Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #31 پری بانو! به رنگ ماه بنشین بچرخ وتوی چنگ ماه ببنشین زمین جای نگاه روشنت نیست برو بر تخته سنگ ماه بنشین " Aliansari امضا : Aliansari
پری بانو! به رنگ ماه بنشین بچرخ وتوی چنگ ماه ببنشین زمین جای نگاه روشنت نیست برو بر تخته سنگ ماه بنشین " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #32 قرارم را، نه جبر این و آن برد نه حوری و نه از ما بهتران برد نه سیلاب ونه توفان حوادث... "دلم را ، دلبر شیرین زبان برد" " Aliansari امضا : Aliansari
قرارم را، نه جبر این و آن برد نه حوری و نه از ما بهتران برد نه سیلاب ونه توفان حوادث... "دلم را ، دلبر شیرین زبان برد" " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #33 شبی ماهت زمینی گشت و خندید خیالم کهکشان را درنوردید از آن پس دور چرخ روزگاران... فقط منظومه ی چشم تو را دید " Aliansari امضا : Aliansari
شبی ماهت زمینی گشت و خندید خیالم کهکشان را درنوردید از آن پس دور چرخ روزگاران... فقط منظومه ی چشم تو را دید " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #34 دلم بی لنگرو ، دریایی از شور بلم بیهوده با خود می کشد تور بیا ! تا بندر صیادی من... پری ی آبهای آبی ی دور " Aliansari امضا : Aliansari
دلم بی لنگرو ، دریایی از شور بلم بیهوده با خود می کشد تور بیا ! تا بندر صیادی من... پری ی آبهای آبی ی دور " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #35 دو ابروی تو با نادر در افتاد دوباره شورشی در خاور افتاد به هند خال تو لشکر کشی کرد... خیال فتح چشمت در سر افتاد " Aliansari امضا : Aliansari
دو ابروی تو با نادر در افتاد دوباره شورشی در خاور افتاد به هند خال تو لشکر کشی کرد... خیال فتح چشمت در سر افتاد " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #36 نبودی !، هیچکس شاعر نمی شد دوبیتی...،اینچنین فاخر نمی شد در این برجام و تحریم جهانی.... به هر ده کوره ای، صادر نمی شد " " Aliansari امضا : Aliansari
نبودی !، هیچکس شاعر نمی شد دوبیتی...،اینچنین فاخر نمی شد در این برجام و تحریم جهانی.... به هر ده کوره ای، صادر نمی شد " " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #37 خیالش سرزمینی آرمانی ست "لبش تاریخ سرخ زندگانی ست" قدش نصف النهار مبدا عشق... "دلش جغرافیای مهربانی ست" " Aliansari امضا : Aliansari
خیالش سرزمینی آرمانی ست "لبش تاریخ سرخ زندگانی ست" قدش نصف النهار مبدا عشق... "دلش جغرافیای مهربانی ست" " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #38 هوایت حس کال نوبهاره دلم صد آرزو در سینه داره خبر دادند فوج قاصدک ها... به خوابم باز می آیی دوباره " Aliansari امضا : Aliansari
هوایت حس کال نوبهاره دلم صد آرزو در سینه داره خبر دادند فوج قاصدک ها... به خوابم باز می آیی دوباره " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #39 .چه می شد!؟ چشم وا می کردی ای عشق! و نذرت را ادا می کردی ای عشق! زکات و خمس لبهایت نثار... من یک لا قبا می کردی ای عشق! " Aliansari امضا : Aliansari
.چه می شد!؟ چشم وا می کردی ای عشق! و نذرت را ادا می کردی ای عشق! زکات و خمس لبهایت نثار... من یک لا قبا می کردی ای عشق! " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 3/5/20 نویسنده موضوع محروم #40 من وتو ، زندگی و ماجرای ... زمین و آسمان و ماورای ... ازین دلدادگی ، بیزاری و من.. همیشه دوستت دارم،...برای... " Aliansari امضا : Aliansari
من وتو ، زندگی و ماجرای ... زمین و آسمان و ماورای ... ازین دلدادگی ، بیزاری و من.. همیشه دوستت دارم،...برای... " Aliansari