ANAM CARA مدیر ارشد بازنشسته + کاربر قابل احترام کاربر قابل احترام 24/3/24 #81 Nina♡ گفت مرا دلبستهی این محبت کردی ندیدی که خونین جگرم کردی کلیک کنید تا باز شود... یک قطره چشیدیدم زمینای محبت گشتیم فنا زدریای محبت
Nina♡ گفت مرا دلبستهی این محبت کردی ندیدی که خونین جگرم کردی کلیک کنید تا باز شود... یک قطره چشیدیدم زمینای محبت گشتیم فنا زدریای محبت
.Mobina. مدیر بازنشستهی ادبیات مدیر بازنشسته 24/3/24 #82 ANAM CARA گفت یک قطره چشیدیدم زمینای محبت گشتیم فنا زدریای محبت کلیک کنید تا باز شود... تو را از بهر عاشقانه پاک طلبیدم این که تو را خواستم از طلبیدن بود
ANAM CARA گفت یک قطره چشیدیدم زمینای محبت گشتیم فنا زدریای محبت کلیک کنید تا باز شود... تو را از بهر عاشقانه پاک طلبیدم این که تو را خواستم از طلبیدن بود
noongaf نو ورود نو ورود 24/3/24 #83 Nina♡ گفت تو را از بهر عاشقانه پاک طلبیدم این که تو را خواستم از طلبیدن بود کلیک کنید تا باز شود... دلِ من در هوایِ روی فرخ بُوَد آشفته همچون مویِ فرخ
Nina♡ گفت تو را از بهر عاشقانه پاک طلبیدم این که تو را خواستم از طلبیدن بود کلیک کنید تا باز شود... دلِ من در هوایِ روی فرخ بُوَد آشفته همچون مویِ فرخ
ANAM CARA مدیر ارشد بازنشسته + کاربر قابل احترام کاربر قابل احترام 24/3/24 #84 noongaf گفت دلِ من در هوایِ روی فرخ بُوَد آشفته همچون مویِ فرخ کلیک کنید تا باز شود... خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
noongaf گفت دلِ من در هوایِ روی فرخ بُوَد آشفته همچون مویِ فرخ کلیک کنید تا باز شود... خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
.Mobina. مدیر بازنشستهی ادبیات مدیر بازنشسته 24/3/24 #85 ANAM CARA گفت خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری کلیک کنید تا باز شود... یک به یک جان میدهند رگانم برایت! یکایک این جهان فدای تار مویت!
ANAM CARA گفت خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری کلیک کنید تا باز شود... یک به یک جان میدهند رگانم برایت! یکایک این جهان فدای تار مویت!
ANAM CARA مدیر ارشد بازنشسته + کاربر قابل احترام کاربر قابل احترام 24/3/24 #86 Nina♡ گفت یک به یک جان میدهند رگانم برایت! یکایک این جهان فدای تار مویت! کلیک کنید تا باز شود... تا دل نشود عاشق دیوانه نمیگردد تا نگذرد از تن جان جانانه نمیگردد
Nina♡ گفت یک به یک جان میدهند رگانم برایت! یکایک این جهان فدای تار مویت! کلیک کنید تا باز شود... تا دل نشود عاشق دیوانه نمیگردد تا نگذرد از تن جان جانانه نمیگردد
noongaf نو ورود نو ورود 24/3/24 #87 ANAM CARA گفت تا دل نشود عاشق دیوانه نمیگردد تا نگذرد از تن جان جانانه نمیگردد کلیک کنید تا باز شود... دردِ ما را نیست درمان الغیاث هجرِ ما را نیست پایان الغیاث
ANAM CARA گفت تا دل نشود عاشق دیوانه نمیگردد تا نگذرد از تن جان جانانه نمیگردد کلیک کنید تا باز شود... دردِ ما را نیست درمان الغیاث هجرِ ما را نیست پایان الغیاث
Hana.BanU ☯ مدیر بازنشستهی ادبیات + نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری 24/3/24 #88 ثـــوابت باشـــد ای دارای خـرمـن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای کاربر حرفهای 24/3/24 #89 یارب این شمع دل افروز ز کاشانه کیست؟ جان ما بسوخت بپرسیدکه جانانه کیست؟
Hana.BanU ☯ مدیر بازنشستهی ادبیات + نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری 24/3/24 #90 تاب بنفشه میدهد طره مشکسای تو پرده غنچه میدرد خنده دلگشای تو