بَهآرنارنج کاربر حرفهای کاربر حرفهای تاریخ ثبتنام 27/12/21 ارسالیها 1,989 پسندها 6,354 امتیازها 28,973 مدالها 15 سطح 13 12/4/24 #101 تو گریه میکنی و خنده میکند گلزار از این گریستن و خنده، بدگمان شدهایم امضا : بَهآرنارنج
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,241 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 2/5/24 #102 بَهآرنارنج گفت تو گریه میکنی و خنده میکند گلزار از این گریستن و خنده، بدگمان شدهایم کلیک کنید تا باز شود... ترک جان در ره آن سرو روان این همه نیست عشق اگر نرخ نهد قیمت جان این همه نیست جزو قیمت نی ام اما به قناعت شادم کان چه محصول زمین است و زیان این همه نیست امضا : m.sina
بَهآرنارنج گفت تو گریه میکنی و خنده میکند گلزار از این گریستن و خنده، بدگمان شدهایم کلیک کنید تا باز شود... ترک جان در ره آن سرو روان این همه نیست عشق اگر نرخ نهد قیمت جان این همه نیست جزو قیمت نی ام اما به قناعت شادم کان چه محصول زمین است و زیان این همه نیست
فلورا. کاربر حرفهای کاربر حرفهای تاریخ ثبتنام 6/8/22 ارسالیها 1,955 پسندها 4,689 امتیازها 28,973 مدالها 17 سطح 14 4/5/24 #103 m.sina گفت ترک جان در ره آن سرو روان این همه نیست عشق اگر نرخ نهد قیمت جان این همه نیست جزو قیمت نی ام اما به قناعت شادم کان چه محصول زمین است و زیان این همه نیست کلیک کنید تا باز شود... تا در ره دوست بی سر و پا نشوی بی درد بمانی و به دردی نرسی امضا : فلورا.
m.sina گفت ترک جان در ره آن سرو روان این همه نیست عشق اگر نرخ نهد قیمت جان این همه نیست جزو قیمت نی ام اما به قناعت شادم کان چه محصول زمین است و زیان این همه نیست کلیک کنید تا باز شود... تا در ره دوست بی سر و پا نشوی بی درد بمانی و به دردی نرسی
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,241 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 5/5/24 #104 فلورا. گفت تا در ره دوست بی سر و پا نشوی بی درد بمانی و به دردی نرسی کلیک کنید تا باز شود... تا جان بودم در تن رو از تو نگردانم زیرا که حیات جان باروی تو میبینم بس عاشق سرگردان از عشق تو لب برجان آواره ز خان و مان بر بوی تو میبینم امضا : m.sina
فلورا. گفت تا در ره دوست بی سر و پا نشوی بی درد بمانی و به دردی نرسی کلیک کنید تا باز شود... تا جان بودم در تن رو از تو نگردانم زیرا که حیات جان باروی تو میبینم بس عاشق سرگردان از عشق تو لب برجان آواره ز خان و مان بر بوی تو میبینم
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای کاربر حرفهای تاریخ ثبتنام 1/9/23 ارسالیها 2,653 پسندها 21,654 امتیازها 48,373 مدالها 35 سطح 31 3/6/24 #105 تو با قلب ویرانه ى من چه کردی؟! ببین عشق دیوانه من چه کردی در ابریشم عادت آسوده بودم تو با حال پروانه ى من چه کردی؟! ننوشیده از جام چشم تو مستم خمار است میخانه ى من چه کردی؟! مگر لایق تکیه دادن نبودم؟ تو با حسرت شانه ى من چه کردی؟! مرا خسته کردی و خود خسته رفتی سفر کرده! باخانه ى من چه کردی؟! جهانِ من از گریه ات خیس باران تو با سقف کاشانه ى من چه کردی؟!
تو با قلب ویرانه ى من چه کردی؟! ببین عشق دیوانه من چه کردی در ابریشم عادت آسوده بودم تو با حال پروانه ى من چه کردی؟! ننوشیده از جام چشم تو مستم خمار است میخانه ى من چه کردی؟! مگر لایق تکیه دادن نبودم؟ تو با حسرت شانه ى من چه کردی؟! مرا خسته کردی و خود خسته رفتی سفر کرده! باخانه ى من چه کردی؟! جهانِ من از گریه ات خیس باران تو با سقف کاشانه ى من چه کردی؟!
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,241 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 5/6/24 #106 Delaram*☆♡ گفت تو با قلب ویرانه ى من چه کردی؟! ببین عشق دیوانه من چه کردی در ابریشم عادت آسوده بودم تو با حال پروانه ى من چه کردی؟! ننوشیده از جام چشم تو مستم خمار است میخانه ى من چه کردی؟! مگر لایق تکیه دادن نبودم؟ تو با حسرت شانه ى من چه کردی؟! مرا خسته کردی و خود خسته رفتی سفر کرده! باخانه ى من چه کردی؟! جهانِ من از گریه ات خیس باران تو با سقف کاشانه ى من چه کردی؟! کلیک کنید تا باز شود... تدبیر کنم هر شب تا دل ز تو برگیرم چون روز بر ارد سر مهر تو ز سر گیرم دل با تو در امیزم کامیخته ای با جان جانی دگرم باید تا یار دگر گیرم امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت تو با قلب ویرانه ى من چه کردی؟! ببین عشق دیوانه من چه کردی در ابریشم عادت آسوده بودم تو با حال پروانه ى من چه کردی؟! ننوشیده از جام چشم تو مستم خمار است میخانه ى من چه کردی؟! مگر لایق تکیه دادن نبودم؟ تو با حسرت شانه ى من چه کردی؟! مرا خسته کردی و خود خسته رفتی سفر کرده! باخانه ى من چه کردی؟! جهانِ من از گریه ات خیس باران تو با سقف کاشانه ى من چه کردی؟! کلیک کنید تا باز شود... تدبیر کنم هر شب تا دل ز تو برگیرم چون روز بر ارد سر مهر تو ز سر گیرم دل با تو در امیزم کامیخته ای با جان جانی دگرم باید تا یار دگر گیرم
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای کاربر حرفهای تاریخ ثبتنام 1/9/23 ارسالیها 2,653 پسندها 21,654 امتیازها 48,373 مدالها 35 سطح 31 5/6/24 #107 تن من فدای جانت سر بنده وآستانت چه مرا به از گدایی چو تو پادشاه دارم چو تو را بدین شگرفی قدم صلاح باشد نه مروتست اگر من نظر تباه دارم چه شبست یا رب امشب که ستارهای برآمد که دگر نه عشق خورشید و نه مهر ماه دارم
تن من فدای جانت سر بنده وآستانت چه مرا به از گدایی چو تو پادشاه دارم چو تو را بدین شگرفی قدم صلاح باشد نه مروتست اگر من نظر تباه دارم چه شبست یا رب امشب که ستارهای برآمد که دگر نه عشق خورشید و نه مهر ماه دارم
Arjmand مدیر بازنشستهی آیین و میراث مدیر بازنشسته تاریخ ثبتنام 30/9/20 ارسالیها 3,782 پسندها 4,610 امتیازها 35,773 مدالها 21 سطح 15 5/6/24 #108 تا ذره ای ز دردِ خودم را نشان دهم بگذار در جدا شدن از یار، جان دهم همچون نسیم می گذرد تا به رفتنش چون بوته زار، دست برایش تکان دهم دل بُرده از من آنکه ز من دل بُریده است دیگر در این ق*م*ا*ر، نباید زیان دهم لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
تا ذره ای ز دردِ خودم را نشان دهم بگذار در جدا شدن از یار، جان دهم همچون نسیم می گذرد تا به رفتنش چون بوته زار، دست برایش تکان دهم دل بُرده از من آنکه ز من دل بُریده است دیگر در این ق*م*ا*ر، نباید زیان دهم لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,241 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 24/6/24 #109 Tahmine Arjmand گفت تا ذره ای ز دردِ خودم را نشان دهم بگذار در جدا شدن از یار، جان دهم همچون نسیم می گذرد تا به رفتنش چون بوته زار، دست برایش تکان دهم دل بُرده از من آنکه ز من دل بُریده است دیگر در این ق*م*ا*ر، نباید زیان دهم کلیک کنید تا باز شود... تک به تک در مژههایت راز عشق و عاشقیست خوش به حالِ سرمهای باشد که آنجا خیمه زد امضا : m.sina
Tahmine Arjmand گفت تا ذره ای ز دردِ خودم را نشان دهم بگذار در جدا شدن از یار، جان دهم همچون نسیم می گذرد تا به رفتنش چون بوته زار، دست برایش تکان دهم دل بُرده از من آنکه ز من دل بُریده است دیگر در این ق*م*ا*ر، نباید زیان دهم کلیک کنید تا باز شود... تک به تک در مژههایت راز عشق و عاشقیست خوش به حالِ سرمهای باشد که آنجا خیمه زد
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای کاربر حرفهای تاریخ ثبتنام 1/9/23 ارسالیها 2,653 پسندها 21,654 امتیازها 48,373 مدالها 35 سطح 31 22/8/24 #110 تو را ز حال پریشان ما چه غم دارد اگر چراغ بمیرد صبا چه غم دارد