Zamharir رفیق جدید انجمن سطح 2 تاریخ ثبتنام 25/12/21 ارسالیها 50 پسندها 143 امتیازها 523 مدالها 3 سن 24 31/12/21 #901 :)NAHAL گفت هیچ کاری برنمی آید ز پای آهنین قطع راه عشق در قطع تمنا کردن است قطع کلیک کنید تا باز شود... عاشق از هر دو جهان تا نکند قطع نظر نیست ممکن که به جانانه رساند خود را نظر امضا : Zamharir
:)NAHAL گفت هیچ کاری برنمی آید ز پای آهنین قطع راه عشق در قطع تمنا کردن است قطع کلیک کنید تا باز شود... عاشق از هر دو جهان تا نکند قطع نظر نیست ممکن که به جانانه رساند خود را نظر
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 تاریخ ثبتنام 27/12/21 ارسالیها 1,992 پسندها 6,376 امتیازها 28,973 مدالها 16 1/1/22 #902 Zamharir گفت عاشق از هر دو جهان تا نکند قطع نظر نیست ممکن که به جانانه رساند خود را نظر کلیک کنید تا باز شود... در نظر بازی ما بیخبران حیرانندمن چنینم كه نمودم دگر ایشان دانند بازی امضا : بَهآرنارنج
Zamharir گفت عاشق از هر دو جهان تا نکند قطع نظر نیست ممکن که به جانانه رساند خود را نظر کلیک کنید تا باز شود... در نظر بازی ما بیخبران حیرانندمن چنینم كه نمودم دگر ایشان دانند بازی
m.sina کاربر خبره سطح 14 تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,271 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/1/22 #903 :)NAHAL گفت در نظر بازی ما بیخبران حیرانندمن چنینم كه نمودم دگر ایشان دانند بازی کلیک کنید تا باز شود... بیم مات است در این بازی بیهوده مرا چه کنم دست تو بردی که دغل باختهای دغل امضا : m.sina
:)NAHAL گفت در نظر بازی ما بیخبران حیرانندمن چنینم كه نمودم دگر ایشان دانند بازی کلیک کنید تا باز شود... بیم مات است در این بازی بیهوده مرا چه کنم دست تو بردی که دغل باختهای دغل
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 تاریخ ثبتنام 27/12/21 ارسالیها 1,992 پسندها 6,376 امتیازها 28,973 مدالها 16 2/1/22 #904 m.sina گفت بیم مات است در این بازی بیهوده مرا چه کنم دست تو بردی که دغل باختهای دغل کلیک کنید تا باز شود... دغل را با دغل پوشد، هر آنکس خود دغلکارس که نـتوان بی دغل باشد، اگر بر سر زنند سنگش سنگ امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت بیم مات است در این بازی بیهوده مرا چه کنم دست تو بردی که دغل باختهای دغل کلیک کنید تا باز شود... دغل را با دغل پوشد، هر آنکس خود دغلکارس که نـتوان بی دغل باشد، اگر بر سر زنند سنگش سنگ
m.sina کاربر خبره سطح 14 تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,271 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/1/22 #905 :)NAHAL گفت دغل را با دغل پوشد، هر آنکس خود دغلکارس که نـتوان بی دغل باشد، اگر بر سر زنند سنگش سنگ کلیک کنید تا باز شود... بگذار تا بگرییم چون ابر در بهاران کز سنگ گریه خیزد روز وداع یاران هر کو ش*ر..اب فرقت روزی چشیده باشد داند که سخت باشد قطع امیدواران گریه لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
:)NAHAL گفت دغل را با دغل پوشد، هر آنکس خود دغلکارس که نـتوان بی دغل باشد، اگر بر سر زنند سنگش سنگ کلیک کنید تا باز شود... بگذار تا بگرییم چون ابر در بهاران کز سنگ گریه خیزد روز وداع یاران هر کو ش*ر..اب فرقت روزی چشیده باشد داند که سخت باشد قطع امیدواران گریه لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 تاریخ ثبتنام 27/12/21 ارسالیها 1,992 پسندها 6,376 امتیازها 28,973 مدالها 16 3/1/22 #906 m.sina گفت بگذار تا بگرییم چون ابر در بهاران کز سنگ گریه خیزد روز وداع یاران هر کو ش*ر..اب فرقت روزی چشیده باشد داند که سخت باشد قطع امیدواران گریه کلیک کنید تا باز شود... گفتم مگر به گریه دلش مهـــربان کنم در سنگ خاره قطره باران اثر نکرد امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت بگذار تا بگرییم چون ابر در بهاران کز سنگ گریه خیزد روز وداع یاران هر کو ش*ر..اب فرقت روزی چشیده باشد داند که سخت باشد قطع امیدواران گریه کلیک کنید تا باز شود... گفتم مگر به گریه دلش مهـــربان کنم در سنگ خاره قطره باران اثر نکرد
m.sina کاربر خبره سطح 14 تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,271 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/1/22 #907 قطره خیال حوصله بحر میپزد هیهات چههاست در سر این قطره محال اندیش بنازم آن مژه شوخ عافیت کش را که موج میزندش آب نوش بر سر نیش خیال امضا : m.sina
قطره خیال حوصله بحر میپزد هیهات چههاست در سر این قطره محال اندیش بنازم آن مژه شوخ عافیت کش را که موج میزندش آب نوش بر سر نیش خیال
AINAZ.R پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 25 تاریخ ثبتنام 11/6/21 ارسالیها 3,159 پسندها 15,482 امتیازها 49,173 مدالها 25 سن 20 12/2/22 مدیر #908 m.sina گفت قطره خیال حوصله بحر میپزد هیهات چههاست در سر این قطره محال اندیش بنازم آن مژه شوخ عافیت کش را که موج میزندش آب نوش بر سر نیش خیال کلیک کنید تا باز شود... پرواز در هوای خیال تو دیدنی ست حرفی بزن که موج صدایت شنیدنی ست ابری امضا : AINAZ.R
m.sina گفت قطره خیال حوصله بحر میپزد هیهات چههاست در سر این قطره محال اندیش بنازم آن مژه شوخ عافیت کش را که موج میزندش آب نوش بر سر نیش خیال کلیک کنید تا باز شود... پرواز در هوای خیال تو دیدنی ست حرفی بزن که موج صدایت شنیدنی ست ابری
Nazanin_N رفیق جدید انجمن سطح 6 تاریخ ثبتنام 16/6/21 ارسالیها 73 پسندها 582 امتیازها 3,013 مدالها 7 21/2/22 #909 AINAZ.R گفت پرواز در هوای خیال تو دیدنی ست حرفی بزن که موج صدایت شنیدنی ست ابری کلیک کنید تا باز شود... دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد ابری که در بیابان بر تشنهای ببارد سکوت امضا : Nazanin_N
AINAZ.R گفت پرواز در هوای خیال تو دیدنی ست حرفی بزن که موج صدایت شنیدنی ست ابری کلیک کنید تا باز شود... دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد ابری که در بیابان بر تشنهای ببارد سکوت
MEHRNOOSH AFSHAR کاربر انجمن سطح 15 تاریخ ثبتنام 24/1/21 ارسالیها 281 پسندها 9,122 امتیازها 24,013 مدالها 11 21/2/22 #910 Nazanin_N گفت دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد ابری که در بیابان بر تشنهای ببارد سکوت کلیک کنید تا باز شود... نیست حالی در دل شاعر، خیال انگیزتر از سکوت خلوت اندیشه زای نیمشب نگاه آخرین ویرایش 21/2/22 امضا : MEHRNOOSH AFSHAR
Nazanin_N گفت دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد ابری که در بیابان بر تشنهای ببارد سکوت کلیک کنید تا باز شود... نیست حالی در دل شاعر، خیال انگیزتر از سکوت خلوت اندیشه زای نیمشب نگاه