فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,710 امتیازها 28,973 مدالها 17 15/8/22 #101 فاطمه مقدم گفت دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چـــون بشد دلبـــر و بـــا یار وفـادار چه کرد کلیک کنید تا باز شود... دیوانه تر از من چه کسی هست،کجاست یک عاشق ِ این گونه از این دست کجاست! امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چـــون بشد دلبـــر و بـــا یار وفـادار چه کرد کلیک کنید تا باز شود... دیوانه تر از من چه کسی هست،کجاست یک عاشق ِ این گونه از این دست کجاست!
_ماه_ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 154 پسندها 712 امتیازها 3,863 مدالها 9 15/8/22 #102 فلورا. گفت دیوانه تر از من چه کسی هست،کجاست یک عاشق ِ این گونه از این دست کجاست! کلیک کنید تا باز شود... تا زد به نام من غم او قرعهٔ جنون شد پاره پاره قرعه صفت استخوان مرا امضا : _ماه_
فلورا. گفت دیوانه تر از من چه کسی هست،کجاست یک عاشق ِ این گونه از این دست کجاست! کلیک کنید تا باز شود... تا زد به نام من غم او قرعهٔ جنون شد پاره پاره قرعه صفت استخوان مرا
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,710 امتیازها 28,973 مدالها 17 15/8/22 #103 _ماه_ گفت تا زد به نام من غم او قرعهٔ جنون شد پاره پاره قرعه صفت استخوان مرا کلیک کنید تا باز شود... روحی که کنارم بود هذیان مصور شد در ثانیه ای مجبور نبض از تک و تا افتاد اینگونه مقدر بود اینگونه مقرر شد ما حاصل من با توست قانون ضمیر این است! امضا : فلورا.
_ماه_ گفت تا زد به نام من غم او قرعهٔ جنون شد پاره پاره قرعه صفت استخوان مرا کلیک کنید تا باز شود... روحی که کنارم بود هذیان مصور شد در ثانیه ای مجبور نبض از تک و تا افتاد اینگونه مقدر بود اینگونه مقرر شد ما حاصل من با توست قانون ضمیر این است!
_ماه_ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 154 پسندها 712 امتیازها 3,863 مدالها 9 15/8/22 #104 فلورا. گفت روحی که کنارم بود هذیان مصور شد در ثانیه ای مجبور نبض از تک و تا افتاد اینگونه مقدر بود اینگونه مقرر شد ما حاصل من با توست قانون ضمیر این است! کلیک کنید تا باز شود... ترکی که ازو خانهی من رفته به تاراج اینست که از خانه برون تاخته اینست ماهی که بود پادشه خیل نکویان اینست که از ناز قد افراخته، اینست امضا : _ماه_
فلورا. گفت روحی که کنارم بود هذیان مصور شد در ثانیه ای مجبور نبض از تک و تا افتاد اینگونه مقدر بود اینگونه مقرر شد ما حاصل من با توست قانون ضمیر این است! کلیک کنید تا باز شود... ترکی که ازو خانهی من رفته به تاراج اینست که از خانه برون تاخته اینست ماهی که بود پادشه خیل نکویان اینست که از ناز قد افراخته، اینست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,710 امتیازها 28,973 مدالها 17 16/8/22 #105 _ماه_ گفت ترکی که ازو خانهی من رفته به تاراج اینست که از خانه برون تاخته اینست ماهی که بود پادشه خیل نکویان اینست که از ناز قد افراخته، اینست کلیک کنید تا باز شود... تنها به فکر مرگ، وامانده است ... تا خون بهایت را بپردازد بنشین غروبِ شعر از اینجاست ... از کفش های پشتِ در مانده! امضا : فلورا.
_ماه_ گفت ترکی که ازو خانهی من رفته به تاراج اینست که از خانه برون تاخته اینست ماهی که بود پادشه خیل نکویان اینست که از ناز قد افراخته، اینست کلیک کنید تا باز شود... تنها به فکر مرگ، وامانده است ... تا خون بهایت را بپردازد بنشین غروبِ شعر از اینجاست ... از کفش های پشتِ در مانده!
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 16/8/22 #106 فلورا. گفت تنها به فکر مرگ، وامانده است ... تا خون بهایت را بپردازد بنشین غروبِ شعر از اینجاست ... از کفش های پشتِ در مانده! کلیک کنید تا باز شود... هرکه آمد اندکی ما را پریشان کرد و رفت امضا : فاطمه مقدم
فلورا. گفت تنها به فکر مرگ، وامانده است ... تا خون بهایت را بپردازد بنشین غروبِ شعر از اینجاست ... از کفش های پشتِ در مانده! کلیک کنید تا باز شود... هرکه آمد اندکی ما را پریشان کرد و رفت
ساپورا کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 262 پسندها 1,462 امتیازها 10,133 مدالها 10 16/8/22 #107 توانی نمانده است دگر آه! کاش این شب به فردا نرسد امضا : ساپورا
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 16/8/22 #108 ساپورا گفت توانی نمانده است دگر آه! کاش این شب به فردا نرسد کلیک کنید تا باز شود... دوست دارد یار این آشفتگی کوشش بیهوده به از خفتگی امضا : فاطمه مقدم
ساپورا گفت توانی نمانده است دگر آه! کاش این شب به فردا نرسد کلیک کنید تا باز شود... دوست دارد یار این آشفتگی کوشش بیهوده به از خفتگی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,710 امتیازها 28,973 مدالها 17 16/8/22 #109 فاطمه مقدم گفت دوست دارد یار این آشفتگی کوشش بیهوده به از خفتگی کلیک کنید تا باز شود... یک در کنار پنجره رویید ... زین پس جهان در خانه جا میشد یا پنجره میرفت سمتِ مرگ ... یا در به روی مرگ وا میشد! امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت دوست دارد یار این آشفتگی کوشش بیهوده به از خفتگی کلیک کنید تا باز شود... یک در کنار پنجره رویید ... زین پس جهان در خانه جا میشد یا پنجره میرفت سمتِ مرگ ... یا در به روی مرگ وا میشد!
_ماه_ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 154 پسندها 712 امتیازها 3,863 مدالها 9 17/8/22 #110 فلورا. گفت یک در کنار پنجره رویید ... زین پس جهان در خانه جا میشد یا پنجره میرفت سمتِ مرگ ... یا در به روی مرگ وا میشد! کلیک کنید تا باز شود... درمحفل ما ومنم، محو صفیر هرصدا نمخورده ساز وحشتم، زیننغمههایترصدا حیرت نوا افسانهام، از خویش پر بیگانهام تا در درون خانهام دارم برون در صدا امضا : _ماه_
فلورا. گفت یک در کنار پنجره رویید ... زین پس جهان در خانه جا میشد یا پنجره میرفت سمتِ مرگ ... یا در به روی مرگ وا میشد! کلیک کنید تا باز شود... درمحفل ما ومنم، محو صفیر هرصدا نمخورده ساز وحشتم، زیننغمههایترصدا حیرت نوا افسانهام، از خویش پر بیگانهام تا در درون خانهام دارم برون در صدا