نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

میزگرد | میزگرد شبانه با موضوع "نقش خرافه‌های قدیمی در زندگی"|

• نویسنده موضوع GHAZAL NAROUEI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 338
  • بازدیدها 4,956
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Fatima_rah85

نو ورود
سطح
20

ارسالی‌ها
733
پسندها
8,648
امتیازها
30,873
مدال‌ها
20
امضا : Fatima_rah85

Mahtab Rezayat

کاربر نیمه فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
672
پسندها
7,893
امتیازها
22,873
مدال‌ها
16
دقیقا منم همین نظر رو دارم چون وقتی قبلنا توی ذهنم انرژی منفی میدادم به خودم که حتما بعد از خوشحالیم یه بدبختی سراغم میاد حتما یه اتفاق بد برام میفتاد
و اگه دقت کنی، ما میتونیم با این ویژگی، به خواسته هامون برسیم؛ فقط با ایجاد یه باور جدید!

امضا : Mahtab Rezayat

ستین؛

نویسنده انجمن
سطح
30

ارسالی‌ها
1,054
پسندها
24,477
امتیازها
41,073
مدال‌ها
30
من خودم وقتی سنم کمتر بود به این اعتقاد داشتم که روزهایی که خیلی میخندم و خوشحالم حتما بعدش یه اتفاق بد برام میفته. و چون این احساس منفی رو بعد از خوشحالیم به خودم تلقین میکردم‌ حتما یه ناراحتی به سمتم میومد.
تا اینکه کم‌ کم تصمیم گرفتم این فکر رو از سرم بیرون کنم و الان فهمیدم که اصلا اینجوری نیست و برعکس بیشتر باید بخندم و به افکار منفی هم توجه نکنم.
من با وجود اینکه خیلی از این خرافه‌ها شاکیم، اما هنوزم به این یکی اعتقاد دارم. اصلاً نمی‌تونم خودم رو قانع کنم که این یه خرافه‌ست.
هزاران بار شده که یه شب از خوشحالی احساس خوشبختی کنم و فردا بدترین اتفاقاتی که می‌تونه برام بیفته... واقعاً بیفته!
شاید باورش سخت باشه... اما به خاطر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : ستین؛

reyhanabedini

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
130
پسندها
786
امتیازها
3,803
مدال‌ها
6
برای تغییر این روند، باید مطالعه کتاب به سطح بالاتری برسه. اونم نه هر کتابی!
ضعف بزرگی که در جامعه‌مون احساس میکنم، روند تحصیلی دانش‌آموزان هست. آموزش و پرورش باید حرکتی بزنه که محصل به موضوعات این چنینی هم برسه و پاسخ اصلی رو چارچوب زندگیش قرار بده. پس یکی از مواردی که میتونه به از بین بردن خرافات کمک کنه، مقام آموزشی هست که باید سیستم پرورشی رو تغییر بده!
تو جامعه ای که سرانه مطالعه‌ش انقدر پایینه؟

امضا : reyhanabedini

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,847
پسندها
20,563
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • مدیر
بخار همین من اصلا فیلم ترسناک نگاه نمیکنم روی روان تاثیر میزاره و خرافات قدیمی هم در بعضی از اون ها بکار برده شده علاوه بر اون تلقین باعث بد تر شدن ترس انسان ها میشه چون اون فکر رو برای خودشون واقعی می‌کنم در خیالشون و از هر صدای کوچکی میترسند و فکر میکنن قراره برای خودشون هم پیش بیاد

امضا : Hope

Mahtab Rezayat

کاربر نیمه فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
672
پسندها
7,893
امتیازها
22,873
مدال‌ها
16
در قدرتمند بودن ذهن که شکی نیست، اما باید حواسمون باشه که چی به خورد ذهنمون میدیم!
دقیقا و من فکر میکنم بعضیا آگاهی ندارن از این موضوع. همین باعث میشه شماره اشتباهی بگیرن.

Mahtab Rezayat

کاربر نیمه فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
672
پسندها
7,893
امتیازها
22,873
مدال‌ها
16
بخار همین من اصلا فیلم ترسناک نگاه نمیکنم روی روان تاثیر میزاره و خرافات قدیمی هم در بعضی از اون ها بکار برده شده علاوه بر اون تلقین باعث بد تر شدن ترس انسان ها میشه چون اون فکر رو برای خودشون واقعی می‌کنم در خیالشون و از هر صدای کوچکی میترسند و فکر میکنن قراره برای خودشون هم پیش بیاد
توی فیلم ترسناک که اصن ممکنه ساب هم بذارن و از اون طریق روی افکارمون تاثیر بذارن

GHAZAL NAROUEI

نویسنده افتخاری
سطح
40

ارسالی‌ها
3,048
پسندها
55,493
امتیازها
69,173
مدال‌ها
41
  • نویسنده موضوع
بسمه تعالی

ابتدا ذکر میکنم که خیلی خوشحالم بابت اینکه در این میز گرد همراه دوستان اهل قلم هستم.

موضوع‌های انتخابی بسیار قابل بحث هستن و خوبه که چنین عناوینی انتخاب میشن. این عناوین نه‌تنها ما رو با عقاید عموم اشنا می‌کنه بلکه از طریق بحث‌هایی که صورت میگیره راستی اون‌ها نمایان و اشتباهات هم رو میشه. پس یکی از پاسخ‌های سوالی که مطرح شده، می‌تونه همین جریان باشه. چطور میشه خرافات رو از بین برد؟ اول از طریق شناخت خرافات و دوم بحث در رابطه با این موضوع!
کاملاً درسته.
یه سری از موضوعات واقعاً دلیل علمی ندارند و دارن توی زندگی افراد حتی اختلال ایجاد می‌کنند.
مثلاً یادمه بابابزرگ من هر موقع کسی تو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : GHAZAL NAROUEI

Fateme Amade

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
16

ارسالی‌ها
2,902
پسندها
7,873
امتیازها
30,973
مدال‌ها
27
  • مدیر
من با وجود اینکه خیلی از این خرافه‌ها شاکیم، اما هنوزم به این یکی اعتقاد دارم. اصلاً نمی‌تونم خودم رو قانع کنم که این یه خرافه‌ست.
هزاران بار شده که یه شب احساس از خوشحالی خوشبختی کنم و فردا بدترین اتفاقاتی که می‌تونه برام بیفته... واقعاً بیفته!
شاید باورش سخت باشه... اما به خاطر همین، آخرین باری که احساس خوشبختی کردم رو یادم نمیاد...یه ترسی هست که فکر می‌کنم ممکنه بعد خوشحالیم و احساس خوشبختیم...یه اتفاق بد برام بیفته.
حست رو درک میکنم چون خودمم ۳ سالی میشد که اینجوری بودم حتی سعی میکردم کمتر خوشحال باشم که اتفاق بدی برام نیفته و روزام لااقل خنثی بگذرن

امضا : Fateme Amade

~Matina~

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
299
پسندها
3,806
امتیازها
21,263
مدال‌ها
12
به نظر من یه سری خرافه ها وجودشون لازمه و اگه از زندگی مردم حذف بشه مردم دچار بحرانه فرهنگی میشن

امضا : ~Matina~
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.