m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 21/8/23 #11 Ayan گفت زندگی باید کرد گاه با یک دل تنگ... کلیک کنید تا باز شود... زندگی باید کرد گاه با تلخی راه گاه با یک گل سرخ گاه با یک دل تنگ گاه باید رویید درمیان باران گاه باید خندید با غمی بی پایان امضا : m.sina
Ayan گفت زندگی باید کرد گاه با یک دل تنگ... کلیک کنید تا باز شود... زندگی باید کرد گاه با تلخی راه گاه با یک گل سرخ گاه با یک دل تنگ گاه باید رویید درمیان باران گاه باید خندید با غمی بی پایان
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 22/8/23 #12 m.sina گفت زندگی باید کرد گاه با تلخی راه گاه با یک گل سرخ گاه با یک دل تنگ گاه باید رویید درمیان باران گاه باید خندید با غمی بی پایان کلیک کنید تا باز شود... زين گونهام كه در غم غربت شكيب نيست گر سر كنم شكايت هجران غريب نيست جانم بگير و صحبت جانانهام ببخش كز جان شكيب هست و ز جانان شكيب نيست امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت زندگی باید کرد گاه با تلخی راه گاه با یک گل سرخ گاه با یک دل تنگ گاه باید رویید درمیان باران گاه باید خندید با غمی بی پایان کلیک کنید تا باز شود... زين گونهام كه در غم غربت شكيب نيست گر سر كنم شكايت هجران غريب نيست جانم بگير و صحبت جانانهام ببخش كز جان شكيب هست و ز جانان شكيب نيست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 22/8/23 #13 Tara Motlagh گفت زين گونهام كه در غم غربت شكيب نيست گر سر كنم شكايت هجران غريب نيست جانم بگير و صحبت جانانهام ببخش كز جان شكيب هست و ز جانان شكيب نيست کلیک کنید تا باز شود... زنده دلها میشوند از عشق، م**س.ت مرده دل کی عشق را آرد به دست عشق را با نیستی سودا بود تا تو هستی، عشق کی پیدا بود لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت زين گونهام كه در غم غربت شكيب نيست گر سر كنم شكايت هجران غريب نيست جانم بگير و صحبت جانانهام ببخش كز جان شكيب هست و ز جانان شكيب نيست کلیک کنید تا باز شود... زنده دلها میشوند از عشق، م**س.ت مرده دل کی عشق را آرد به دست عشق را با نیستی سودا بود تا تو هستی، عشق کی پیدا بود لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 23/8/23 #14 ز تمام بودنی ها تو همین از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد... امضا : FakhTeh
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 23/8/23 #15 FakhTeh گفت ز تمام بودنی ها تو همین از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد... کلیک کنید تا باز شود... زین آتش نهفته که در سینه ی من است خورشید شعله ای است که در آسمان گرفت امضا : Tara Motlagh
FakhTeh گفت ز تمام بودنی ها تو همین از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد... کلیک کنید تا باز شود... زین آتش نهفته که در سینه ی من است خورشید شعله ای است که در آسمان گرفت
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 23/8/23 #16 Tara Motlagh گفت زین آتش نهفته که در سینه ی من است خورشید شعله ای است که در آسمان گرفت کلیک کنید تا باز شود... زلف مشکین تو یک عمر تأمل دارد نتوان سرسری از معنی پیچیده گذشت آه نگذاشت اثر از دل صد پاره من چون نسیمی که بر اوراق خزان دیده گذشت امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت زین آتش نهفته که در سینه ی من است خورشید شعله ای است که در آسمان گرفت کلیک کنید تا باز شود... زلف مشکین تو یک عمر تأمل دارد نتوان سرسری از معنی پیچیده گذشت آه نگذاشت اثر از دل صد پاره من چون نسیمی که بر اوراق خزان دیده گذشت
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 24/8/23 #17 m.sina گفت زلف مشکین تو یک عمر تأمل دارد نتوان سرسری از معنی پیچیده گذشت آه نگذاشت اثر از دل صد پاره من چون نسیمی که بر اوراق خزان دیده گذشت کلیک کنید تا باز شود... ز تو دارم این غم خوش به جهان از این چه خوشتر تو چه دادیَم که گویم که از آن بهام ندادی چه خیال میتوان بست و کدام خواب نوشین به از این در تماشا که به روی من گشادی امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت زلف مشکین تو یک عمر تأمل دارد نتوان سرسری از معنی پیچیده گذشت آه نگذاشت اثر از دل صد پاره من چون نسیمی که بر اوراق خزان دیده گذشت کلیک کنید تا باز شود... ز تو دارم این غم خوش به جهان از این چه خوشتر تو چه دادیَم که گویم که از آن بهام ندادی چه خیال میتوان بست و کدام خواب نوشین به از این در تماشا که به روی من گشادی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 25/8/23 #18 Tara Motlagh گفت ز تو دارم این غم خوش به جهان از این چه خوشتر تو چه دادیَم که گویم که از آن بهام ندادی چه خیال میتوان بست و کدام خواب نوشین به از این در تماشا که به روی من گشادی کلیک کنید تا باز شود... زلف مشکین تو در گلشن فردوس عذار چیست طاووس که در باغ نعیم افتادست دلِ من در هوس روی تو ای مونس جان خاک راهیست که در دست نسیم افتادست امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت ز تو دارم این غم خوش به جهان از این چه خوشتر تو چه دادیَم که گویم که از آن بهام ندادی چه خیال میتوان بست و کدام خواب نوشین به از این در تماشا که به روی من گشادی کلیک کنید تا باز شود... زلف مشکین تو در گلشن فردوس عذار چیست طاووس که در باغ نعیم افتادست دلِ من در هوس روی تو ای مونس جان خاک راهیست که در دست نسیم افتادست
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 26/8/23 #19 m.sina گفت زلف مشکین تو در گلشن فردوس عذار چیست طاووس که در باغ نعیم افتادست دلِ من در هوس روی تو ای مونس جان خاک راهیست که در دست نسیم افتادست کلیک کنید تا باز شود... زخمی به گل کهنه ما کاشت خداوند اینجا که رسیدیم همان زخم دهان شد آنگاه همان زخم، همان کوره کوچک شد قلّه یک آه، مسیر فوران شد امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت زلف مشکین تو در گلشن فردوس عذار چیست طاووس که در باغ نعیم افتادست دلِ من در هوس روی تو ای مونس جان خاک راهیست که در دست نسیم افتادست کلیک کنید تا باز شود... زخمی به گل کهنه ما کاشت خداوند اینجا که رسیدیم همان زخم دهان شد آنگاه همان زخم، همان کوره کوچک شد قلّه یک آه، مسیر فوران شد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 26/8/23 #20 Tara Motlagh گفت زخمی به گل کهنه ما کاشت خداوند اینجا که رسیدیم همان زخم دهان شد آنگاه همان زخم، همان کوره کوچک شد قلّه یک آه، مسیر فوران شد کلیک کنید تا باز شود... زندگاني گر کسي بي عشق خواهد من نخواهم راستي بي عشق زندان است بر من زندگاني امضا : فلورا.
Tara Motlagh گفت زخمی به گل کهنه ما کاشت خداوند اینجا که رسیدیم همان زخم دهان شد آنگاه همان زخم، همان کوره کوچک شد قلّه یک آه، مسیر فوران شد کلیک کنید تا باز شود... زندگاني گر کسي بي عشق خواهد من نخواهم راستي بي عشق زندان است بر من زندگاني