فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 16/8/22 نویسنده موضوع #1 دامن ز کفم میکشی و میروی امروز دست من و دامان تو فردای قیامت امضا : فاطمه مقدم
م معصومه.بانو نو ورود سطح 0 ارسالیها 4 پسندها 20 امتیازها 33 16/8/22 #2 فاطمه مقدم گفت دامن ز کفم میکشی و میروی امروز دست من و دامان تو فردای قیامت کلیک کنید تا باز شود... تا به دامانش رسد دستم به امداد نسیم جسم من در رهگذارش خاک بودی کاشکی
فاطمه مقدم گفت دامن ز کفم میکشی و میروی امروز دست من و دامان تو فردای قیامت کلیک کنید تا باز شود... تا به دامانش رسد دستم به امداد نسیم جسم من در رهگذارش خاک بودی کاشکی
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 16/8/22 نویسنده موضوع #3 معصومه.بانو گفت تا به دامانش رسد دستم به امداد نسیم جسم من در رهگذارش خاک بودی کاشکی کلیک کنید تا باز شود... یار بیپرده از در و دیوار در تجلی است یا اولیالابصار شمع جویی و آفتاب بلند روز بس روشن و تو در شب تار امضا : فاطمه مقدم
معصومه.بانو گفت تا به دامانش رسد دستم به امداد نسیم جسم من در رهگذارش خاک بودی کاشکی کلیک کنید تا باز شود... یار بیپرده از در و دیوار در تجلی است یا اولیالابصار شمع جویی و آفتاب بلند روز بس روشن و تو در شب تار
م معصومه.بانو نو ورود سطح 0 ارسالیها 4 پسندها 20 امتیازها 33 16/8/22 #4 فاطمه مقدم گفت یار بیپرده از در و دیوار در تجلی است یا اولیالابصار شمع جویی و آفتاب بلند روز بس روشن و تو در شب تار کلیک کنید تا باز شود... راه وصل تو، راه پرآسیب درد عشق تو، درد بیدرمان بندگانیم جان و دل بر کف چشم بر حکم و گوش بر فرمان
فاطمه مقدم گفت یار بیپرده از در و دیوار در تجلی است یا اولیالابصار شمع جویی و آفتاب بلند روز بس روشن و تو در شب تار کلیک کنید تا باز شود... راه وصل تو، راه پرآسیب درد عشق تو، درد بیدرمان بندگانیم جان و دل بر کف چشم بر حکم و گوش بر فرمان
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 17/8/22 #5 معصومه.بانو گفت راه وصل تو، راه پرآسیب درد عشق تو، درد بیدرمان بندگانیم جان و دل بر کف چشم بر حکم و گوش بر فرمان کلیک کنید تا باز شود... ناصح که رخش دیده کف خویش بریده است هاتف به چه رو میکندم باز ملامت امضا : فلورا.
معصومه.بانو گفت راه وصل تو، راه پرآسیب درد عشق تو، درد بیدرمان بندگانیم جان و دل بر کف چشم بر حکم و گوش بر فرمان کلیک کنید تا باز شود... ناصح که رخش دیده کف خویش بریده است هاتف به چه رو میکندم باز ملامت
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/8/22 #6 فلورا. گفت ناصح که رخش دیده کف خویش بریده است هاتف به چه رو میکندم باز ملامت کلیک کنید تا باز شود... تو ای وحشی غزال و هر قدم از من رمیدنها من و این دشت بیپایان و بیحاصل دویدنها تو و یک وعده و فارغ ز من هر شب به خواب خوش من و شبها و درد انتظار و دل طپیدنها امضا : m.sina
فلورا. گفت ناصح که رخش دیده کف خویش بریده است هاتف به چه رو میکندم باز ملامت کلیک کنید تا باز شود... تو ای وحشی غزال و هر قدم از من رمیدنها من و این دشت بیپایان و بیحاصل دویدنها تو و یک وعده و فارغ ز من هر شب به خواب خوش من و شبها و درد انتظار و دل طپیدنها
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 30/8/22 #7 m.sina گفت تو ای وحشی غزال و هر قدم از من رمیدنها من و این دشت بیپایان و بیحاصل دویدنها تو و یک وعده و فارغ ز من هر شب به خواب خوش من و شبها و درد انتظار و دل طپیدنها کلیک کنید تا باز شود... ای فدای تو هم دل و هم جان وی نثار رهت هم این و هم آن! امضا : فلورا.
m.sina گفت تو ای وحشی غزال و هر قدم از من رمیدنها من و این دشت بیپایان و بیحاصل دویدنها تو و یک وعده و فارغ ز من هر شب به خواب خوش من و شبها و درد انتظار و دل طپیدنها کلیک کنید تا باز شود... ای فدای تو هم دل و هم جان وی نثار رهت هم این و هم آن!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 30/8/22 #8 فلورا. گفت ای فدای تو هم دل و هم جان وی نثار رهت هم این و هم آن! کلیک کنید تا باز شود... نه با من دوست آن گفت و نه آن کرد که با دشمن توان گفت و توان کرد گرفت از من دل و زد راه دینم ز دین و دل گذشتم قصد جان کرد امضا : m.sina
فلورا. گفت ای فدای تو هم دل و هم جان وی نثار رهت هم این و هم آن! کلیک کنید تا باز شود... نه با من دوست آن گفت و نه آن کرد که با دشمن توان گفت و توان کرد گرفت از من دل و زد راه دینم ز دین و دل گذشتم قصد جان کرد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 31/8/22 #9 m.sina گفت نه با من دوست آن گفت و نه آن کرد که با دشمن توان گفت و توان کرد گرفت از من دل و زد راه دینم ز دین و دل گذشتم قصد جان کرد کلیک کنید تا باز شود... در پیش بیدلان جان، قدری چنان ندارد کدام عهد نکویان عهد ما بستند! امضا : فلورا.
m.sina گفت نه با من دوست آن گفت و نه آن کرد که با دشمن توان گفت و توان کرد گرفت از من دل و زد راه دینم ز دین و دل گذشتم قصد جان کرد کلیک کنید تا باز شود... در پیش بیدلان جان، قدری چنان ندارد کدام عهد نکویان عهد ما بستند!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #10 فلورا. گفت در پیش بیدلان جان، قدری چنان ندارد کدام عهد نکویان عهد ما بستند! کلیک کنید تا باز شود... دل فدای تو، چون تویی دلبر جان نثار تو، چون تویی جانان دل رهاندن زدست تو مشکل جان فشاندن به پای تو آسان امضا : m.sina
فلورا. گفت در پیش بیدلان جان، قدری چنان ندارد کدام عهد نکویان عهد ما بستند! کلیک کنید تا باز شود... دل فدای تو، چون تویی دلبر جان نثار تو، چون تویی جانان دل رهاندن زدست تو مشکل جان فشاندن به پای تو آسان