D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #11 m.sina گفت ای دوست غم تو سربه سر سوخت مرا چون شمع به بزم درد افروخت مرا من گریه و سوز دل نمیدانستم استاد تغافل تو آموخت مرا کلیک کنید تا باز شود... از خدا دور افتاده بودم؛ خدا را با خودت به خانهی من آوردی
m.sina گفت ای دوست غم تو سربه سر سوخت مرا چون شمع به بزم درد افروخت مرا من گریه و سوز دل نمیدانستم استاد تغافل تو آموخت مرا کلیک کنید تا باز شود... از خدا دور افتاده بودم؛ خدا را با خودت به خانهی من آوردی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #12 Ayan گفت از خدا دور افتاده بودم؛ خدا را با خودت به خانهی من آوردی کلیک کنید تا باز شود... ای که همه نگاه من خورده گره به روی تو ای که همه نگاه من خورده گره به روی تو تا نرود نفس ز تن پا نکشم ز کوی تو تا نرود نفس ز تن پا نکشم ز کوی تو امضا : m.sina
Ayan گفت از خدا دور افتاده بودم؛ خدا را با خودت به خانهی من آوردی کلیک کنید تا باز شود... ای که همه نگاه من خورده گره به روی تو ای که همه نگاه من خورده گره به روی تو تا نرود نفس ز تن پا نکشم ز کوی تو تا نرود نفس ز تن پا نکشم ز کوی تو
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 6/8/23 #13 m.sina گفت ای که همه نگاه من خورده گره به روی تو ای که همه نگاه من خورده گره به روی تو تا نرود نفس ز تن پا نکشم ز کوی تو تا نرود نفس ز تن پا نکشم ز کوی تو کلیک کنید تا باز شود... اي عشق! چه دردي تو؟ كه درمانت نيست اي جان! به چه زنده اي؟ كه جانانت نيست امضا : مارینا آروین
m.sina گفت ای که همه نگاه من خورده گره به روی تو ای که همه نگاه من خورده گره به روی تو تا نرود نفس ز تن پا نکشم ز کوی تو تا نرود نفس ز تن پا نکشم ز کوی تو کلیک کنید تا باز شود... اي عشق! چه دردي تو؟ كه درمانت نيست اي جان! به چه زنده اي؟ كه جانانت نيست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #14 مارینا آروین گفت اي عشق! چه دردي تو؟ كه درمانت نيست اي جان! به چه زنده اي؟ كه جانانت نيست کلیک کنید تا باز شود... ای کاش مرا چشم تماشا بادا یک لحظه زمانه با دل ما بادا هر روز که می رود به خود می گویم امروز نبود، کاش فردا بادا امضا : m.sina
مارینا آروین گفت اي عشق! چه دردي تو؟ كه درمانت نيست اي جان! به چه زنده اي؟ كه جانانت نيست کلیک کنید تا باز شود... ای کاش مرا چشم تماشا بادا یک لحظه زمانه با دل ما بادا هر روز که می رود به خود می گویم امروز نبود، کاش فردا بادا
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 6/8/23 #15 m.sina گفت ای کاش مرا چشم تماشا بادا یک لحظه زمانه با دل ما بادا هر روز که می رود به خود می گویم امروز نبود، کاش فردا بادا کلیک کنید تا باز شود... آدميزاد اگر بي ادب است آدم نيست فرق در بين بني آدم و حيوان ادب است امضا : مارینا آروین
m.sina گفت ای کاش مرا چشم تماشا بادا یک لحظه زمانه با دل ما بادا هر روز که می رود به خود می گویم امروز نبود، کاش فردا بادا کلیک کنید تا باز شود... آدميزاد اگر بي ادب است آدم نيست فرق در بين بني آدم و حيوان ادب است
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #16 مارینا آروین گفت آدميزاد اگر بي ادب است آدم نيست فرق در بين بني آدم و حيوان ادب است کلیک کنید تا باز شود... انارم دانه دانه دانه دانه دانه غم دارم کسی تا نشکنم راز نهانم را نمیداند
مارینا آروین گفت آدميزاد اگر بي ادب است آدم نيست فرق در بين بني آدم و حيوان ادب است کلیک کنید تا باز شود... انارم دانه دانه دانه دانه دانه غم دارم کسی تا نشکنم راز نهانم را نمیداند
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 6/8/23 #17 Ayan گفت انارم دانه دانه دانه دانه دانه غم دارم کسی تا نشکنم راز نهانم را نمیداند کلیک کنید تا باز شود... آواره همچو خار هراسان ز باد م**س.ت خاکستر خیال ز دستم عنان گسست لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : مارینا آروین
Ayan گفت انارم دانه دانه دانه دانه دانه غم دارم کسی تا نشکنم راز نهانم را نمیداند کلیک کنید تا باز شود... آواره همچو خار هراسان ز باد م**س.ت خاکستر خیال ز دستم عنان گسست لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #18 مارینا آروین گفت آواره همچو خار هراسان ز باد م**س.ت خاکستر خیال ز دستم عنان گسست کلیک کنید تا باز شود... این چهل و سه دلی را که دلم تقدیم کرد سرسره میساخت دلدار و این دلها سرید
مارینا آروین گفت آواره همچو خار هراسان ز باد م**س.ت خاکستر خیال ز دستم عنان گسست کلیک کنید تا باز شود... این چهل و سه دلی را که دلم تقدیم کرد سرسره میساخت دلدار و این دلها سرید
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 6/8/23 #19 Ayan گفت این چهل و سه دلی را که دلم تقدیم کرد سرسره میساخت دلدار و این دلها سرید کلیک کنید تا باز شود... آسمان نگاه خسته ی من خانه ی ابر های بارانزاست نیستی و نبودنت تنها غصه ی آفتابگردانهاست امضا : مارینا آروین
Ayan گفت این چهل و سه دلی را که دلم تقدیم کرد سرسره میساخت دلدار و این دلها سرید کلیک کنید تا باز شود... آسمان نگاه خسته ی من خانه ی ابر های بارانزاست نیستی و نبودنت تنها غصه ی آفتابگردانهاست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #20 Ayan گفت این چهل و سه دلی را که دلم تقدیم کرد سرسره میساخت دلدار و این دلها سرید کلیک کنید تا باز شود... از گناه م**س.ت اگر زاهد به کفر امد چه غم از خطای اهل دل باشد که خالق بکذرد لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
Ayan گفت این چهل و سه دلی را که دلم تقدیم کرد سرسره میساخت دلدار و این دلها سرید کلیک کنید تا باز شود... از گناه م**س.ت اگر زاهد به کفر امد چه غم از خطای اهل دل باشد که خالق بکذرد لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.