• تذکر:

نویسندگان عزیز از نوشتن رمان‌هایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.

مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی می‌شود عبارت‌است از:

1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (هم‌جنس‌گرایی، ....)

2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمان‌ها و زیر سوال بردن چارچوب‌های جامعه اسلامی

3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.

و...

قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.

2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.

3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:

کلیک کنید

4. با مطالعه رمان‌های نویسندگان انجمن به آن‌ها امید نوشتن خواهید داد.

کلیک کنید

مطلوب رمان دردهای تدریجی | رویا نظافت کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع رویای محال
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 244
  • بازدیدها 10,548
  • کاربران تگ شده هیچ

رویای محال

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
14/2/18
ارسالی‌ها
976
پسندها
4,344
امتیازها
18,373
مدال‌ها
16
سطح
13

• نویسنده موضوع
و دوباره خندید. آریا این بار عصبی بلند شد و گفت:
- الان کجاش خنده داره کمیل؟!
کمیل کمی بعد، خنده اش را به مرور تمام کرد و گفت:
- خب مرد حسابی، کدوم آدمی میاد بدهی‌های شرکت یا جایی که توش کار میکنه رو به طرف حسابش بگه؟! آریا مگه تو بار اولته که تو همچین موقعیتی قرار میگیری؟! این فکرهای احمقانه از تو بعیده داداش. به خدا که بعیده!
آریا همان‌طور که در اتاق بزرگ قدم میزد جواب داد.
- بله که بار اولمه وارد معامله‌ی به این گندگی میشم. چه بدونم چی به چیه. در ثانی! چه‌طور ممکنه کسی بدهی‌های قبلی شرکت خودش رو نیاد به صاحب جدید تحویل بده؟! نکنه... .
کمیل دستش را بلند کرد و حرف‌های آریا را قطع کرد و گفت:
- ببین داداش من، کسی که میاد یه مِلکی رو میفروشه، حالا مِلک یا مغازه یا شرکت؛ اصلاً...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

رویای محال

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
14/2/18
ارسالی‌ها
976
پسندها
4,344
امتیازها
18,373
مدال‌ها
16
سطح
13

• نویسنده موضوع
کمیل حالت جدی به خودش گرفت. انگار که همین کمیل چند دقیقه‌ی پیش نبود. اخلاقش همین بود. همیشه با شرایط جلو می‌رفت. الان شرایط ایجاب می‌کرد که جدی باشد. برای همین اخم‌هایش را در هم کشید و با حالت محمکی گفت:
- می‌خوام رو در رو حرف بزنیم. پس لطفاً بیا بشین و خوب به همه چیز گوش بده.
آریا که هنوز هوای تمیز بیرون را استشمام می.کرد، به ناچار پنجره را بست و دست‌هایش را داخل جیب شلوارش کرد. درون ذهنش انقلابی به پا بود که هیچ کس از آن باخبر نبود. باید هر چه سریعتر خیالش از بابت همه چیز راحت می‌شد.
برای همین سریع به مبل کناری کمیل و سهیل روی آورد و همان‌جا نشست. انگار که از عصبی بودن چند دقیقه‌ی پیشش، خبری نبود. همان‌طور که داشت چین‌های شلوارش را مرتب می‌کرد تا اتوی تمیزشان چروک نشود...

آخرین ویرایش

رویای محال

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
14/2/18
ارسالی‌ها
976
پسندها
4,344
امتیازها
18,373
مدال‌ها
16
سطح
13

• نویسنده موضوع
دستش را از شقیقه‌اش برداشت و ادامه داد.
- اون هم عکس ساغر رو به دوست دخترش که تو شرق تهران سالن زیبایی داره و خیلی هم معروفه، نشون داده بوده که ببینه همچین کسی رو میشناسه یا نه. یا همچین آدمی به سالنش میاد یا نه که شانسی همون روز مهمونی، ساغر خانم بر اساس تصادف میره همین سالن. اونجا دوس دختر دوستم سریع به دوستم زنگ میزنه که دختری که دنبالش هستید، امروز توی سالنه و شب قراره همون مهمونی بره... فقط... .
آب دهانش را قورت داد. گویا که سخت‌ترین قسمتش همین‌جا بود. زبانش را روی لب‌هایش کشید و گفت:
- یه چیز دیگه باید اضافه کنم... که... که امیدوارم شوکه نشی... هرچند... کار از شوکه شدن هم گذشته!
آریا با حالت شوکی برگشت سمت کمیل و گفت:
- سریع‌تر بگو ببینم چیشده!
کمیل هم چشم‌هایش را...

رویای محال

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
14/2/18
ارسالی‌ها
976
پسندها
4,344
امتیازها
18,373
مدال‌ها
16
سطح
13

• نویسنده موضوع
هیچ یک از اعضای بدنش با هم هماهنگ نبودند. قلبش انگار درون سینه‌اش داشت سنگینی می‌کرد، حس گریه کردن داشت ولی بغض سنگین و لعنتی گریبان گیرش بود، چشم‌هایش مدام خالی از اشک و پر از اشک می‌شدند ولی اشکی از چشم‌های قرمز به خون‌ نشسته‌اش فرو نمی‌ریخت‌. باورش نمی‌شد که ساغر با یک نفر دیگر به او خ**یا*نت کرده بود. حتی درون مغزش هم چنین چیزی امکان نداشت ولی حالا در واقعیت این موضوع را با تمام وجودش لمس کرده بود. او حتی از واژه‌ی خ**یا*نت هم حالش به‌هم می‌خورد. ساغر چه‌‌طور توانسته بود آنقدر با او بازی کند؟! آن هم با یک عاشق واقعی که تمام قلبش را به او هدیه داده بود. تازه داشت با قضیه‌ی دروغ گفتنش و بالا کشیدن مال اوالش کنار می‌آمد که یک ضربه‌ی دیگر هم همچون خنجری زهرآلود به قلبش فرود آمد...

رویای محال

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
14/2/18
ارسالی‌ها
976
پسندها
4,344
امتیازها
18,373
مدال‌ها
16
سطح
13

• نویسنده موضوع
کمیل همان‌طور ‌که با تعجب نگاهش به سهیل بود گفت:
- خب... خب اینارو حتماً توی هارد شرکت سیو کرده دیگه.
آریا نگاه بی‌حسی به کمیل انداخت و کاملاً جدی گفت:
- من دیگه حتی به سایه‌ی خودم هم شک دارم. این مرتیکه که جای خود دارد. باید بشینم کل فاکتور‌های خرید و فروش رو دونه به دونه نگاه کنم، بشینم حساب کتاب کنم ببینم جریان چیه و امیدوارم که سرمون کلاه نرفته باشه.
کمیل سرش را به نشانه‌ی مثبت تکان داد و سعی کرد از حالت شوکه‌اش بیرون بیاید. همان‌طور که چشم از آریا می‌گرفت گفت:
- باشه پس... هر جور که خودت صلاح میدونی داداش. ما جفتمونم کنارتیم. روی ما حساب باز کن.
سهیل که حس کرد دیگر بودنش در آن‌جا دردی را دوا نمی‌کند در حالی که از جایش بلند می‌شد گفت:
- خب پس اگه اینجوری پیش بره، من...