- تاریخ ثبتنام
- 20/4/21
- ارسالیها
- 733
- پسندها
- 8,608
- امتیازها
- 30,873
- مدالها
- 20
دانمممممممانقدر افراد من دیدم که سر همین موضوع وسواس فکری گرفتن
دانمممممممانقدر افراد من دیدم که سر همین موضوع وسواس فکری گرفتن
و اگه دقت کنی، ما میتونیم با این ویژگی، به خواسته هامون برسیم؛ فقط با ایجاد یه باور جدید!دقیقا منم همین نظر رو دارم چون وقتی قبلنا توی ذهنم انرژی منفی میدادم به خودم که حتما بعد از خوشحالیم یه بدبختی سراغم میاد حتما یه اتفاق بد برام میفتاد
من با وجود اینکه خیلی از این خرافهها شاکیم، اما هنوزم به این یکی اعتقاد دارم. اصلاً نمیتونم خودم رو قانع کنم که این یه خرافهست.من خودم وقتی سنم کمتر بود به این اعتقاد داشتم که روزهایی که خیلی میخندم و خوشحالم حتما بعدش یه اتفاق بد برام میفته. و چون این احساس منفی رو بعد از خوشحالیم به خودم تلقین میکردم حتما یه ناراحتی به سمتم میومد.
تا اینکه کم کم تصمیم گرفتم این فکر رو از سرم بیرون کنم و الان فهمیدم که اصلا اینجوری نیست و برعکس بیشتر باید بخندم و به افکار منفی هم توجه نکنم.
تو جامعه ای که سرانه مطالعهش انقدر پایینه؟برای تغییر این روند، باید مطالعه کتاب به سطح بالاتری برسه. اونم نه هر کتابی!
ضعف بزرگی که در جامعهمون احساس میکنم، روند تحصیلی دانشآموزان هست. آموزش و پرورش باید حرکتی بزنه که محصل به موضوعات این چنینی هم برسه و پاسخ اصلی رو چارچوب زندگیش قرار بده. پس یکی از مواردی که میتونه به از بین بردن خرافات کمک کنه، مقام آموزشی هست که باید سیستم پرورشی رو تغییر بده!
دقیقا و من فکر میکنم بعضیا آگاهی ندارن از این موضوع. همین باعث میشه شماره اشتباهی بگیرن.در قدرتمند بودن ذهن که شکی نیست، اما باید حواسمون باشه که چی به خورد ذهنمون میدیم!
توی فیلم ترسناک که اصن ممکنه ساب هم بذارن و از اون طریق روی افکارمون تاثیر بذارنبخار همین من اصلا فیلم ترسناک نگاه نمیکنم روی روان تاثیر میزاره و خرافات قدیمی هم در بعضی از اون ها بکار برده شده علاوه بر اون تلقین باعث بد تر شدن ترس انسان ها میشه چون اون فکر رو برای خودشون واقعی میکنم در خیالشون و از هر صدای کوچکی میترسند و فکر میکنن قراره برای خودشون هم پیش بیاد
کاملاً درسته.بسمه تعالی
ابتدا ذکر میکنم که خیلی خوشحالم بابت اینکه در این میز گرد همراه دوستان اهل قلم هستم.
موضوعهای انتخابی بسیار قابل بحث هستن و خوبه که چنین عناوینی انتخاب میشن. این عناوین نهتنها ما رو با عقاید عموم اشنا میکنه بلکه از طریق بحثهایی که صورت میگیره راستی اونها نمایان و اشتباهات هم رو میشه. پس یکی از پاسخهای سوالی که مطرح شده، میتونه همین جریان باشه. چطور میشه خرافات رو از بین برد؟ اول از طریق شناخت خرافات و دوم بحث در رابطه با این موضوع!
حست رو درک میکنم چون خودمم ۳ سالی میشد که اینجوری بودم حتی سعی میکردم کمتر خوشحال باشم که اتفاق بدی برام نیفته و روزام لااقل خنثی بگذرنمن با وجود اینکه خیلی از این خرافهها شاکیم، اما هنوزم به این یکی اعتقاد دارم. اصلاً نمیتونم خودم رو قانع کنم که این یه خرافهست.
هزاران بار شده که یه شب احساس از خوشحالی خوشبختی کنم و فردا بدترین اتفاقاتی که میتونه برام بیفته... واقعاً بیفته!
شاید باورش سخت باشه... اما به خاطر همین، آخرین باری که احساس خوشبختی کردم رو یادم نمیاد...یه ترسی هست که فکر میکنم ممکنه بعد خوشحالیم و احساس خوشبختیم...یه اتفاق بد برام بیفته.