گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد دلنوشته طیف آبی | ترنم واژه ها کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ترَنُّم
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها بازدیدها 91
  • کاربران تگ شده هیچ

M A H D I S

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
24

تاریخ ثبت‌نام
2/7/22
ارسالی‌ها
771
پسندها
11,634
امتیازها
28,473
مدال‌ها
39
  • مدیر
درود
امیدوارم حالت خوب باشه گلم ♡
راستش من اولین هم‌خوانیه که شرکت می‌کنم و با نقد هم آشنایی خاصی ندارم و امیدوارم که همین چند خط بتونه کمک ریزی باشه. ♡♡♡

" طیف آبی "
اسم دل‌نوشته رو من تا به حال مشابهش نشنیده بودم و برام جدید بود. ♡
ژانر پارت‌ها عاشقانه ست و طوری فضا سازی شده که برای منه مخاطب، احساسات به خوبی قابل درک بود.
اخلاقیات اون آدم خاص رو با تشبیهات طوری نوشته بودی که مخاطب می‌تونه اون رو بشناسه وتصویر سازی کنه. ♡
موفق باشی گلم ♡
این قسمت رو دوست داشتم. ♡

تو آمدی و من از آن روز تا به امروز دیگر تنهایی را حس نکردم!

امضا : M A H D I S

ترَنُّم

هنرمند انجمن
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
27/1/26
ارسالی‌ها
269
پسندها
1,640
امتیازها
10,013
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
درود
امیدوارم حالت خوب باشه گلم ♡
راستش من اولین هم‌خوانیه که شرکت می‌کنم و با نقد هم آشنایی خاصی ندارم و امیدوارم که همین چند خط بتونه کمک ریزی باشه. ♡♡♡

" طیف آبی "
اسم دل‌نوشته رو من تا به حال مشابهش نشنیده بودم و برام جدید بود. ♡
ژانر پارت‌ها عاشقانه ست و طوری فضا سازی شده که برای منه مخاطب، احساسات به خوبی قابل درک بود.
اخلاقیات اون آدم خاص رو با تشبیهات طوری نوشته بودی که مخاطب می‌تونه اون رو بشناسه وتصویر سازی کنه. ♡
موفق باشی گلم ♡
این قسمت رو دوست داشتم. ♡

تو آمدی و من از آن روز تا به امروز دیگر تنهایی را حس نکردم!
عزیزدلم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Ala.Rigi

ناظر ازمایشی
سطح
5

تاریخ ثبت‌نام
9/3/26
ارسالی‌ها
55
پسندها
303
امتیازها
1,863
مدال‌ها
5
درود نویسنده عزیز🤍
درمورد دلنوشته بسیار زیباتون«طیف آبی»

دلنوشته‌ای زیبا و سرشار از احساس آرامش و امیده.محوریت اصلی متن بر نماد رنگ آبی استواره که به زیبایی،نماد آرامش، شفا و حضور دلگرم‌کننده «او»رو در بر میگیره
نقاط قوت نوشته زیبا بنظرم تضاد قویه که داره مثلا: تصویرسازی(یخ‌بندان تنهایی)در مقابل)گرمای حضور و صدای یار)بسیار ملموس و تأثیرگذاره و تغییر حال درونی را به‌خوبی نشون میده؛همچنین لحن صمیمی و شاعرانه اتون،احساسات عاشقانه و قدردانی از یار،به زبانی لطیف و شاعرانه بیان شده و تمرکز متن به(شفا یافتن قلب در حضور دیگری)و نماد(نیلوفر آبی) به عنوان عنصری شفابخش، به اثر شما عمق زیادی بخشیده.
و تنها نکته ای که به چشم من خورد برای زیباتر شدن اثرتون تنوع...

امضا : Ala.Rigi

ترَنُّم

هنرمند انجمن
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
27/1/26
ارسالی‌ها
269
پسندها
1,640
امتیازها
10,013
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
درود نویسنده عزیز🤍
درمورد دلنوشته بسیار زیباتون«طیف آبی»

دلنوشته‌ای زیبا و سرشار از احساس آرامش و امیده.محوریت اصلی متن بر نماد رنگ آبی استواره که به زیبایی،نماد آرامش، شفا و حضور دلگرم‌کننده «او»رو در بر میگیره
نقاط قوت نوشته زیبا بنظرم تضاد قویه که داره مثلا: تصویرسازی(یخ‌بندان تنهایی)در مقابل)گرمای حضور و صدای یار)بسیار ملموس و تأثیرگذاره و تغییر حال درونی را به‌خوبی نشون میده؛همچنین لحن صمیمی و شاعرانه اتون،احساسات عاشقانه و قدردانی از یار،به زبانی لطیف و شاعرانه بیان شده و تمرکز متن به(شفا یافتن قلب در حضور دیگری)و نماد(نیلوفر آبی) به عنوان عنصری شفابخش، به اثر شما عمق زیادی بخشیده.
و تنها نکته ای که...

• Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Ala.Rigi

Ala.Rigi

ناظر ازمایشی
سطح
5

تاریخ ثبت‌نام
9/3/26
ارسالی‌ها
55
پسندها
303
امتیازها
1,863
مدال‌ها
5
سلام عزیزدلم.
ممنونم از زمانی گذاشتی و این احساسات صادقانه های که بیان کردی و کلی بهم انرژی دادی.
خوشحالم که تونستم با نوشتم احساسات خوبی بهت انتقال بدم

حتما نکته ذکر کردی انجام میدم تا قلمی بهتر داشت باشم.🩷
قربون شما🫶🏻✨

امضا : Ala.Rigi

-SETAREH-

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
37

تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,384
پسندها
32,518
امتیازها
80,773
مدال‌ها
51
  • مدیر
سلام عزیزم:light-blue-heart:
دلنوشته طیف آبی...
واقعا اسم زیبایی برای مجموعه‌ت انتخاب کردی... در نگاه اول، به من یه احساس سرد داد. یه احساس یخ!
و وقتی دلنوشته رو خوندم، فهمیدم که با فضای نوشته‌هات در ارتباطه. اون احساس سردی که بهم داد، رفته رفته با خواندن دلنوشتت گرم شد و تونستم با متنت ارتباط بگیرم و فضای گرمش رو حس کنم.
ژانر دلنوشته به خوبی پوشش داده شده بود و در پست‌هات می‌شد که عشق و امنیت رو احساس کرد!
نوشته‌هات ساده، اما عمقی بودن و تونسته بودی با استفاده از آرایه، بازی با کلمات خوبی راه بندازی!:)
تنها نکته‌ای که به چشمم خورد، به قول فاطمه‌ی عزیز لازم نیست توی هر پست یه رنگ آبی اشاره کنی... گاهی با انتقال اون احساس، میشه جای کلمه رو پر کرد. این کار صرفا برای تکراری...

ترَنُّم

هنرمند انجمن
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
27/1/26
ارسالی‌ها
269
پسندها
1,640
امتیازها
10,013
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
سلام عزیزم:light-blue-heart:
دلنوشته طیف آبی...
واقعا اسم زیبایی برای مجموعه‌ت انتخاب کردی... در نگاه اول، به من یه احساس سرد داد. یه احساس یخ!
و وقتی دلنوشته رو خوندم، فهمیدم که با فضای نوشته‌هات در ارتباطه. اون احساس سردی که بهم داد، رفته رفته با خواندن دلنوشتت گرم شد و تونستم با متنت ارتباط بگیرم و فضای گرمش رو حس کنم.
ژانر دلنوشته به خوبی پوشش داده شده بود و در پست‌هات می‌شد که عشق و امنیت رو احساس کرد!
نوشته‌هات ساده، اما عمقی بودن و تونسته بودی با استفاده از آرایه، بازی با کلمات خوبی راه بندازی!:)
تنها نکته‌ای که به چشمم خورد، به قول فاطمه‌ی عزیز لازم نیست توی هر پست یه رنگ آبی اشاره کنی... گاهی با انتقال اون احساس،...

• Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] -SETAREH-
عقب
بالا