ARYA-T نو ورود سطح 3 ارسالیها 39 پسندها 299 امتیازها 1,023 مدالها 4 24/6/23 نویسنده موضوع #1 اشعار آغاز شده با حرف پ اینجا قرار میگیرند. پنج روزی که درین مرحله مهلت داری خوش بیاسای زمانی که زمان اینهمه نیست
اشعار آغاز شده با حرف پ اینجا قرار میگیرند. پنج روزی که درین مرحله مهلت داری خوش بیاسای زمانی که زمان اینهمه نیست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 24/6/23 #2 پرتو عمر چراغی ست که در بزم وجود به نسیم مژه بر هم زدنی، خاموش است امضا : فلورا.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 28/6/23 #3 فلورا. گفت پرتو عمر چراغی ست که در بزم وجود به نسیم مژه بر هم زدنی، خاموش است کلیک کنید تا باز شود... پیوستن دوستان به هم آسان است دشوار بریدن است و آخر آن است شیرینی وصل را نمیدارم دوست از غایت تلخیی که در هجران است امضا : m.sina
فلورا. گفت پرتو عمر چراغی ست که در بزم وجود به نسیم مژه بر هم زدنی، خاموش است کلیک کنید تا باز شود... پیوستن دوستان به هم آسان است دشوار بریدن است و آخر آن است شیرینی وصل را نمیدارم دوست از غایت تلخیی که در هجران است
عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 238 امتیازها 1,023 مدالها 3 28/6/23 #4 پایان قصهها همه تلخ است بعد از این گم میکنند خانهی خود را کلاغها امضا : عابر پیاده
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/6/23 #5 عابر پیاده گفت پایان قصهها همه تلخ است بعد از این گم میکنند خانهی خود را کلاغها کلیک کنید تا باز شود... پیش آ و عدم شو که عدم معدن جانست اما نه چنین جان که به جز غصه و غم نیست من بیمن و تو بیتو درآییم در این جو زیرا که در این خشک به جز ظلم و ستم نیست امضا : m.sina
عابر پیاده گفت پایان قصهها همه تلخ است بعد از این گم میکنند خانهی خود را کلاغها کلیک کنید تا باز شود... پیش آ و عدم شو که عدم معدن جانست اما نه چنین جان که به جز غصه و غم نیست من بیمن و تو بیتو درآییم در این جو زیرا که در این خشک به جز ظلم و ستم نیست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/7/23 #6 m.sina گفت پیش آ و عدم شو که عدم معدن جانست اما نه چنین جان که به جز غصه و غم نیست من بیمن و تو بیتو درآییم در این جو زیرا که در این خشک به جز ظلم و ستم نیست کلیک کنید تا باز شود... پیدا به سخن باید ماندن که نمانده است در عالم کس بی سخن پیدا، پیدا امضا : فلورا.
m.sina گفت پیش آ و عدم شو که عدم معدن جانست اما نه چنین جان که به جز غصه و غم نیست من بیمن و تو بیتو درآییم در این جو زیرا که در این خشک به جز ظلم و ستم نیست کلیک کنید تا باز شود... پیدا به سخن باید ماندن که نمانده است در عالم کس بی سخن پیدا، پیدا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/8/23 #7 فلورا. گفت پیدا به سخن باید ماندن که نمانده است در عالم کس بی سخن پیدا، پیدا کلیک کنید تا باز شود... پیش آ و عدم شو که عدم معدن جانست اما نه چنین جان که به جز غصه و غم نیست من بیمن و تو بیتو درآییم در این جو زیرا که در این خشک به جز ظلم و ستم نیست امضا : m.sina
فلورا. گفت پیدا به سخن باید ماندن که نمانده است در عالم کس بی سخن پیدا، پیدا کلیک کنید تا باز شود... پیش آ و عدم شو که عدم معدن جانست اما نه چنین جان که به جز غصه و غم نیست من بیمن و تو بیتو درآییم در این جو زیرا که در این خشک به جز ظلم و ستم نیست
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,830 پسندها 7,717 امتیازها 30,973 مدالها 27 5/8/23 مدیر #8 m.sina گفت پیش آ و عدم شو که عدم معدن جانست اما نه چنین جان که به جز غصه و غم نیست من بیمن و تو بیتو درآییم در این جو زیرا که در این خشک به جز ظلم و ستم نیست کلیک کنید تا باز شود... پیدا نبود دل ز هجوم غم معشوق پنهان شده از کثرت پروانه چراغم امضا : Fateme Amade
m.sina گفت پیش آ و عدم شو که عدم معدن جانست اما نه چنین جان که به جز غصه و غم نیست من بیمن و تو بیتو درآییم در این جو زیرا که در این خشک به جز ظلم و ستم نیست کلیک کنید تا باز شود... پیدا نبود دل ز هجوم غم معشوق پنهان شده از کثرت پروانه چراغم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/8/23 #9 Fateme_a گفت پیدا نبود دل ز هجوم غم معشوق پنهان شده از کثرت پروانه چراغم کلیک کنید تا باز شود... پس از عمری که میگردد به کامم یک نفس گردون نمیدانم که میسازد همان ساعت پشیمانش امضا : m.sina
Fateme_a گفت پیدا نبود دل ز هجوم غم معشوق پنهان شده از کثرت پروانه چراغم کلیک کنید تا باز شود... پس از عمری که میگردد به کامم یک نفس گردون نمیدانم که میسازد همان ساعت پشیمانش
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 23/8/23 #10 m.sina گفت پس از عمری که میگردد به کامم یک نفس گردون نمیدانم که میسازد همان ساعت پشیمانش کلیک کنید تا باز شود... پس از ما تیرهروزان روزگاری میشود پیدا قفای هر خزان، آخر بهاری میشود پیدا پس از فرهاد باید قدر این جانسخت دانستن که بعد از روزگاری، مردِ کاری میشود پیدا امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت پس از عمری که میگردد به کامم یک نفس گردون نمیدانم که میسازد همان ساعت پشیمانش کلیک کنید تا باز شود... پس از ما تیرهروزان روزگاری میشود پیدا قفای هر خزان، آخر بهاری میشود پیدا پس از فرهاد باید قدر این جانسخت دانستن که بعد از روزگاری، مردِ کاری میشود پیدا