ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,613 امتیازها 44,373 مدالها 20 31/8/23 #11 Kiyara Sharifi گفت ژاژخایی هنر دندانش هزل دستور لب خندانش کلیک کنید تا باز شود... ژ دشمن دوستی کمتر طلب کن همه آهنگ دل سوی ادب کن امضا : ملکه جهنمی❄
Kiyara Sharifi گفت ژاژخایی هنر دندانش هزل دستور لب خندانش کلیک کنید تا باز شود... ژ دشمن دوستی کمتر طلب کن همه آهنگ دل سوی ادب کن
KiyaraSh کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 273 پسندها 6,969 امتیازها 21,013 مدالها 11 سن 19 31/8/23 #12 ژاژ تا چند سرایی بر شه قاآنی عرض دانش بر شاهان نه طریق ادب است امضا : KiyaraSh
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,613 امتیازها 44,373 مدالها 20 31/8/23 #13 Kiyara Sharifi گفت ژاژ تا چند سرایی بر شه قاآنی عرض دانش بر شاهان نه طریق ادب است کلیک کنید تا باز شود... ژولیده زلف فتنه خو، مخمور چشم کینه جو موها پریشان کرده او، خونها چکان از هر طرف جانها و دلها چون خسی در راهش آب هر کسی می رفت جان و دل بسی گیسوکشان از هر طرف امضا : ملکه جهنمی❄
Kiyara Sharifi گفت ژاژ تا چند سرایی بر شه قاآنی عرض دانش بر شاهان نه طریق ادب است کلیک کنید تا باز شود... ژولیده زلف فتنه خو، مخمور چشم کینه جو موها پریشان کرده او، خونها چکان از هر طرف جانها و دلها چون خسی در راهش آب هر کسی می رفت جان و دل بسی گیسوکشان از هر طرف
KiyaraSh کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 273 پسندها 6,969 امتیازها 21,013 مدالها 11 سن 19 31/8/23 #14 ژ خاککوی تو مشق نزاکتی دارم که بوی گل به دماغم خدنگ میبارد امضا : KiyaraSh
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,613 امتیازها 44,373 مدالها 20 31/8/23 #15 Kiyara Sharifi گفت ژ خاککوی تو مشق نزاکتی دارم که بوی گل به دماغم خدنگ میبارد کلیک کنید تا باز شود... ژاله از نرگس فرو بارید و گل را آب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد چشم م**س.ت او که مژگان را به قتلم تیز کرد خنجر زهرآب داده در کف قصاب داد لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : ملکه جهنمی❄
Kiyara Sharifi گفت ژ خاککوی تو مشق نزاکتی دارم که بوی گل به دماغم خدنگ میبارد کلیک کنید تا باز شود... ژاله از نرگس فرو بارید و گل را آب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد چشم م**س.ت او که مژگان را به قتلم تیز کرد خنجر زهرآب داده در کف قصاب داد لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/23 #16 ملکه جهنمی❄ گفت ژاله از نرگس فرو بارید و گل را آب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد چشم م**س.ت او که مژگان را به قتلم تیز کرد خنجر زهرآب داده در کف قصاب داد کلیک کنید تا باز شود... ژولید چو آب گشت جاری آن مو به از سمور و سنجاب زان آشتی و ستیزه کاری ماندی تو ز شبروی، من از خواب امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت ژاله از نرگس فرو بارید و گل را آب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد چشم م**س.ت او که مژگان را به قتلم تیز کرد خنجر زهرآب داده در کف قصاب داد کلیک کنید تا باز شود... ژولید چو آب گشت جاری آن مو به از سمور و سنجاب زان آشتی و ستیزه کاری ماندی تو ز شبروی، من از خواب
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,613 امتیازها 44,373 مدالها 20 2/9/23 #17 m.sina گفت ژولید چو آب گشت جاری آن مو به از سمور و سنجاب زان آشتی و ستیزه کاری ماندی تو ز شبروی، من از خواب کلیک کنید تا باز شود... ژاله میچکد از ابر بهمنی برگ صبوح ساز و بده جام یک منی می ده که سر به گوش من آورد چنگ و گفت خوش بگذران و بشنو از این پیر منحنی امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت ژولید چو آب گشت جاری آن مو به از سمور و سنجاب زان آشتی و ستیزه کاری ماندی تو ز شبروی، من از خواب کلیک کنید تا باز شود... ژاله میچکد از ابر بهمنی برگ صبوح ساز و بده جام یک منی می ده که سر به گوش من آورد چنگ و گفت خوش بگذران و بشنو از این پیر منحنی
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 2/9/23 #18 ملکه جهنمی❄ گفت ژاله میچکد از ابر بهمنی برگ صبوح ساز و بده جام یک منی می ده که سر به گوش من آورد چنگ و گفت خوش بگذران و بشنو از این پیر منحنی کلیک کنید تا باز شود... ژاله از نرگس فرو بارید وگل را آب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد
ملکه جهنمی❄ گفت ژاله میچکد از ابر بهمنی برگ صبوح ساز و بده جام یک منی می ده که سر به گوش من آورد چنگ و گفت خوش بگذران و بشنو از این پیر منحنی کلیک کنید تا باز شود... ژاله از نرگس فرو بارید وگل را آب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,613 امتیازها 44,373 مدالها 20 2/9/23 #19 mehrabeh گفت ژاله از نرگس فرو بارید وگل را آب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد کلیک کنید تا باز شود... ژاژخایی هنر دندانش هزل دستور لب خندانش امضا : ملکه جهنمی❄
mehrabeh گفت ژاله از نرگس فرو بارید وگل را آب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد کلیک کنید تا باز شود... ژاژخایی هنر دندانش هزل دستور لب خندانش
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/9/23 #20 ملکه جهنمی❄ گفت ژاژخایی هنر دندانش هزل دستور لب خندانش کلیک کنید تا باز شود... ژاله از روی لاله دور مکن تا نسوزد ز شعله بستان را مفشان شبنم از سر سبزه به خضر بخش آب حیوان را امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت ژاژخایی هنر دندانش هزل دستور لب خندانش کلیک کنید تا باز شود... ژاله از روی لاله دور مکن تا نسوزد ز شعله بستان را مفشان شبنم از سر سبزه به خضر بخش آب حیوان را