m.sina کاربر خبره سطح 14 تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,274 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/12/21 #891 رویا بیدار گفت با زبان بی زبانی بارها گفتی:"برو"! من که دارم میروم! اصرار میخواهد مگر؟ سیگار کلیک کنید تا باز شود... من به دنبال کسی بودم که دلسوزی کند همدمم این روزها سیگار باشد بهتر است همدم امضا : m.sina
رویا بیدار گفت با زبان بی زبانی بارها گفتی:"برو"! من که دارم میروم! اصرار میخواهد مگر؟ سیگار کلیک کنید تا باز شود... من به دنبال کسی بودم که دلسوزی کند همدمم این روزها سیگار باشد بهتر است همدم
رویا بیدار رفیق جدید انجمن سطح 6 تاریخ ثبتنام 22/10/20 ارسالیها 82 پسندها 434 امتیازها 3,013 مدالها 8 27/12/21 #892 m.sina گفت من به دنبال کسی بودم که دلسوزی کند همدمم این روزها سیگار باشد بهتر است همدم کلیک کنید تا باز شود... عمر خوش باشد ولی با یار همدم خوشتر است یک دمی با همدمی از ملک عالم خوشتر است یار
m.sina گفت من به دنبال کسی بودم که دلسوزی کند همدمم این روزها سیگار باشد بهتر است همدم کلیک کنید تا باز شود... عمر خوش باشد ولی با یار همدم خوشتر است یک دمی با همدمی از ملک عالم خوشتر است یار
m.sina کاربر خبره سطح 14 تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,274 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/12/21 #893 رویا بیدار گفت عمر خوش باشد ولی با یار همدم خوشتر است یک دمی با همدمی از ملک عالم خوشتر است یار کلیک کنید تا باز شود... یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم دولت صحبت آن مونس جان ما را بس مونس امضا : m.sina
رویا بیدار گفت عمر خوش باشد ولی با یار همدم خوشتر است یک دمی با همدمی از ملک عالم خوشتر است یار کلیک کنید تا باز شود... یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم دولت صحبت آن مونس جان ما را بس مونس
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 تاریخ ثبتنام 27/12/21 ارسالیها 1,992 پسندها 6,376 امتیازها 28,973 مدالها 16 27/12/21 #894 m.sina گفت یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم دولت صحبت آن مونس جان ما را بس مونس کلیک کنید تا باز شود... مونسی نیست مرا بعد سفر کردن تو همدم دردم و این درد کشیدن دارد ! درد امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم دولت صحبت آن مونس جان ما را بس مونس کلیک کنید تا باز شود... مونسی نیست مرا بعد سفر کردن تو همدم دردم و این درد کشیدن دارد ! درد
Zamharir رفیق جدید انجمن سطح 2 تاریخ ثبتنام 25/12/21 ارسالیها 50 پسندها 143 امتیازها 523 مدالها 3 سن 24 28/12/21 #895 :)NAHAL گفت مونسی نیست مرا بعد سفر کردن تو همدم دردم و این درد کشیدن دارد ! درد کلیک کنید تا باز شود... ز بی دردان علاج درد خود جستن به آن ماند که خار از پا برون آرد کسی با نیش عقرب ها خار امضا : Zamharir
:)NAHAL گفت مونسی نیست مرا بعد سفر کردن تو همدم دردم و این درد کشیدن دارد ! درد کلیک کنید تا باز شود... ز بی دردان علاج درد خود جستن به آن ماند که خار از پا برون آرد کسی با نیش عقرب ها خار
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 تاریخ ثبتنام 27/12/21 ارسالیها 1,992 پسندها 6,376 امتیازها 28,973 مدالها 16 29/12/21 #896 Zamharir گفت ز بی دردان علاج درد خود جستن به آن ماند که خار از پا برون آرد کسی با نیش عقرب ها خار کلیک کنید تا باز شود... در باغ، وقت صبح چنین گفت گل به خار کز خویش، هیچ نایدت ای زشت روی عار گلزار، خانهٔ گل و ریحان و سوسن است آن به که خار، جای گزیند به شورهزار گلزار امضا : بَهآرنارنج
Zamharir گفت ز بی دردان علاج درد خود جستن به آن ماند که خار از پا برون آرد کسی با نیش عقرب ها خار کلیک کنید تا باز شود... در باغ، وقت صبح چنین گفت گل به خار کز خویش، هیچ نایدت ای زشت روی عار گلزار، خانهٔ گل و ریحان و سوسن است آن به که خار، جای گزیند به شورهزار گلزار
m.sina کاربر خبره سطح 14 تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,274 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/12/21 #897 :)NAHAL گفت در باغ، وقت صبح چنین گفت گل به خار کز خویش، هیچ نایدت ای زشت روی عار گلزار، خانهٔ گل و ریحان و سوسن است آن به که خار، جای گزیند به شورهزار گلزار کلیک کنید تا باز شود... دوستان گویند سعدی خیمه بر گلزار زن من گلی را دوست میدارم که در گلزار نیست تمنا امضا : m.sina
:)NAHAL گفت در باغ، وقت صبح چنین گفت گل به خار کز خویش، هیچ نایدت ای زشت روی عار گلزار، خانهٔ گل و ریحان و سوسن است آن به که خار، جای گزیند به شورهزار گلزار کلیک کنید تا باز شود... دوستان گویند سعدی خیمه بر گلزار زن من گلی را دوست میدارم که در گلزار نیست تمنا
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 تاریخ ثبتنام 27/12/21 ارسالیها 1,992 پسندها 6,376 امتیازها 28,973 مدالها 16 29/12/21 #898 m.sina گفت دوستان گویند سعدی خیمه بر گلزار زن من گلی را دوست میدارم که در گلزار نیست تمنا کلیک کنید تا باز شود... از تو برکندن دل ممکن اگر بود مرا به تمنای تو… دل امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت دوستان گویند سعدی خیمه بر گلزار زن من گلی را دوست میدارم که در گلزار نیست تمنا کلیک کنید تا باز شود... از تو برکندن دل ممکن اگر بود مرا به تمنای تو… دل
m.sina کاربر خبره سطح 14 تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,274 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/12/21 #899 :)NAHAL گفت از تو برکندن دل ممکن اگر بود مرا به تمنای تو… دل کلیک کنید تا باز شود... دیدی ای دل که دگر باره چه آمد پیشم چه کنم با که بگویم چه خیال اندیشم؟ کاش بر من نرسیدی ستم عشق رخت که فرو مانده به حال دل تنگ خویشم عشق امضا : m.sina
:)NAHAL گفت از تو برکندن دل ممکن اگر بود مرا به تمنای تو… دل کلیک کنید تا باز شود... دیدی ای دل که دگر باره چه آمد پیشم چه کنم با که بگویم چه خیال اندیشم؟ کاش بر من نرسیدی ستم عشق رخت که فرو مانده به حال دل تنگ خویشم عشق
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 تاریخ ثبتنام 27/12/21 ارسالیها 1,992 پسندها 6,376 امتیازها 28,973 مدالها 16 29/12/21 #900 m.sina گفت دیدی ای دل که دگر باره چه آمد پیشم چه کنم با که بگویم چه خیال اندیشم؟ کاش بر من نرسیدی ستم عشق رخت که فرو مانده به حال دل تنگ خویشم عشق کلیک کنید تا باز شود... هیچ کاری برنمی آید ز پای آهنین قطع راه عشق در قطع تمنا کردن است قطع امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت دیدی ای دل که دگر باره چه آمد پیشم چه کنم با که بگویم چه خیال اندیشم؟ کاش بر من نرسیدی ستم عشق رخت که فرو مانده به حال دل تنگ خویشم عشق کلیک کنید تا باز شود... هیچ کاری برنمی آید ز پای آهنین قطع راه عشق در قطع تمنا کردن است قطع