D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #21 مارینا آروین گفت آسمان نگاه خسته ی من خانه ی ابر های بارانزاست نیستی و نبودنت تنها غصه ی آفتابگردانهاست کلیک کنید تا باز شود... آنچه کردی تو به من هیچ ستمکار نکرد
مارینا آروین گفت آسمان نگاه خسته ی من خانه ی ابر های بارانزاست نیستی و نبودنت تنها غصه ی آفتابگردانهاست کلیک کنید تا باز شود... آنچه کردی تو به من هیچ ستمکار نکرد
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #22 m.sina گفت از گناه م**س.ت اگر زاهد به کفر امد چه غم از خطای اهل دل باشد که خالق بکذرد کلیک کنید تا باز شود... ای که به لطف و دلبری از دو جهان زیادهای
m.sina گفت از گناه م**س.ت اگر زاهد به کفر امد چه غم از خطای اهل دل باشد که خالق بکذرد کلیک کنید تا باز شود... ای که به لطف و دلبری از دو جهان زیادهای
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 6/8/23 #23 Ayan گفت ای که به لطف و دلبری از دو جهان زیادهای کلیک کنید تا باز شود... ای همه شکل تو مطبوع و همه جای تو خوش دلم از عشوه شیرین شکرخای تو خوش امضا : مارینا آروین
Ayan گفت ای که به لطف و دلبری از دو جهان زیادهای کلیک کنید تا باز شود... ای همه شکل تو مطبوع و همه جای تو خوش دلم از عشوه شیرین شکرخای تو خوش
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #24 مارینا آروین گفت ای همه شکل تو مطبوع و همه جای تو خوش دلم از عشوه شیرین شکرخای تو خوش کلیک کنید تا باز شود... ای دوست شاد باش که شادی سزای توست این گنج مزد طاقت رنج آزمای توست صبح امید و پرتو دیدار و بزم مهر ای دل بیا که این همه اجر وفای توست امضا : m.sina
مارینا آروین گفت ای همه شکل تو مطبوع و همه جای تو خوش دلم از عشوه شیرین شکرخای تو خوش کلیک کنید تا باز شود... ای دوست شاد باش که شادی سزای توست این گنج مزد طاقت رنج آزمای توست صبح امید و پرتو دیدار و بزم مهر ای دل بیا که این همه اجر وفای توست
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 6/8/23 #25 m.sina گفت ای دوست شاد باش که شادی سزای توست این گنج مزد طاقت رنج آزمای توست صبح امید و پرتو دیدار و بزم مهر ای دل بیا که این همه اجر وفای توست کلیک کنید تا باز شود... ای که بر ماه از خط مشکین نقاب انداختی لطف کردی سایهای بر آفتاب انداختی امضا : مارینا آروین
m.sina گفت ای دوست شاد باش که شادی سزای توست این گنج مزد طاقت رنج آزمای توست صبح امید و پرتو دیدار و بزم مهر ای دل بیا که این همه اجر وفای توست کلیک کنید تا باز شود... ای که بر ماه از خط مشکین نقاب انداختی لطف کردی سایهای بر آفتاب انداختی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #26 مارینا آروین گفت ای که بر ماه از خط مشکین نقاب انداختی لطف کردی سایهای بر آفتاب انداختی کلیک کنید تا باز شود... اتشی از عشق خود بر ما زدی تا بسوزی هم دل و هم جان ما خوش بسوزان ما در این اتش خوشیم تیزتر کن اتش سوزان ما امضا : m.sina
مارینا آروین گفت ای که بر ماه از خط مشکین نقاب انداختی لطف کردی سایهای بر آفتاب انداختی کلیک کنید تا باز شود... اتشی از عشق خود بر ما زدی تا بسوزی هم دل و هم جان ما خوش بسوزان ما در این اتش خوشیم تیزتر کن اتش سوزان ما
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 6/8/23 #27 m.sina گفت اتشی از عشق خود بر ما زدی تا بسوزی هم دل و هم جان ما خوش بسوزان ما در این اتش خوشیم تیزتر کن اتش سوزان ما کلیک کنید تا باز شود... آن نه زلف است و بناگوش که روز است و شب است وان نه بالای صنوبر که درخت رطب است امضا : مارینا آروین
m.sina گفت اتشی از عشق خود بر ما زدی تا بسوزی هم دل و هم جان ما خوش بسوزان ما در این اتش خوشیم تیزتر کن اتش سوزان ما کلیک کنید تا باز شود... آن نه زلف است و بناگوش که روز است و شب است وان نه بالای صنوبر که درخت رطب است
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #28 مارینا آروین گفت آن نه زلف است و بناگوش که روز است و شب است وان نه بالای صنوبر که درخت رطب است کلیک کنید تا باز شود... از سکوتم شکوه ها بسیار دارند مردمان در میان سنگ دل ها حرف دل گفتن خطاست امضا : m.sina
مارینا آروین گفت آن نه زلف است و بناگوش که روز است و شب است وان نه بالای صنوبر که درخت رطب است کلیک کنید تا باز شود... از سکوتم شکوه ها بسیار دارند مردمان در میان سنگ دل ها حرف دل گفتن خطاست
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 6/8/23 #29 m.sina گفت از سکوتم شکوه ها بسیار دارند مردمان در میان سنگ دل ها حرف دل گفتن خطاست کلیک کنید تا باز شود... آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند دردم نهفته به ز طبیبان مدعی باشد که از خزانه غیبم دوا کنند امضا : مارینا آروین
m.sina گفت از سکوتم شکوه ها بسیار دارند مردمان در میان سنگ دل ها حرف دل گفتن خطاست کلیک کنید تا باز شود... آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند دردم نهفته به ز طبیبان مدعی باشد که از خزانه غیبم دوا کنند
Kuhiyar* پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,159 پسندها 11,829 امتیازها 38,673 مدالها 23 6/8/23 مدیر #30 اي نسيم سحر آرامگه يار كجاست منزل آن مه عاشق كش عيار كجاست حافظ امضا : Kuhiyar*