m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/8/23 #11 فلورا. گفت من عاشقم و دلم بدو گشته تباه عاشق نبود ز عیب معشوق آگاه کلیک کنید تا باز شود... ملامت گوی عاشق را چه گوید مردم دانا که حال غرقه در دریا نداند خفته بر ساحل امضا : m.sina
فلورا. گفت من عاشقم و دلم بدو گشته تباه عاشق نبود ز عیب معشوق آگاه کلیک کنید تا باز شود... ملامت گوی عاشق را چه گوید مردم دانا که حال غرقه در دریا نداند خفته بر ساحل
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #12 m.sina گفت ملامت گوی عاشق را چه گوید مردم دانا که حال غرقه در دریا نداند خفته بر ساحل کلیک کنید تا باز شود... من از این بند نخواهم به در آمد همه عمر بند پایی که به دست تو بود تاج سر است
m.sina گفت ملامت گوی عاشق را چه گوید مردم دانا که حال غرقه در دریا نداند خفته بر ساحل کلیک کنید تا باز شود... من از این بند نخواهم به در آمد همه عمر بند پایی که به دست تو بود تاج سر است
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #13 Ayan گفت من از این بند نخواهم به در آمد همه عمر بند پایی که به دست تو بود تاج سر است کلیک کنید تا باز شود... ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد دریا پیشکش امضا : m.sina
Ayan گفت من از این بند نخواهم به در آمد همه عمر بند پایی که به دست تو بود تاج سر است کلیک کنید تا باز شود... ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد دریا پیشکش
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #14 m.sina گفت ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد دریا پیشکش کلیک کنید تا باز شود... مطمئن باش که مهرت نرود از دل من مگر آن روز که در خاک شود منزل من...
m.sina گفت ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد دریا پیشکش کلیک کنید تا باز شود... مطمئن باش که مهرت نرود از دل من مگر آن روز که در خاک شود منزل من...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #15 Ayan گفت مطمئن باش که مهرت نرود از دل من مگر آن روز که در خاک شود منزل من... کلیک کنید تا باز شود... من قدم بیرون نمییارم نهاد از کوی دوست دوستان معذور داریدم که پایم در گلست آن که میگوید نظر در صورت خوبان خطاست او همین صورت همیبیند ز معنی غافلست امضا : m.sina
Ayan گفت مطمئن باش که مهرت نرود از دل من مگر آن روز که در خاک شود منزل من... کلیک کنید تا باز شود... من قدم بیرون نمییارم نهاد از کوی دوست دوستان معذور داریدم که پایم در گلست آن که میگوید نظر در صورت خوبان خطاست او همین صورت همیبیند ز معنی غافلست
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #16 m.sina گفت من قدم بیرون نمییارم نهاد از کوی دوست دوستان معذور داریدم که پایم در گلست آن که میگوید نظر در صورت خوبان خطاست او همین صورت همیبیند ز معنی غافلست کلیک کنید تا باز شود... من بهشتم همه در دیدن خندیدن توست تا تو باشی نشوم خیره به لبخند کسی
m.sina گفت من قدم بیرون نمییارم نهاد از کوی دوست دوستان معذور داریدم که پایم در گلست آن که میگوید نظر در صورت خوبان خطاست او همین صورت همیبیند ز معنی غافلست کلیک کنید تا باز شود... من بهشتم همه در دیدن خندیدن توست تا تو باشی نشوم خیره به لبخند کسی
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #17 Ayan گفت من بهشتم همه در دیدن خندیدن توست تا تو باشی نشوم خیره به لبخند کسی کلیک کنید تا باز شود... من همان رودم که بهر دیدنت مرداب شد ماه من! بس کن ندیدن های بی اندازه را دل فرو می ریزد و تنها تماشا می کنم مثل سربازی سقوط آخرین دروازه را
Ayan گفت من بهشتم همه در دیدن خندیدن توست تا تو باشی نشوم خیره به لبخند کسی کلیک کنید تا باز شود... من همان رودم که بهر دیدنت مرداب شد ماه من! بس کن ندیدن های بی اندازه را دل فرو می ریزد و تنها تماشا می کنم مثل سربازی سقوط آخرین دروازه را
Akay کاربر نیمه فعال سطح 17 ارسالیها 511 پسندها 8,585 امتیازها 24,973 مدالها 18 6/8/23 #18 Ayan گفت من همان رودم که بهر دیدنت مرداب شد ماه من! بس کن ندیدن های بی اندازه را دل فرو می ریزد و تنها تماشا می کنم مثل سربازی سقوط آخرین دروازه را کلیک کنید تا باز شود... من از تو انتظار دیگهای دارم برام آرامش ابرای آبان باش نمیخواد بهترین جغرافیا باشی همین پسکوچههای تنگ تهران باش
Ayan گفت من همان رودم که بهر دیدنت مرداب شد ماه من! بس کن ندیدن های بی اندازه را دل فرو می ریزد و تنها تماشا می کنم مثل سربازی سقوط آخرین دروازه را کلیک کنید تا باز شود... من از تو انتظار دیگهای دارم برام آرامش ابرای آبان باش نمیخواد بهترین جغرافیا باشی همین پسکوچههای تنگ تهران باش
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #19 Aduantas گفت من از تو انتظار دیگهای دارم برام آرامش ابرای آبان باش نمیخواد بهترین جغرافیا باشی همین پسکوچههای تنگ تهران باش کلیک کنید تا باز شود... من نيستم چون ديگران بازيچه بازيگران بايد خريدارم شوی تا من خريدارت شوم
Aduantas گفت من از تو انتظار دیگهای دارم برام آرامش ابرای آبان باش نمیخواد بهترین جغرافیا باشی همین پسکوچههای تنگ تهران باش کلیک کنید تا باز شود... من نيستم چون ديگران بازيچه بازيگران بايد خريدارم شوی تا من خريدارت شوم
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #20 Ayan گفت من نيستم چون ديگران بازيچه بازيگران بايد خريدارم شوی تا من خريدارت شوم کلیک کنید تا باز شود... ما جور هندوستان کشیده و طاووس ندیدهایم
Ayan گفت من نيستم چون ديگران بازيچه بازيگران بايد خريدارم شوی تا من خريدارت شوم کلیک کنید تا باز شود... ما جور هندوستان کشیده و طاووس ندیدهایم