Nazanin_N رفیق جدید انجمن سطح 6 ارسالیها 73 پسندها 581 امتیازها 3,013 مدالها 7 21/2/22 نویسنده موضوع #1 اجازه میدی که بگم حرف ترانه هام تویی ؟ دلیل زنده بودنم ٬ درد بهانه هام تویی ؟ اجازه میدی که شبا همش بیام تو خواب تو ؟ اون عکسی که با هم داریم جا بدمش تو قاب تو ؟ امضا : Nazanin_N
اجازه میدی که بگم حرف ترانه هام تویی ؟ دلیل زنده بودنم ٬ درد بهانه هام تویی ؟ اجازه میدی که شبا همش بیام تو خواب تو ؟ اون عکسی که با هم داریم جا بدمش تو قاب تو ؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/3/22 #2 Nazanin_N گفت اجازه میدی که بگم حرف ترانه هام تویی ؟ دلیل زنده بودنم ٬ درد بهانه هام تویی ؟ اجازه میدی که شبا همش بیام تو خواب تو ؟ اون عکسی که با هم داریم جا بدمش تو قاب تو ؟ کلیک کنید تا باز شود... وای از شب فراق و اندوه بی تو ماندن دل کندن از تو دلبر دارد چه ماجرایی ای نازنین گل من گفتی بمانم اما با دیدن تو گردد مرغ دلم هوایی امضا : m.sina
Nazanin_N گفت اجازه میدی که بگم حرف ترانه هام تویی ؟ دلیل زنده بودنم ٬ درد بهانه هام تویی ؟ اجازه میدی که شبا همش بیام تو خواب تو ؟ اون عکسی که با هم داریم جا بدمش تو قاب تو ؟ کلیک کنید تا باز شود... وای از شب فراق و اندوه بی تو ماندن دل کندن از تو دلبر دارد چه ماجرایی ای نازنین گل من گفتی بمانم اما با دیدن تو گردد مرغ دلم هوایی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 19/8/22 #3 m.sina گفت وای از شب فراق و اندوه بی تو ماندن دل کندن از تو دلبر دارد چه ماجرایی ای نازنین گل من گفتی بمانم اما با دیدن تو گردد مرغ دلم هوایی کلیک کنید تا باز شود... يكي مثه من دلش از چشماي تو بي خبره اگه تو از پيشم بري پنجرمون بسته ميشه يه دل با صد تا آرزو از زندگي خسته ميشه اگه بري مجنون ديگه از من و تو نميگذره! امضا : فلورا.
m.sina گفت وای از شب فراق و اندوه بی تو ماندن دل کندن از تو دلبر دارد چه ماجرایی ای نازنین گل من گفتی بمانم اما با دیدن تو گردد مرغ دلم هوایی کلیک کنید تا باز شود... يكي مثه من دلش از چشماي تو بي خبره اگه تو از پيشم بري پنجرمون بسته ميشه يه دل با صد تا آرزو از زندگي خسته ميشه اگه بري مجنون ديگه از من و تو نميگذره!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 28/8/22 #4 فلورا. گفت يكي مثه من دلش از چشماي تو بي خبره اگه تو از پيشم بري پنجرمون بسته ميشه يه دل با صد تا آرزو از زندگي خسته ميشه اگه بري مجنون ديگه از من و تو نميگذره! کلیک کنید تا باز شود... هر وقت می روی حال مرا نپرس حالم بدون تو، دردی نگفتنی ست امضا : m.sina
فلورا. گفت يكي مثه من دلش از چشماي تو بي خبره اگه تو از پيشم بري پنجرمون بسته ميشه يه دل با صد تا آرزو از زندگي خسته ميشه اگه بري مجنون ديگه از من و تو نميگذره! کلیک کنید تا باز شود... هر وقت می روی حال مرا نپرس حالم بدون تو، دردی نگفتنی ست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 28/8/22 #5 m.sina گفت هر وقت می روی حال مرا نپرس حالم بدون تو، دردی نگفتنی ست کلیک کنید تا باز شود... تعجب می کنی آره همونم همونی که زمونی قلبشو باخت همون که از تو یک بت ، یک خدا ساخت همونی که برات هر لحظه می مرد! امضا : فلورا.
m.sina گفت هر وقت می روی حال مرا نپرس حالم بدون تو، دردی نگفتنی ست کلیک کنید تا باز شود... تعجب می کنی آره همونم همونی که زمونی قلبشو باخت همون که از تو یک بت ، یک خدا ساخت همونی که برات هر لحظه می مرد!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/8/22 #6 فلورا. گفت تعجب می کنی آره همونم همونی که زمونی قلبشو باخت همون که از تو یک بت ، یک خدا ساخت همونی که برات هر لحظه می مرد! کلیک کنید تا باز شود... دلی کنار پنجره نشسته زار میزند و خواب دیده ام شبی مرا کنار میزند غروبها که میشود خیال چشمهای تو تو را دوباره در دل شکسته جار میزند امضا : m.sina
فلورا. گفت تعجب می کنی آره همونم همونی که زمونی قلبشو باخت همون که از تو یک بت ، یک خدا ساخت همونی که برات هر لحظه می مرد! کلیک کنید تا باز شود... دلی کنار پنجره نشسته زار میزند و خواب دیده ام شبی مرا کنار میزند غروبها که میشود خیال چشمهای تو تو را دوباره در دل شکسته جار میزند
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 30/8/22 #7 m.sina گفت دلی کنار پنجره نشسته زار میزند و خواب دیده ام شبی مرا کنار میزند غروبها که میشود خیال چشمهای تو تو را دوباره در دل شکسته جار میزند کلیک کنید تا باز شود... دلت مي خواد اگه يه روز بدون من مي رفتي يه جا دنبال مهربونيات آواره شم تو کوچه ها! امضا : فلورا.
m.sina گفت دلی کنار پنجره نشسته زار میزند و خواب دیده ام شبی مرا کنار میزند غروبها که میشود خیال چشمهای تو تو را دوباره در دل شکسته جار میزند کلیک کنید تا باز شود... دلت مي خواد اگه يه روز بدون من مي رفتي يه جا دنبال مهربونيات آواره شم تو کوچه ها!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 30/8/22 #8 فلورا. گفت دلت مي خواد اگه يه روز بدون من مي رفتي يه جا دنبال مهربونيات آواره شم تو کوچه ها! کلیک کنید تا باز شود... آخ که چه لذتی داره ناز چشماتو کشیدن رفتن یه راه دشوار واسه هرگز نرسیدن من که آسمون نبودم ٬ اما عشق تو یه ماهه سرزنش نکن دلم رو به خدا اون بی گناهه امضا : m.sina
فلورا. گفت دلت مي خواد اگه يه روز بدون من مي رفتي يه جا دنبال مهربونيات آواره شم تو کوچه ها! کلیک کنید تا باز شود... آخ که چه لذتی داره ناز چشماتو کشیدن رفتن یه راه دشوار واسه هرگز نرسیدن من که آسمون نبودم ٬ اما عشق تو یه ماهه سرزنش نکن دلم رو به خدا اون بی گناهه
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 31/8/22 #9 m.sina گفت آخ که چه لذتی داره ناز چشماتو کشیدن رفتن یه راه دشوار واسه هرگز نرسیدن من که آسمون نبودم ٬ اما عشق تو یه ماهه سرزنش نکن دلم رو به خدا اون بی گناهه کلیک کنید تا باز شود... همونم که می گفتم نازنینم بمیرم اما اشکاتو نبینم همون که دست تو، مهر ل..*باش بود اگه زانو نمی زد غم باهاش بود! لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : فلورا.
m.sina گفت آخ که چه لذتی داره ناز چشماتو کشیدن رفتن یه راه دشوار واسه هرگز نرسیدن من که آسمون نبودم ٬ اما عشق تو یه ماهه سرزنش نکن دلم رو به خدا اون بی گناهه کلیک کنید تا باز شود... همونم که می گفتم نازنینم بمیرم اما اشکاتو نبینم همون که دست تو، مهر ل..*باش بود اگه زانو نمی زد غم باهاش بود! لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #10 فلورا. گفت همونم که می گفتم نازنینم بمیرم اما اشکاتو نبینم همون که دست تو، مهر ل..*باش بود اگه زانو نمی زد غم باهاش بود! کلیک کنید تا باز شود... دلی که داده ای به من از یاد برده ای گفتی ز باغ پنجره هجرت نمی کنی بیمار عشق توست پرستوی روح من از این مریض خسته عیادت نمی کنی امضا : m.sina
فلورا. گفت همونم که می گفتم نازنینم بمیرم اما اشکاتو نبینم همون که دست تو، مهر ل..*باش بود اگه زانو نمی زد غم باهاش بود! کلیک کنید تا باز شود... دلی که داده ای به من از یاد برده ای گفتی ز باغ پنجره هجرت نمی کنی بیمار عشق توست پرستوی روح من از این مریض خسته عیادت نمی کنی