ملیکـا کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 678 پسندها 7,525 امتیازها 22,273 مدالها 12 2/4/24 #251 گر ز دستان تو من نیست شدم چنان که محال است دگر پیدا شوم فارغ از من مباش ای متهم جان من امضا : ملیکـا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/5/24 #252 ملیکـا گفت گر ز دستان تو من نیست شدم چنان که محال است دگر پیدا شوم فارغ از من مباش ای متهم جان من کلیک کنید تا باز شود... گاه گاهی که دلم میگیرد به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است به کجا باید رفتبه که باید پیوست به که باید دل بست.... امضا : m.sina
ملیکـا گفت گر ز دستان تو من نیست شدم چنان که محال است دگر پیدا شوم فارغ از من مباش ای متهم جان من کلیک کنید تا باز شود... گاه گاهی که دلم میگیرد به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است به کجا باید رفتبه که باید پیوست به که باید دل بست....
ملیکـا کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 678 پسندها 7,525 امتیازها 22,273 مدالها 12 6/5/24 #253 m.sina گفت گاه گاهی که دلم میگیرد به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است به کجا باید رفتبه که باید پیوست به که باید دل بست.... کلیک کنید تا باز شود... عشق کلیشهایست در این دنیا باید دوست داشت از آن دوست داشتنهای متفاوت که عشق را منحصر میکند امضا : ملیکـا
m.sina گفت گاه گاهی که دلم میگیرد به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است به کجا باید رفتبه که باید پیوست به که باید دل بست.... کلیک کنید تا باز شود... عشق کلیشهایست در این دنیا باید دوست داشت از آن دوست داشتنهای متفاوت که عشق را منحصر میکند
.Mobina. مدیر بازنشسته سطح 21 ارسالیها 4,022 پسندها 9,999 امتیازها 44,673 مدالها 21 6/5/24 #254 ملیکـا گفت عشق کلیشهایست در این دنیا باید دوست داشت از آن دوست داشتنهای متفاوت که عشق را منحصر میکند کلیک کنید تا باز شود... ساقی بیا که دست توانای روزگار سیلی اگر زند به رخِ ناتوان من زند امضا : .Mobina.
ملیکـا گفت عشق کلیشهایست در این دنیا باید دوست داشت از آن دوست داشتنهای متفاوت که عشق را منحصر میکند کلیک کنید تا باز شود... ساقی بیا که دست توانای روزگار سیلی اگر زند به رخِ ناتوان من زند
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,118 امتیازها 48,373 مدالها 34 6/5/24 #255 .Mobina. گفت ساقی بیا که دست توانای روزگار سیلی اگر زند به رخِ ناتوان من زند کلیک کنید تا باز شود... فی البداهه: دلارام ☆♡✓دلی دارد در سینه که آرام و قرار ندارد... شده آرام دلهایی که نا آرام است ولی خودش آرام ندارد...
.Mobina. گفت ساقی بیا که دست توانای روزگار سیلی اگر زند به رخِ ناتوان من زند کلیک کنید تا باز شود... فی البداهه: دلارام ☆♡✓دلی دارد در سینه که آرام و قرار ندارد... شده آرام دلهایی که نا آرام است ولی خودش آرام ندارد...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/5/24 #256 عشق دنیای مرا سوزاند اما پیشکش داد از این دارم دینم سوخت دنیا پیشکش امضا : m.sina
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,118 امتیازها 48,373 مدالها 34 6/5/24 #257 فی البداهه؛ شده از آه دلت... شبی یا روزی لحظه ای بگیرد نفست... اما حتی نیاری به لبت؛ با شدت درد حتی آه...
فی البداهه؛ شده از آه دلت... شبی یا روزی لحظه ای بگیرد نفست... اما حتی نیاری به لبت؛ با شدت درد حتی آه...
crazy.angel کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 603 پسندها 6,961 امتیازها 21,973 مدالها 12 سن 19 7/5/24 #258 Delaram*☆♡ گفت فی البداهه؛ شده از آه دلت... شبی یا روزی لحظه ای بگیرد نفست... اما حتی نیاری به لبت؛ با شدت درد حتی آه... کلیک کنید تا باز شود... هی بحر خروشانم ولی این روزها گشته ام در تنگ دنیای بلورینم اسیر امضا : crazy.angel
Delaram*☆♡ گفت فی البداهه؛ شده از آه دلت... شبی یا روزی لحظه ای بگیرد نفست... اما حتی نیاری به لبت؛ با شدت درد حتی آه... کلیک کنید تا باز شود... هی بحر خروشانم ولی این روزها گشته ام در تنگ دنیای بلورینم اسیر
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,118 امتیازها 48,373 مدالها 34 7/5/24 #259 crazy.angel گفت هی بحر خروشانم ولی این روزها گشته ام در تنگ دنیای بلورینم اسیر کلیک کنید تا باز شود... دلی در سینه دارم و دریایی حرف در گلو بارانی در چهره دارم وچتری در روبرو بیا ای همدم شبهای طوفانی وحتی مهتابی بیا ای قصه گوی دلنواز وخوش صدای سمیرایی
crazy.angel گفت هی بحر خروشانم ولی این روزها گشته ام در تنگ دنیای بلورینم اسیر کلیک کنید تا باز شود... دلی در سینه دارم و دریایی حرف در گلو بارانی در چهره دارم وچتری در روبرو بیا ای همدم شبهای طوفانی وحتی مهتابی بیا ای قصه گوی دلنواز وخوش صدای سمیرایی
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 11/5/24 #260 Delaram*☆♡ گفت دلی در سینه دارم و دریایی حرف در گلو بارانی در چهره دارم وچتری در روبرو بیا ای همدم شبهای طوفانی وحتی مهتابی بیا ای قصه گوی دلنواز وخوش صدای سمیرایی کلیک کنید تا باز شود... این زمانم گرچه ابر تیره پوشیدهاست من همان خورشیدم اما، میشناسیدم امضا : ♡°DINA°
Delaram*☆♡ گفت دلی در سینه دارم و دریایی حرف در گلو بارانی در چهره دارم وچتری در روبرو بیا ای همدم شبهای طوفانی وحتی مهتابی بیا ای قصه گوی دلنواز وخوش صدای سمیرایی کلیک کنید تا باز شود... این زمانم گرچه ابر تیره پوشیدهاست من همان خورشیدم اما، میشناسیدم