m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #31 ₰کوهیارشـون₰ گفت اي نسيم سحر آرامگه يار كجاست منزل آن مه عاشق كش عيار كجاست حافظ کلیک کنید تا باز شود... انان که به سرمستی ما طعنه زنانند بگذار بمانند به خماری که زما هیچ ندانند !؟ امضا : m.sina
₰کوهیارشـون₰ گفت اي نسيم سحر آرامگه يار كجاست منزل آن مه عاشق كش عيار كجاست حافظ کلیک کنید تا باز شود... انان که به سرمستی ما طعنه زنانند بگذار بمانند به خماری که زما هیچ ندانند !؟
Kuhiyar* پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,159 پسندها 11,829 امتیازها 38,673 مدالها 23 6/8/23 مدیر #32 m.sina گفت انان که به سرمستی ما طعنه زنانند بگذار بمانند به خماری که زما هیچ ندانند !؟ کلیک کنید تا باز شود... از دل تنگ اسيران قفس ياد كنيد اي كه داريد نشيمن به لب بامي چند عاشق اصفهاني امضا : Kuhiyar*
m.sina گفت انان که به سرمستی ما طعنه زنانند بگذار بمانند به خماری که زما هیچ ندانند !؟ کلیک کنید تا باز شود... از دل تنگ اسيران قفس ياد كنيد اي كه داريد نشيمن به لب بامي چند عاشق اصفهاني
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #33 ₰کوهیارشـون₰ گفت از دل تنگ اسيران قفس ياد كنيد اي كه داريد نشيمن به لب بامي چند عاشق اصفهاني کلیک کنید تا باز شود... ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی در دلش خنده کنان دریا گفت ابر بارنده تو هم از مائی حمید مصدق امضا : m.sina
₰کوهیارشـون₰ گفت از دل تنگ اسيران قفس ياد كنيد اي كه داريد نشيمن به لب بامي چند عاشق اصفهاني کلیک کنید تا باز شود... ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی در دلش خنده کنان دریا گفت ابر بارنده تو هم از مائی حمید مصدق
Kuhiyar* پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,159 پسندها 11,829 امتیازها 38,673 مدالها 23 6/8/23 مدیر #34 m.sina گفت ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی در دلش خنده کنان دریا گفت ابر بارنده تو هم از مائی حمید مصدق کلیک کنید تا باز شود... از مكافات عمل غافل مشو گندم از گندم برويد جو ز جو خواجه عبدالله انصاري امضا : Kuhiyar*
m.sina گفت ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی در دلش خنده کنان دریا گفت ابر بارنده تو هم از مائی حمید مصدق کلیک کنید تا باز شود... از مكافات عمل غافل مشو گندم از گندم برويد جو ز جو خواجه عبدالله انصاري
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #35 ₰کوهیارشـون₰ گفت از مكافات عمل غافل مشو گندم از گندم برويد جو ز جو خواجه عبدالله انصاري کلیک کنید تا باز شود... اسرار غمش گفتم در سینه نهان دارم رسوای جهانم کرد این رنگ پریدنها یغما چه غم ار عالم دشمن شود از مهرش چون دوست نکوخواه است غم نیست ز دشمنها مولانا امضا : m.sina
₰کوهیارشـون₰ گفت از مكافات عمل غافل مشو گندم از گندم برويد جو ز جو خواجه عبدالله انصاري کلیک کنید تا باز شود... اسرار غمش گفتم در سینه نهان دارم رسوای جهانم کرد این رنگ پریدنها یغما چه غم ار عالم دشمن شود از مهرش چون دوست نکوخواه است غم نیست ز دشمنها مولانا
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 6/8/23 #36 m.sina گفت اسرار غمش گفتم در سینه نهان دارم رسوای جهانم کرد این رنگ پریدنها یغما چه غم ار عالم دشمن شود از مهرش چون دوست نکوخواه است غم نیست ز دشمنها مولانا کلیک کنید تا باز شود... ای نسیم سحر آرامگه یار کجاست منزل آن مه عاشقکش عیار کجاست امضا : مارینا آروین
m.sina گفت اسرار غمش گفتم در سینه نهان دارم رسوای جهانم کرد این رنگ پریدنها یغما چه غم ار عالم دشمن شود از مهرش چون دوست نکوخواه است غم نیست ز دشمنها مولانا کلیک کنید تا باز شود... ای نسیم سحر آرامگه یار کجاست منزل آن مه عاشقکش عیار کجاست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #37 مارینا آروین گفت ای نسیم سحر آرامگه یار کجاست منزل آن مه عاشقکش عیار کجاست کلیک کنید تا باز شود... ای دل شکایتها مکن تا نشنود دلدار من ای دل نمیترسی مگر از یار بیزنهار من ای دل مرو در خون من در اشک چون جیحون من نشنیدهای شب تا سحر آن نالههای زار من امضا : m.sina
مارینا آروین گفت ای نسیم سحر آرامگه یار کجاست منزل آن مه عاشقکش عیار کجاست کلیک کنید تا باز شود... ای دل شکایتها مکن تا نشنود دلدار من ای دل نمیترسی مگر از یار بیزنهار من ای دل مرو در خون من در اشک چون جیحون من نشنیدهای شب تا سحر آن نالههای زار من
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 6/8/23 #38 m.sina گفت ای دل شکایتها مکن تا نشنود دلدار من ای دل نمیترسی مگر از یار بیزنهار من ای دل مرو در خون من در اشک چون جیحون من نشنیدهای شب تا سحر آن نالههای زار من کلیک کنید تا باز شود... ای صبا گر بگذری بر ساحل رود ارس بوسه زن بر خاک آن وادی و مشکین کن نفس امضا : مارینا آروین
m.sina گفت ای دل شکایتها مکن تا نشنود دلدار من ای دل نمیترسی مگر از یار بیزنهار من ای دل مرو در خون من در اشک چون جیحون من نشنیدهای شب تا سحر آن نالههای زار من کلیک کنید تا باز شود... ای صبا گر بگذری بر ساحل رود ارس بوسه زن بر خاک آن وادی و مشکین کن نفس
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #39 مارینا آروین گفت ای صبا گر بگذری بر ساحل رود ارس بوسه زن بر خاک آن وادی و مشکین کن نفس کلیک کنید تا باز شود... ای خوشا روزی که ما معشوق را مهمان کنیم دیده از روی نگارینش نگارستان کنیم امضا : m.sina
مارینا آروین گفت ای صبا گر بگذری بر ساحل رود ارس بوسه زن بر خاک آن وادی و مشکین کن نفس کلیک کنید تا باز شود... ای خوشا روزی که ما معشوق را مهمان کنیم دیده از روی نگارینش نگارستان کنیم
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 6/8/23 #40 m.sina گفت ای خوشا روزی که ما معشوق را مهمان کنیم دیده از روی نگارینش نگارستان کنیم کلیک کنید تا باز شود... ای پادشاه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقت است که بازآیی امضا : مارینا آروین
m.sina گفت ای خوشا روزی که ما معشوق را مهمان کنیم دیده از روی نگارینش نگارستان کنیم کلیک کنید تا باز شود... ای پادشاه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقت است که بازآیی