Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #1 علی انصاری جابری دل من،در هوایش می کندحال شده کبک دری ی بی پر و بال گرا داده ، به شاهین نگاهی... سرانجام بدی ، دارد به دنبال اگر گیرم ، پر "پرواز " باتو! بهارم میشود آغاز ، باتو! مجال سوسن و سرو روان نیست... چه حالی میدهد ، شیراز با تو! " " Aliansari آخرین ویرایش 4/5/20 امضا : Aliansari
علی انصاری جابری دل من،در هوایش می کندحال شده کبک دری ی بی پر و بال گرا داده ، به شاهین نگاهی... سرانجام بدی ، دارد به دنبال اگر گیرم ، پر "پرواز " باتو! بهارم میشود آغاز ، باتو! مجال سوسن و سرو روان نیست... چه حالی میدهد ، شیراز با تو! " " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #2 عجب بزمی ، فراهم دارم امشب تو را ،در مجلسم کم دارم امشب به یاد جرعه ی دیرین عشقت ... ش*ر..اب کهنه ی غم ، دارم امشب " Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Aliansari
عجب بزمی ، فراهم دارم امشب تو را ،در مجلسم کم دارم امشب به یاد جرعه ی دیرین عشقت ... ش*ر..اب کهنه ی غم ، دارم امشب " Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #3 لبت ، قندیل می آویزد آخر به سر برف زمان می ریزد آخر بدان ! ، قدر اجاق مهربانی ... که دود از کنده برمی خیزدآخر " Aliansari امضا : Aliansari
لبت ، قندیل می آویزد آخر به سر برف زمان می ریزد آخر بدان ! ، قدر اجاق مهربانی ... که دود از کنده برمی خیزدآخر " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #4 نجیب و سر به زیر و ساده باشی! بلند و سرکش و آزاده باشی ! دماوندی !، خلیج غیرتت فارس... اگر که ، ... ایلیاتی زاده باشی ! " Aliansari امضا : Aliansari
نجیب و سر به زیر و ساده باشی! بلند و سرکش و آزاده باشی ! دماوندی !، خلیج غیرتت فارس... اگر که ، ... ایلیاتی زاده باشی ! " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #5 شر و شور سرودن های من بود هجا های ، ... دل تنهای من بود رهایم کرد ، از در خویش مردن هوای پاک بودن های ... من بود " Aliansari امضا : Aliansari
شر و شور سرودن های من بود هجا های ، ... دل تنهای من بود رهایم کرد ، از در خویش مردن هوای پاک بودن های ... من بود " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #6 تو بارانی !، پر از آب زلالی! دل من،تشنه دشت خشکسالی نمیدانم هوایم داری ایدوست...؟ شبیه ، ... ابرهای این حوالی !؟ " Aliansari امضا : Aliansari
تو بارانی !، پر از آب زلالی! دل من،تشنه دشت خشکسالی نمیدانم هوایم داری ایدوست...؟ شبیه ، ... ابرهای این حوالی !؟ " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #7 مبادا ، بی رگ و بی ریشه باشیم بیا ، دلسوز و هم اندیشه باشیم بیا مثل شقایق، ... مثل باران ... جهان تاهست، عاشق پیشه باشیم " Aliansari امضا : Aliansari
مبادا ، بی رگ و بی ریشه باشیم بیا ، دلسوز و هم اندیشه باشیم بیا مثل شقایق، ... مثل باران ... جهان تاهست، عاشق پیشه باشیم " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #8 قیامت ها مسافر ، باید آید قلم، دفتر ، به آخر باید آید برای هر هجای از تو گفتن... هزاران سال، شاعر باید آید Aliansari امضا : Aliansari
قیامت ها مسافر ، باید آید قلم، دفتر ، به آخر باید آید برای هر هجای از تو گفتن... هزاران سال، شاعر باید آید Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #9 تمام واژه ها ، ... در انتظارند ردیف سطر ها را، ... می شمارند به هر نبض دوبیتی های "پرواز" خطی ممتد، به چشمان تو دارند " Aliansari امضا : Aliansari
تمام واژه ها ، ... در انتظارند ردیف سطر ها را، ... می شمارند به هر نبض دوبیتی های "پرواز" خطی ممتد، به چشمان تو دارند " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #10 نه پیش این و آن ، کم دارد این دل نه از نام و نشان ، کم دارد این دل مرا اسطوره ای بی خان و مان کرد دوگوش بی زبان ، کم دارد این دل " Aliansari امضا : Aliansari
نه پیش این و آن ، کم دارد این دل نه از نام و نشان ، کم دارد این دل مرا اسطوره ای بی خان و مان کرد دوگوش بی زبان ، کم دارد این دل " Aliansari