فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 13/3/24 #71 ملکه جهنمی❄ گفت کسی که حسن و خط دوست در نظر دارد محقق است که او حاصل بصر دارد کلیک کنید تا باز شود... کز مشرق خيال دميده است آغاز مي کنم من با تو مي نويسم و مي خوانم من با تو راه مي روم و حرف مي زنم امضا : فلورا.
ملکه جهنمی❄ گفت کسی که حسن و خط دوست در نظر دارد محقق است که او حاصل بصر دارد کلیک کنید تا باز شود... کز مشرق خيال دميده است آغاز مي کنم من با تو مي نويسم و مي خوانم من با تو راه مي روم و حرف مي زنم
.Mobina. مدیر بازنشسته سطح 21 ارسالیها 4,022 پسندها 10,014 امتیازها 44,673 مدالها 21 13/3/24 #72 کویرم که شود، باز تویی همدم من! بنازم آن چشمهایی که هست برای من! امضا : .Mobina.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/3/24 #73 Nina♡ گفت کویرم که شود، باز تویی همدم من! بنازم آن چشمهایی که هست برای من! کلیک کنید تا باز شود... کافرم با دردم ار هرگز به درمان کار هست خاک عالم بر سر درمان چو درد یار هست میوه نارد باغ عمرم ورنه در هر شاخ و برگ صد هزاران نوک پیکان بهر من دربار هست امضا : m.sina
Nina♡ گفت کویرم که شود، باز تویی همدم من! بنازم آن چشمهایی که هست برای من! کلیک کنید تا باز شود... کافرم با دردم ار هرگز به درمان کار هست خاک عالم بر سر درمان چو درد یار هست میوه نارد باغ عمرم ورنه در هر شاخ و برگ صد هزاران نوک پیکان بهر من دربار هست
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 15/3/24 #74 m.sina گفت کافرم با دردم ار هرگز به درمان کار هست خاک عالم بر سر درمان چو درد یار هست میوه نارد باغ عمرم ورنه در هر شاخ و برگ صد هزاران نوک پیکان بهر من دربار هست کلیک کنید تا باز شود... کام دلم ز زهر غم هجر گشته تلخ بوسی از آن لب شکرافشانم آرزوست امضا : ♡°DINA°
m.sina گفت کافرم با دردم ار هرگز به درمان کار هست خاک عالم بر سر درمان چو درد یار هست میوه نارد باغ عمرم ورنه در هر شاخ و برگ صد هزاران نوک پیکان بهر من دربار هست کلیک کنید تا باز شود... کام دلم ز زهر غم هجر گشته تلخ بوسی از آن لب شکرافشانم آرزوست
.Mobina. مدیر بازنشسته سطح 21 ارسالیها 4,022 پسندها 10,014 امتیازها 44,673 مدالها 21 15/3/24 #75 کی میشود بدانم هستی و هستی ابدیت این رابطهمان آرمان من است امضا : .Mobina.
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 18/3/24 #76 کاروان رفت و مرا مهلتی اینقدر نماند که ببوسم دم رفتن لب چو قند ترش امضا : ♡°DINA°
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 21/3/24 #77 ♡°DINA° گفت کاروان رفت و مرا مهلتی اینقدر نماند که ببوسم دم رفتن لب چو قند ترش کلیک کنید تا باز شود... کاش پیوسته گل و سبزه وصنرا باشد گلرخان را سر گلگشت وتماشا باشد
♡°DINA° گفت کاروان رفت و مرا مهلتی اینقدر نماند که ببوسم دم رفتن لب چو قند ترش کلیک کنید تا باز شود... کاش پیوسته گل و سبزه وصنرا باشد گلرخان را سر گلگشت وتماشا باشد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 26/3/24 #78 Delaram*☆♡ گفت کاش پیوسته گل و سبزه وصنرا باشد گلرخان را سر گلگشت وتماشا باشد کلیک کنید تا باز شود... کمال حسن رویت را صفت کردن نمیدانم که حیران باز میمانم چه داند گفت حیرانی وصال توست اگر دل را مرادی هست و مطلوبی کنار توست اگر غم را کناری هست و پایانی امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت کاش پیوسته گل و سبزه وصنرا باشد گلرخان را سر گلگشت وتماشا باشد کلیک کنید تا باز شود... کمال حسن رویت را صفت کردن نمیدانم که حیران باز میمانم چه داند گفت حیرانی وصال توست اگر دل را مرادی هست و مطلوبی کنار توست اگر غم را کناری هست و پایانی
.Mobina. مدیر بازنشسته سطح 21 ارسالیها 4,022 پسندها 10,014 امتیازها 44,673 مدالها 21 26/3/24 #79 کفرست گر دلت را به دیگری سپاری تو کافر بودی و من از ابتدا نمیدانستم امضا : .Mobina.
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 28/3/24 #80 .Mobina. گفت کفرست گر دلت را به دیگری سپاری تو کافر بودی و من از ابتدا نمیدانستم کلیک کنید تا باز شود... کنج همین معرکه دارت زدند دست به هر دار و ندارت زدند سرخ تر از شعر مگر دیده اید؟ لب بگشایید اگر دیده اید امضا : فلورا.
.Mobina. گفت کفرست گر دلت را به دیگری سپاری تو کافر بودی و من از ابتدا نمیدانستم کلیک کنید تا باز شود... کنج همین معرکه دارت زدند دست به هر دار و ندارت زدند سرخ تر از شعر مگر دیده اید؟ لب بگشایید اگر دیده اید