m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/8/23 #11 فلورا. گفت گاهی گر از ملال محبت بخوانمت دوری چنان مکن که به شیون برانمت کلیک کنید تا باز شود... گوشهگیران زود در دلها تصرف میکنند بیشتر دل میبردخالی که در کنج لب است امضا : m.sina
فلورا. گفت گاهی گر از ملال محبت بخوانمت دوری چنان مکن که به شیون برانمت کلیک کنید تا باز شود... گوشهگیران زود در دلها تصرف میکنند بیشتر دل میبردخالی که در کنج لب است
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #12 m.sina گفت گوشهگیران زود در دلها تصرف میکنند بیشتر دل میبردخالی که در کنج لب است کلیک کنید تا باز شود... ﮔﺎهگاهی ﮐﻪ ﺩﻟﻢ میگیرد به خودم میگویم، در دیاری که پر از دیوار است ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟
m.sina گفت گوشهگیران زود در دلها تصرف میکنند بیشتر دل میبردخالی که در کنج لب است کلیک کنید تا باز شود... ﮔﺎهگاهی ﮐﻪ ﺩﻟﻢ میگیرد به خودم میگویم، در دیاری که پر از دیوار است ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #13 Ayan گفت ﮔﺎهگاهی ﮐﻪ ﺩﻟﻢ میگیرد به خودم میگویم، در دیاری که پر از دیوار است ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ کلیک کنید تا باز شود... گلهای کردم و از یک گله بیگانه شدی آشنایا گله دارم ز تو چندان که مپرس مسند مصر ترا ای مه کنعان که مرا ناله هایی است در این کلبه احزان که مپرس امضا : m.sina
Ayan گفت ﮔﺎهگاهی ﮐﻪ ﺩﻟﻢ میگیرد به خودم میگویم، در دیاری که پر از دیوار است ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ کلیک کنید تا باز شود... گلهای کردم و از یک گله بیگانه شدی آشنایا گله دارم ز تو چندان که مپرس مسند مصر ترا ای مه کنعان که مرا ناله هایی است در این کلبه احزان که مپرس
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 6/8/23 #14 m.sina گفت گلهای کردم و از یک گله بیگانه شدی آشنایا گله دارم ز تو چندان که مپرس مسند مصر ترا ای مه کنعان که مرا ناله هایی است در این کلبه احزان که مپرس کلیک کنید تا باز شود... گویا باور نمیدارند روز داوری کاین همه قلب و دغل در کار داور میکنند امضا : مارینا آروین
m.sina گفت گلهای کردم و از یک گله بیگانه شدی آشنایا گله دارم ز تو چندان که مپرس مسند مصر ترا ای مه کنعان که مرا ناله هایی است در این کلبه احزان که مپرس کلیک کنید تا باز شود... گویا باور نمیدارند روز داوری کاین همه قلب و دغل در کار داور میکنند
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #15 مارینا آروین گفت گویا باور نمیدارند روز داوری کاین همه قلب و دغل در کار داور میکنند کلیک کنید تا باز شود... گر مرا ترک کنی، من ز غمت میسوزم آسمان را به زمین، جان خودت میدوزم گر مرا ترک کنی، ترک نفس خواهم کرد بیوجود تو بدان، خانه قفس خواهم کرد.
مارینا آروین گفت گویا باور نمیدارند روز داوری کاین همه قلب و دغل در کار داور میکنند کلیک کنید تا باز شود... گر مرا ترک کنی، من ز غمت میسوزم آسمان را به زمین، جان خودت میدوزم گر مرا ترک کنی، ترک نفس خواهم کرد بیوجود تو بدان، خانه قفس خواهم کرد.
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 6/8/23 #16 Ayan گفت گر مرا ترک کنی، من ز غمت میسوزم آسمان را به زمین، جان خودت میدوزم گر مرا ترک کنی، ترک نفس خواهم کرد بیوجود تو بدان، خانه قفس خواهم کرد. کلیک کنید تا باز شود... گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم چه بگويم که غم از دل برود چون تو بيایی امضا : مارینا آروین
Ayan گفت گر مرا ترک کنی، من ز غمت میسوزم آسمان را به زمین، جان خودت میدوزم گر مرا ترک کنی، ترک نفس خواهم کرد بیوجود تو بدان، خانه قفس خواهم کرد. کلیک کنید تا باز شود... گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم چه بگويم که غم از دل برود چون تو بيایی
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 8/8/23 #17 گر نشان جویی ازو یک باره گم کن خویشتن را زان که خود را بارها گم کردهام در جستجویش امضا : FakhTeh
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 8/8/23 #18 گفتم بگریم تا ابل چون خر فروماند به گل وین نیز نتوانم که دل با کاروانم میرود امضا : FakhTeh
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #19 FakhTeh گفت گفتم بگریم تا ابل چون خر فروماند به گل وین نیز نتوانم که دل با کاروانم میرود کلیک کنید تا باز شود... گفتم که دگر چشـم به دلبر نکنم صوفی شوم وگوش به منکر نکنم دیدم که خلاف طبع موزون من است توبت کردم که توبه دیگر نکنـم امضا : m.sina
FakhTeh گفت گفتم بگریم تا ابل چون خر فروماند به گل وین نیز نتوانم که دل با کاروانم میرود کلیک کنید تا باز شود... گفتم که دگر چشـم به دلبر نکنم صوفی شوم وگوش به منکر نکنم دیدم که خلاف طبع موزون من است توبت کردم که توبه دیگر نکنـم
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 10/8/23 #20 گاهی "نداری" بهتر از دارایی است ای مرگ میراث من از تو همین غم های ملموسند امضا : Tara Motlagh