- تاریخ ثبتنام
- 29/1/20
- ارسالیها
- 3,947
- پسندها
- 41,859
- امتیازها
- 71,671
- مدالها
- 36
هیچی ساده نیست.نوشتش سادهس. سه سال از بهترین سالهای زندگی رو صرف کردن برای کنکور چیز کمی نیست.
همچنان از نظرم فرقی نداره چرا؟ چون همه دانشگاههای تاپ و می خوان. یکی هست اینجا بگه من اگه دانشگاه شریف قبول بشم نمیرم؟ من اگه شهیدبهشتی تهران قبول بشم نمیرم؟ من اگه پزشکی شیراز قبول بشم نمیرم؟ خب همه میدونیم که میریم. چرا ما توی کنکور رقابت می...کنکور یک آزمون سراسریه؛ اما آزمون ورودی به این شکله که دانشگاهها به طور جداگانه اقدام به جذب میکنن. فرد انتخاب میکنه که چه دانشگاهی میخواد و آزمونش رو میده.
آیا در انتهای در انتهای دوران دانشگاه و برای رفتن به مقطع بعدی(مثلا کارشناسی ارشد) از اون درسها امتحان گرفته میشه؟ نخیر. مشکل وجود داشتنش نیست، امتحانهای غیرمعقول ازش گرفتنه. به جاش میشه روی عمیقتر بودن محتواهای تخصصی تمرکز کرد.
واقعا با حرفتون موافقم ما در تمام قسمت های زندگیمون سختی های خیلی بیشتری از کنکور رو تجربه می کنیمهیچی ساده نیست.
مگه زندگی کردن ساده است.
من الان دانشجوام ۲۱ سال سنمه
رشتم کاردانش بود نرم افزار خوندم ۳ ترم تغییر رشته دادم اومدم زبان الان میرم ترم چهارم بعد به فکر کنکورم هستم
امسال قبول نشدم سال بعد میدم.
یا باید تلاش کنی یا بری یه گوشه بمیری
زندگی سخته همیشه تلخ بوده
باید سعی کنی زنده بمونی چون هیچ کی یه هیچ کی رحم نمیکنه
همچنان از نظرم فرقی نداره چرا؟ چون همه دانشگاههای تاپ و می خوان. یکی هست اینجا بگه من اگه دانشگاه شریف قبول بشم نمیرم؟ من اگه شهیدبهشتی تهران قبول بشم نمیرم؟ من اگه پزشکی شیراز قبول بشم نمیرم؟ خب همه میدونیم که میریم. چرا ما توی کنکور رقابت می کنیم؟ چون دنبال بهترین دانشگاهها هستیم مگرنه هممون میدونیم اینقدر دانشگاه توی کشور هست که تهش روی صندلی یکی از اونا جامون هست حتی توی رشتهای که می خوایم. فقط کل اون رقابت سر اینه که کدوم دانشگاه.
حالا ازمون ورودی دانشگاهها رو اختصاصی کنن، چه فرقی می کنه؟ همه باز میرن دانشگاه شریف و شهیدبهشتی و دانشگاههای تاپ ازمون میدن، جمعیت شرکت کنندهها میره بالا میشه همون کنکور خودمون. شبیه ازمون...
همیشه چیزی به اسم نشد سال بعد توی زندگی وجود نداره، خیلی فرصتها هستن که ازشون استفاده نکنی میرن، تموم میشن و اون کسی که قراره افسردگی بگیره می گیره. قبلا هم گفتم اینجا نه یه جای دیگه.بزرگه ولی نه اونقدر که آدم افسردگی بگیره یا خودکشی کنه نباید خیلی بزرگش کنن اقا نشد سال بعد باز نشد سال بعدش و...
مگه الان کنکور غیر اینه؟صد درصد سوالات هر دانشگاه فرق می کنه و هر فرد به میزان درسی که می خونه می تونه قبول شه
کسی گفت سادهس؟هیچی ساده نیست.
مگه زندگی کردن ساده است.
من الان دانشجوام ۲۱ سال سنمه
رشتم کاردانش بود نرم افزار خوندم ۳ ترم تغییر رشته دادم اومدم زبان الان میرم ترم چهارم بعد به فکر کنکورم هستم
امسال قبول نشدم سال بعد میدم.
یا باید تلاش کنی یا بری یه گوشه بمیری
زندگی سخته همیشه تلخ بوده
باید سعی کنی زنده بمونی چون هیچ کی یه هیچ کی رحم نمیکنه