هیچکس قرار نیست ساپورتمون کنهخب برای کسی ک از نظر شغلی قرار نیست ساپورت شه چ فرقی میکنه تهش با ی مدرک بیکاره
عزیزم دقت کن!اخه همچین چیزی امکان پذیر نیست مثلا برای مکانیک بگن بیا یک موتور رو سر هم کن {باز هم البته من اطلاعاتی در رابطه با مکانیک ندارم}
صد نفر موتونن تقلب کنن مکر اینکه بین هر کدوم پرده بکشن یا هر کدوم رو بذارن توی یک اتاق با یک مراقب که همچین چیزی امکان پذیر نیست چون ما از این لحلظ خیلی ضعیف هستیم
همه ش درستهیچکس قرار نیست ساپورتمون کنه
کار هم برای هیچ کدوممون نریخته
فقط باید توی مسیر درست قرار بگیری
یه چیزی پیدا کنی که بتونی حتی اگه توی این شاخه بیکار زیاده تو بتونی ازش درامد کسب کنی
چون همه چی اشباع شده
عزیزم کسی که بخواد پول دربیاره توی بدترین شرایط هم میتونه، اینها فقط بهونسباید این رو در نظر بگیریم که به امکانات هم بستگی داره
این دوتا باهم فرق دارن. اره وقتی شکست می خوری نباید بری بمیری که، هنوز زندگی ادامه داره ولی اینکه بگیم کنکور و بزرگنمایی کردن اگه امسال نشد سال دیگه اشتباهه. اصلا مسئلهی وجود داشتن راه دوم، مسئلهی جملهی اشکالی نداره اینه که راه و برای شکست باز می کنه. هرموقع بگی اشکالی نداره اگه شکست بخورم، یه شانس دیگه هست، در اکثر مواقع اکثر مواقع دست خودت و باز گذاشتی که شکست بخوری. خیلی مواقع فشار خانوادهها باعث موفقیت توی کنکور میشه بدی فشار والدین و گفتیم خوبیشم بگیم. فشاره که احساس نیاز و ایجاد می کنه. من خودم یکی از کسایی هستم که سر این موضوع به شدت اسیب دیدم ولی نمیشه نکات منفی یه قضیه رو فقط دید.
حتی فکر اینکه یه شانس دیگه داری، یه فرصت...
عزیزم منظورم از هوش اقتصادی این بود که وقتی به یه چیزی علاقه دارن برن سمتش حتی اگه به نظر یه شغل نباشه یا پولی درش نباشه! اینکه سعی کنن از استعداد هاشون استفاده کنن!خودتون دارید میگید هوش اقتصادی
مگه چند نفر این هوشو دارن
پس همه نمیتونن
منم حرفم اینه همه از یه راه موفق نمیشن
لزومن اونی که کنکور نمیده یا موفق نمیشه اون هوش و .. لازم برای کسب درامد از راه دیگه رو نداره
خیلیا به هیجا نمی رسند