ARYA-T نو ورود سطح 3 ارسالیها 39 پسندها 299 امتیازها 1,023 مدالها 4 28/6/23 نویسنده موضوع #1 اشعاری که با حرف ت آغاز شدن اینجا قرار میگیرند. تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده بی آنکه وعده باشد در انتظار بوده
اشعاری که با حرف ت آغاز شدن اینجا قرار میگیرند. تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده بی آنکه وعده باشد در انتظار بوده
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/6/23 #2 × ~ Faryad Tosi ~ × گفت اشعاری که با حرف ت آغاز شدن اینجا قرار میگیرند. تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده بی آنکه وعده باشد در انتظار بوده کلیک کنید تا باز شود... تا کی غم آن خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه پرکن قدح باده که معلومم نیست کاین دم که فرو برم برآرم یا نه امضا : m.sina
× ~ Faryad Tosi ~ × گفت اشعاری که با حرف ت آغاز شدن اینجا قرار میگیرند. تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده بی آنکه وعده باشد در انتظار بوده کلیک کنید تا باز شود... تا کی غم آن خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه پرکن قدح باده که معلومم نیست کاین دم که فرو برم برآرم یا نه
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/7/23 #3 m.sina گفت تا کی غم آن خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه پرکن قدح باده که معلومم نیست کاین دم که فرو برم برآرم یا نه کلیک کنید تا باز شود... تا کی این شاه پری پر و رو حوری لشکر باج عیاشی خود از زن دهقان گیرد تا از این سلطنت خانه برافکن نامی هست ایران نتواند سر و سامان گیرد امضا : فلورا.
m.sina گفت تا کی غم آن خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه پرکن قدح باده که معلومم نیست کاین دم که فرو برم برآرم یا نه کلیک کنید تا باز شود... تا کی این شاه پری پر و رو حوری لشکر باج عیاشی خود از زن دهقان گیرد تا از این سلطنت خانه برافکن نامی هست ایران نتواند سر و سامان گیرد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/8/23 #4 فلورا. گفت تا کی این شاه پری پر و رو حوری لشکر باج عیاشی خود از زن دهقان گیرد تا از این سلطنت خانه برافکن نامی هست ایران نتواند سر و سامان گیرد کلیک کنید تا باز شود... تاریک شد از مهر دل افروزم روز شد تیره شب، از آه جگرسوزم روز شد روشنی از روز و سیاهی ز شبم اکنون نه شبم شبست و نه روزم روز امضا : m.sina
فلورا. گفت تا کی این شاه پری پر و رو حوری لشکر باج عیاشی خود از زن دهقان گیرد تا از این سلطنت خانه برافکن نامی هست ایران نتواند سر و سامان گیرد کلیک کنید تا باز شود... تاریک شد از مهر دل افروزم روز شد تیره شب، از آه جگرسوزم روز شد روشنی از روز و سیاهی ز شبم اکنون نه شبم شبست و نه روزم روز
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #5 m.sina گفت تاریک شد از مهر دل افروزم روز شد تیره شب، از آه جگرسوزم روز شد روشنی از روز و سیاهی ز شبم اکنون نه شبم شبست و نه روزم روز کلیک کنید تا باز شود... تنم تابوت غمگینی که جانم را نمیفهمد دل تنگم حصار استخوانم را نمیفهمد
m.sina گفت تاریک شد از مهر دل افروزم روز شد تیره شب، از آه جگرسوزم روز شد روشنی از روز و سیاهی ز شبم اکنون نه شبم شبست و نه روزم روز کلیک کنید تا باز شود... تنم تابوت غمگینی که جانم را نمیفهمد دل تنگم حصار استخوانم را نمیفهمد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #6 Ayan گفت تنم تابوت غمگینی که جانم را نمیفهمد دل تنگم حصار استخوانم را نمیفهمد کلیک کنید تا باز شود... تمنای وفا داری مرا هرگز نبود از تو ولی ای بی وفا از بی وفا هم انتظاری هست امضا : m.sina
Ayan گفت تنم تابوت غمگینی که جانم را نمیفهمد دل تنگم حصار استخوانم را نمیفهمد کلیک کنید تا باز شود... تمنای وفا داری مرا هرگز نبود از تو ولی ای بی وفا از بی وفا هم انتظاری هست
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #7 m.sina گفت تمنای وفا داری مرا هرگز نبود از تو ولی ای بی وفا از بی وفا هم انتظاری هست کلیک کنید تا باز شود... تویی به جای همه هیچکس به جای تو نیست
m.sina گفت تمنای وفا داری مرا هرگز نبود از تو ولی ای بی وفا از بی وفا هم انتظاری هست کلیک کنید تا باز شود... تویی به جای همه هیچکس به جای تو نیست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #8 Ayan گفت تویی به جای همه هیچکس به جای تو نیست کلیک کنید تا باز شود... ترک یاران کرده ای ای بیوفا یار این کند دل ز پیمان برگرفتی هیچ دلدار این کند ترک ما کردی و کردی دشمنی با دوستان شرم بادت زین عملها یار با یار این کند امضا : m.sina
Ayan گفت تویی به جای همه هیچکس به جای تو نیست کلیک کنید تا باز شود... ترک یاران کرده ای ای بیوفا یار این کند دل ز پیمان برگرفتی هیچ دلدار این کند ترک ما کردی و کردی دشمنی با دوستان شرم بادت زین عملها یار با یار این کند
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #9 m.sina گفت ترک یاران کرده ای ای بیوفا یار این کند دل ز پیمان برگرفتی هیچ دلدار این کند ترک ما کردی و کردی دشمنی با دوستان شرم بادت زین عملها یار با یار این کند کلیک کنید تا باز شود... تا توانی رفع غم از چهرهای غمناک کن در جهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن
m.sina گفت ترک یاران کرده ای ای بیوفا یار این کند دل ز پیمان برگرفتی هیچ دلدار این کند ترک ما کردی و کردی دشمنی با دوستان شرم بادت زین عملها یار با یار این کند کلیک کنید تا باز شود... تا توانی رفع غم از چهرهای غمناک کن در جهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #10 Ayan گفت تا توانی رفع غم از چهرهای غمناک کن در جهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن کلیک کنید تا باز شود... توبه بی جا نمودم توبه کردم باده را نه غلط کردم خطا بود توبه کردم توبه را امضا : m.sina
Ayan گفت تا توانی رفع غم از چهرهای غمناک کن در جهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن کلیک کنید تا باز شود... توبه بی جا نمودم توبه کردم باده را نه غلط کردم خطا بود توبه کردم توبه را