Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 27/8/23 #21 فلورا. گفت زندگاني گر کسي بي عشق خواهد من نخواهم راستي بي عشق زندان است بر من زندگاني کلیک کنید تا باز شود... زلف او دام است و خالش دانه آن دام و من بر اميد دانهای افتادهام در دام دوست امضا : Tara Motlagh
فلورا. گفت زندگاني گر کسي بي عشق خواهد من نخواهم راستي بي عشق زندان است بر من زندگاني کلیک کنید تا باز شود... زلف او دام است و خالش دانه آن دام و من بر اميد دانهای افتادهام در دام دوست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 30/8/23 #22 Tara Motlagh گفت زلف او دام است و خالش دانه آن دام و من بر اميد دانهای افتادهام در دام دوست کلیک کنید تا باز شود... زان طلعت شاهانه زان مشعله خانه هر گوشه چو میدان شد تا باد چنین بادا زان خشم دروغینش زان شیوه شیرینش عالم شکرستان شد تا باد چنین بادا امضا : فلورا.
Tara Motlagh گفت زلف او دام است و خالش دانه آن دام و من بر اميد دانهای افتادهام در دام دوست کلیک کنید تا باز شود... زان طلعت شاهانه زان مشعله خانه هر گوشه چو میدان شد تا باد چنین بادا زان خشم دروغینش زان شیوه شیرینش عالم شکرستان شد تا باد چنین بادا
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,837 پسندها 16,626 امتیازها 44,373 مدالها 20 31/8/23 #23 ز گورستان گذر کردم صباحی شنیدم ناله و افغال و اهی شنیدم کله ای با خاک میگفت که این دنیا نمی ارزد به کاهی امضا : ملکه جهنمی❄
ز گورستان گذر کردم صباحی شنیدم ناله و افغال و اهی شنیدم کله ای با خاک میگفت که این دنیا نمی ارزد به کاهی
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,487 پسندها 26,287 امتیازها 61,573 مدالها 56 31/8/23 نویسنده موضوع #24 ملکه جهنمی❄ گفت ز گورستان گذر کردم صباحی شنیدم ناله و افغال و اهی شنیدم کله ای با خاک میگفت که این دنیا نمی ارزد به کاهی کلیک کنید تا باز شود... ز عشقت بند بند این دل دیوانه میلرزد خرابم میکنی اما خرابی با تو میارزد...
ملکه جهنمی❄ گفت ز گورستان گذر کردم صباحی شنیدم ناله و افغال و اهی شنیدم کله ای با خاک میگفت که این دنیا نمی ارزد به کاهی کلیک کنید تا باز شود... ز عشقت بند بند این دل دیوانه میلرزد خرابم میکنی اما خرابی با تو میارزد...
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,837 پسندها 16,626 امتیازها 44,373 مدالها 20 31/8/23 #25 زین آتش نهفته که در سینه ی من است خورشید شعله ای است که در آسمان گرفت امضا : ملکه جهنمی❄
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,487 پسندها 26,287 امتیازها 61,573 مدالها 56 31/8/23 نویسنده موضوع #26 ز همه دست کشیدم که تو باشی همهام با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,837 پسندها 16,626 امتیازها 44,373 مدالها 20 31/8/23 #27 زنهار نمیخواهم کز کشتن امانم ده تا سیرترت بینم یک لحظه مدارایی امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/23 #28 ملکه جهنمی❄ گفت زنهار نمیخواهم کز کشتن امانم ده تا سیرترت بینم یک لحظه مدارایی کلیک کنید تا باز شود... زنده دلها میشوند از عشق، م**س.ت مرده دل کی عشق را آرد به دست عشق را با نیستی سودا بود تا تو هستی، عشق کی پیدا بود عشق میجوید حریفی سینه چاک کو ندارد از فنای خویش باک لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت زنهار نمیخواهم کز کشتن امانم ده تا سیرترت بینم یک لحظه مدارایی کلیک کنید تا باز شود... زنده دلها میشوند از عشق، م**س.ت مرده دل کی عشق را آرد به دست عشق را با نیستی سودا بود تا تو هستی، عشق کی پیدا بود عشق میجوید حریفی سینه چاک کو ندارد از فنای خویش باک لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,837 پسندها 16,626 امتیازها 44,373 مدالها 20 31/8/23 #29 m.sina گفت زنده دلها میشوند از عشق، م**س.ت مرده دل کی عشق را آرد به دست عشق را با نیستی سودا بود تا تو هستی، عشق کی پیدا بود عشق میجوید حریفی سینه چاک کو ندارد از فنای خویش باک کلیک کنید تا باز شود... زنهار نمیخواهم کز کشتن امانم ده تا سیرترت بینم یک لحظه مدارایی امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت زنده دلها میشوند از عشق، م**س.ت مرده دل کی عشق را آرد به دست عشق را با نیستی سودا بود تا تو هستی، عشق کی پیدا بود عشق میجوید حریفی سینه چاک کو ندارد از فنای خویش باک کلیک کنید تا باز شود... زنهار نمیخواهم کز کشتن امانم ده تا سیرترت بینم یک لحظه مدارایی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/23 #30 ملکه جهنمی❄ گفت زنهار نمیخواهم کز کشتن امانم ده تا سیرترت بینم یک لحظه مدارایی کلیک کنید تا باز شود... ﺯﻟﻒ ﺗﻮ ﻣﺮﺍ ﺑﻨﺪ ﺩﻝ ﻭ ﻏﺎﺭﺕ ﺟﺎﻥ ﮐﺮﺩ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ ﻣﺮﺍ ﺭﺍﻧﺪﻩ ﺑﻪ ﮔﺮﺩ ﺩﻭ ﺟﻬﺎﻥ ﮐﺮﺩ ﮔﻮﻳﯽ ﮐﻪ ﺑﻼ ﺑﺎ ﺳﺮ ﺯﻟﻒ ﺗﻮ ﻗﺮﻳﻦ ﺑﻮﺩ ﮔﻮﻳﯽ ﮐﻪ ﻗﻀﺎ ﺑﺎ ﻏﻢ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ ﻗﺮﺍﻥ ﮐﺮﺩ امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت زنهار نمیخواهم کز کشتن امانم ده تا سیرترت بینم یک لحظه مدارایی کلیک کنید تا باز شود... ﺯﻟﻒ ﺗﻮ ﻣﺮﺍ ﺑﻨﺪ ﺩﻝ ﻭ ﻏﺎﺭﺕ ﺟﺎﻥ ﮐﺮﺩ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ ﻣﺮﺍ ﺭﺍﻧﺪﻩ ﺑﻪ ﮔﺮﺩ ﺩﻭ ﺟﻬﺎﻥ ﮐﺮﺩ ﮔﻮﻳﯽ ﮐﻪ ﺑﻼ ﺑﺎ ﺳﺮ ﺯﻟﻒ ﺗﻮ ﻗﺮﻳﻦ ﺑﻮﺩ ﮔﻮﻳﯽ ﮐﻪ ﻗﻀﺎ ﺑﺎ ﻏﻢ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ ﻗﺮﺍﻥ ﮐﺮﺩ