بسیجی باشن یکی شون سمتم اومدو با باتونش به رون پام زده آخم بلند شد و با زانو روی زمین افتادم یکی دیگش زیر چونه مو گرفت و تو صورتم توپید

سرباز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

zxcvbnmlp

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
19/3/25
ارسالی‌ها
60
پسندها
176
امتیازها
523
مدال‌ها
2
سطح
1

• نویسنده موضوع
فرزانه ☆☆☆

با سختی لای پلک هامو باز کردم و بی‌بی رو کنارم دیدم که خیلی بیتاب هست حس میکردم که سرم داشت می‌میترکید برای همین دستم رو روی سرم گذاشتم و ناله ای کردم تازه دوزاریم افتاد که دیشب مهران منو زد بعد هم گفت میره سروقت امیر یهو از جام نیم خیز میشم که بادرد بدی توی پهلو و کمرم جيغ خفه ای کشیدم بی‌بی دوباره کمکم کرد دراز بکشم دستش رو نوازش وار توی موهامومیکشید و گفت

بی‌بی _دردتو دَجان مَ آخه چیکار موکونی بدن تو صدمه دیدَه از جای خو تکان نخور (دردت به جانم آخه چیکار میکنی بدنت صدمه دیده از جایت تکان نخور)

_بی‌بی..بی‌بی حال ..حال امیر چه طوره

بی‌بی _تو بَرِ فعلا نگران حال خودخو باش (تو برای فعلا نگران حال خودت باش)

_مادری دیشب مهران خیلی عصبی بود ....منو زد ...بعد تهدید کرد...

zxcvbnmlp

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
19/3/25
ارسالی‌ها
60
پسندها
176
امتیازها
523
مدال‌ها
2
سطح
1

• نویسنده موضوع
با سختی از خونه بیرون میزنم نفس عمیقی میکشم و به راه میفتم که با صدای زنگ گوشیم نگاهم رو میدم بهش که شماره بابا رو میبینم چشمام رو مالش میدم و تماس رو وصل میکنم

_جانم بابا

بابا_ سلام بابا جان شنیدی چه اتفاقی برای مهران افتاده

عصبی و کلافه سرعت قدم هامو تند کردم و در همون هین گفتم _بله از بی‌بی شنیدم ولی بابا تورو خدا تورو به قرآن قسم میدمت که مهران و از بازداشت بیرون بیار من نمی خوام دوباره برگردم من از اونجا خاطره خوبی ندارم نمیخوام ....نمیخوام برگردم حاضرم بمیرم ولی بر نگردم

بابا_یواش بابا جان یواش ...نفس بگیر من کاری نمی تونم بکنم مهران گفته باید برگردیم یعنی برگردیم

_من که میدونم چرا میخواد برگرده لعنت

بابا_مشکل کجاست بگو تاببینم چیکار کنم

_بابا خواهش میکنم نجاتم بده...

zxcvbnmlp

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
19/3/25
ارسالی‌ها
60
پسندها
176
امتیازها
523
مدال‌ها
2
سطح
1

• نویسنده موضوع
بعد نگاه خونسردی که به من کرد دوباره روش رو سمت آینه اتاقم برد و در حالی که دنبال یه چیزی می‌گشت گفت

کریم داد _بسه صبورا حوصلم سر رفت

_خب زیرش رو کم کن سر نره

کریم داد _ولی تو خودکار زیرش رو دوباره زیاد میکنی بسه چقدر حرف میزنی وقتی به عنوان زنم بیای خونم این پر حرفیت رو از بین میبرم حالاهم به جای این حرف ها بگو شونت کجاست مو هامو شونه کنم داره دیرم میشه

_کروات نمی‌بندی؟

کریم داد _آخه آدم عاقل آدم روی کاپشن کروات میبنده

با کف دست به پیشونیم زدم و شونه رو از روی تخت برداشتم و به سمتش رفتم و شونه را به دستش دادم با کمی تعجب نگاه کرد و گفت

کریم داد _این چیه ؟

_خب شونست دیگه

کريم داد_میدونم میزاریش اونجا

بادست اشاره کرد منم به تبعیت از دستش نگاهم رو دادم بهش که داشت روی تخت...

zxcvbnmlp

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
19/3/25
ارسالی‌ها
60
پسندها
176
امتیازها
523
مدال‌ها
2
سطح
1

• نویسنده موضوع
به نزدیکی یه مخروبه رسیدیم اِ اینجا که شبیه خونش نیست از اسب سریع پیاده شدم و کناری پنهان شدم سرکی کشیدم و دیدم کریم داد از ماشین پیاده شد و وارد خونه خرابه شد اسب رو به درخت کنارش بستم و قدم قدم جلو رفتم و از کنار در سرک کشیدم
دیدم یه مرد روی زمین کنار پای کریم داد زانو زده و اون با غرور خاصی بهش نگاه می‌کرد استرس تمام بدنم رو گرفته بود یعنی میخواست چیکار بکنه و کار اصلی کریم داد چیه با به حرف اومدنش از خیال بیرون اومدم و توجه ام رو به گفت و گو هاشون دادم

کریم داد _میدونی سزای یه خ**یا*نت کار چیه و من با خ**یا*نت کار های دورو برم چیکار می کنم

مردک که از ترس می‌لرزید حرفی نزد واین باعث شد کریم داد جلو بره و چونه مرد رو بگیره و بگه

کریم_که حرف نمیزنی نه وقتی کاری کردم که جلوم مثل خر عرعر...

zxcvbnmlp

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
19/3/25
ارسالی‌ها
60
پسندها
176
امتیازها
523
مدال‌ها
2
سطح
1

• نویسنده موضوع
نمی دونم چه طور شد که یهو به خودم اومدم و جلو رفتم و نه بلندی گفتم که نگاه هرسه شون روی من نشستن اول توی نگاه کریم داد یه کنجکاوی بزرگی بود ولی کم کم یه اخم بزرگ روی پیشونیش نشست و گفت

کریم داد _تو ...اینجا چیکار میکنی

سرم رو به معنای این کار رو نکن تکون دادم و گفتم_تو این ...کارو نمیکنی

دوباره باصدایی که بلند تر از دفعه قبل بود گفت_ گفتم تو اینجا چیکار می کنی ...مگه نگفتم خونه بمون

منم هرچی خشم بود رو تو چشمام ریختم تا شاید از خر شیطون بیاد پایین رو بهش بابلند ترین صدا گفتم
_منم گفتم تو این کارو نمیکنی ...تو اینقدر بی‌رحم نیستی ...تو جون مردم رو ازشون نمیگیری

احساس سوختگی گلو میکردم و قفسه سینه ام از شدت ترس و هیجان بالا پایین میشد واین از چشم کریم داد دور نموند و با صورتی سرد...